Πακέτα κουμπάρου 2024

Πακέτα Κουμπάρου 2024: Οι Νέες Τάσεις στα Σετ Γάμου

Οι γάμοι 2024 έχουν ξεκινήσει με τις τάσεις γάμου να έχουν ήδη διαμορφωθεί. Κάθε λεπτομέρεια από τον στολισμό μέχρι και τις μπομπονιέρες γάμου είναι επιμελημένα πάντα σύμφωνα με το γούστο της νύφης αλλά και με τη τελευταία λέξη της μόδας. Το ίδιο ισχύει και στα σετ γάμου. Μπορεί να ανήκει στις αρμοδιότητες κουμπάρου / κουμπάρας αλλά πάντα σε συνεννόηση με το ζευγάρι προσαρμόζεται το τελικό αποτέλεσμα στο στυλ του ζευγαριού. Τι θα δούμε στα πακέτα κουμπάρου 2024; Τι στυλ και χρώματα επικρατούν; Σου έχουμε τις πιο hot ιδέες για να διαλέξεις το αγαπημένο σου.

Glam retro σετ κουμπάρου με λαμπάδες

Η λάμψη που διέπει το ρετρό είναι η απόλυτη τάση φέτος στα πακέτα κουμπάρου 2024. Αυτό το εκθαμβωτικό στυλ συνδυάζει τη λάμψη και τη κομψότητα της δεκαετίας του ’70, δημιουργώντας ένα μοναδικό σύνολο που αιχμαλωτίζει τα βλέμματα. Χρυσοί υπέρλαμπροι δίσκοι, περίτεχνες καράφες και ποτήρια με σκαλιστά σχέδια απαρτίζουν αυτό το σετ κουμπάρου για γάμο. Τα στέφανα γάμου είναι λεπτεπίλεπτα και έχουν κομψές λεπτομέρειες όπως μικρές πέρλες ή στρας.
Ταιριάζει στη νύφη που θέλει να αναβιώσει τη vintage αισθητική με τη φρεσκάδα της σύγχρονης εποχής.

Glam retro σετ κουμπάρου με λαμπάδες

Βρες τα έτοιμα πακέτα κουμπάρου με λαμπάδες εδώ.

Ρουστίκ ρομαντικό σετ κουμπάρου με στέφανα και λαμπάδες

Το ρομαντικό ρουστίκ σετ γάμου σε παστέλ αποχρώσεις είναι μια ακόμη hot τάση στα πακέτα κουμπάρου 2024. Συνδυάζει τη ζεστασιά της φύσης με την αισθητική του ρομαντισμού, δημιουργώντας ένα εξαιρετικό γήινο αποτέλεσμα. Δίσκοι από φέτες κορμού ή ξύλα κοπής δένουν τέλεια με ρομαντικά ποτήρια με λουλουδένια σχέδια και μοτίβα. Όσον αφορά τα στέφανα γάμου θα προτείναμε να αποφύγεις τα επάργυρα στέφανα και να διαλέξεις χειροποίητα με άνθη λεμονιάς ή κορδέλες δαντέλες.

Ρουστίκ ρομαντικό σετ κουμπάρου με στέφανα και λαμπάδες

Καλοκαιρινό νησιώτικο σετ κουμπάρου 2024

Το νησιώτικο σετ κουμπάρου 2024 αντικατοπτρίζει την ομορφιά που κρύβεται στη απλότητα και την φρεσκάδα που διέπει τα ηλιόλουστα ελληνικά νησιά. Πάρε έμπνευση από το γαλάζιο της θάλασσας και τα τα ασβεστωμένα σπίτια των Κυκλάδων και φτιάξε ένα υπέροχο σετ γάμου. Διάλεξε λευκούς ξύλινους δίσκους και πρόσθεσε μπλε ποτήρια για την εκκλησία και τη πρόποση που θυμίζουν το γαλάζιο του ουρανού. Συνδύασε μια καράφα με παραδοσιακά μοτίβα. Έπειτα, επίλεξε λευκά στέφανα γάμου με άνθη λεμονιάς που θα δώσουν μια μεσογειακή νότα στο σετ σου.

Καλοκαιρινό νησιώτικο σετ κουμπάρου 2024

Καλοκαιρινό boho σετ γάμου 2024

Αν είσαι λάτρης του καλοκαιριού και του boho στυλ τότε είναι η χρονιά σου. Γήινοι τόνοι και έθνικ σχέδια απαρτίζουν ένα μοναδικό σετ κουμπάρου με λαμπάδες. Παίξε με ξύλινους δίσκους και ποτήρια μπορντώ και μωβ με σκαλιστά σχέδια. Το ίδιο θα ισχύει και για τη καράφα. Κινήσου σε bohemian αναπαραστάσεις. Πλαισίωσε το σετ σου με χειροποίητα στέφανα γάμου από λινάτσα και δαντέλα καθώς και εκρού λαμπάδες γάμου.

