Frozen Χριστουγεννιάτικο Δέντρο Ιδέες Διακόσμησης από το Στόλισε Το

Frozen Χριστουγεννιάτικο Δέντρο: Ιδέες Διακόσμησης από το Στόλισε Το

Καλώς ήρθες στη δεύτερη σεζόν της πιο χριστουγεννιάτικης σειράς στο Youtube, το “Στόλισε Το”. Τα ξωτικά του Άγιου Βασίλη, η ομάδα της El Deco και η MarilliasChoice, συνεχίζουν την συγκινητική αποστολή τους για να σκορπίσουν χαρά τα Χριστούγεννα με ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο. Και το πρώτο δέντρο έχει θέμα frozen, οπότε έλα να δούμε τα στολίδια, τις μπάλες και τα διακοσμητικά που επέλεξαν για ένα παραμυθένιο αποτέλεσμα.

Frozen Χριστουγεννιάτικο δέντρο

Στο δεύτερο επεισόδιο του Στόλισε Το, λαμβάνουμε πρόσκληση από έναν σύζυγο που θέλει να κάνει έκπληξη στην γυναίκα του που λατρεύει τα Χριστούγεννα με ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο που αποτυπώνει τη μαγεία του «Frozen» της Disney. Έλα μαζί μας καθώς μεταμορφώνουμε το σαλόνι τους σε μια χειμερινή χώρα των θαυμάτων, στολίζοντας το Frozen χριστουγεννιάτικο δέντρο με αποχρώσεις του ασημί, του μπλε και του χιονισμένου λευκού. Η ατμόσφαιρα είναι γεμάτη γιορτινή διάθεση και ενθουσιασμό καθώς φτιάχνουμε σχολαστικά ένα εκπληκτικό χριστουγεννιάτικο δέντρο