Καλοκαιρινό boho σετ γάμου 2024

Μοντέρνο σετ γάμου 2024

Εξίσου ψηλά στις προτιμήσεις είναι τα μοντέρνα πακέτα κουμπάρου με λαμπάδες. Οι καθαρές γραμμές, η απλότητα και η φινετσάτη λάμψη δίνουν ένα πολυτελές αποτέλεσμα. Οι γεωμετρικές γραμμές στους δίσκους συναντούν τη κομψότητα στις καράφες και τα ποτήρια γάμου δημιουργώντας την απόλυτη τάση. Στο σήμερα, ο χρυσός δεν είναι απλώς ένα μέταλλο, αλλά μια επιτομή στη πολυτέλεια, απογυμνωμένος από τις περιττές διακοσμήσεις. Είναι για εκείνες τις νύφες που παραμένουν πιστές στην ομορφιά της λιτότητας και υιοθετούν μια φρέσκια και σικάτη αισθητική. Μεταλλικοί χρυσοί δίσκοι με καθρέπτη ή και όχι, ποτήρια με χρυσές λεπτομέρειες και μίνιμαλ στέφανα γάμου είναι η απάντηση στο τι περιλαμβάνει το σετ κουμπάρου υπό ένα πρίσμα μοντερνισμού.

Μοντέρνο σετ γάμου 2024

Μίνιμαλ πακέτο κουμπάρου

Σε συνέχεια του μοντέρνου στυλ ακολουθεί το μίνιμαλ πακέτο κουμπάρου. Ο μινιμαλισμός αγκαλιάζει την μοντέρνα αισθητική με μια λάμψη που μαγνητίζει. Πολυγωνικοί δίσκοι γυάλινοι με μεταλλικές λεπτομέρειες δένουν εξαιρετικά με καράφες και ποτήρια σε απλές γραμμές. Διάλεξε, επίσης, λεπτά επάργυρα στέφανα γάμου σε μίνιμαλ σχέδιο και με 1 στρας για την απαραίτητη λάμψη. Όσον αφορά τις λαμπάδες γάμου απέφυγε τις ανθοστήλες και επίλεξε κεριά κολώνες σκέτες.

Μίνιμαλ πακέτο κουμπάρου

Industrial πακέτο κουμπάρου

Η άλλη όψη του μοντέρνου στυλ είναι η industrial αισθητική. Η σύνθεση του βιομηχανικού στυλ με την γοητεία της υπαίθρου δημιουργεί έναν μοναδικό συνδυασμό που κλέβει τις εντυπώσεις. Η αρρενωπή αισθητική του βιομηχανικού στυλ συνδυάζεται με τη θερμή και φιλόξενη αύρα της φύσης. Ξύλινοι δίσκοι με μεταλλικές μαύρες λεπτομέρειες είναι μια όμορφη ιδέα για να ξεκινήσεις να φτιάχνεις το δικό σου σετ γάμου. Πλαισίωσε το με καράφα γυάλινη και χρωματιστό ποτήρι σε γήινους τόνους. Τα στέφανα θα σου προτείναμε να είναι χάλκινα ή ροζ – χρυσά ώστε να διατηρήσεις την εκθαμβωτική “ζεστασιά” της υπαίθρου. Η industrial αισθητική τολμάει να παντρέψει διαφορετικές υφές και στυλ όπως είναι το μοντέρνο με το ρουστίκ. Αν έχεις επιλέξει έναν αστικό DIY γάμο τότε αυτό το σετ θα σου ταιριάξει γάντι.

Industrial πακέτο κουμπάρου

Σετ γάμου με συνδυασμό μετάλλων

Μια ακόμη τάση που έχουμε δει τα τελευταία χρόνια να έχει κερδίσει έδαφος είναι ο συνδυασμός των διαφορετικών μετάλλων. Συνδυασμοί όπως ασημί – χάλκινο, χρυσό – ασημί και χρυσό – χάλκινο είναι μια must επιλογή των τελευταίων χρόνων. Επίλεξε διαχρονικά σχέδια στους δίσκους, τις καράφες και τα ποτήρια και παίξε με τα χρώματα. Το ίδιο θα κάνεις και στα στέφανα γάμου. Επίλεξε την αρμονία που διέπει τα μεταλλικά χρώματα και δημιούργησε ένα περίκομψο και εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Σετ γάμου με συνδυασμό μετάλλων

Glam ρομαντικά πακέτα κουμπάρου

Αν από την άλλη έχεις φανταστεί έναν πριγκιπικό υπέρλαμπρο γάμο τότε προσάρμοσε ανάλογα και το σετ γάμου σου. Διάλεξε χρυσούς δίσκους ή δίσκους με επένδυση δαντέλας. Σειρά έχουν η καράφα και τα ποτήρια. Σκαλιστά λουλούδια ή χρωματιστά σχέδια ροζ και χρυσού είναι ό,τι πρέπει για αυτό το στυλ. Ταιριάζει τέλεια σε μια πριγκίπισσα σαν και σένα!

Αυτά ήταν τα πιο hot στυλ σε πακέτα κουμπάρου. Διάλεξε ή φτιάξε το δικό σου σετ γάμου που αντανακλά τη προσωπικότητα και το στυλ σου. Δώσε έμφαση σε κάθε λεπτομέρεια και φτιάξε το γάμο σου όπως ακριβώς τον έχεις ονειρευτεί με τα πιο εκλεκτά υλικά γάμου.

Τα Αγαπημένα σας:

[print_link]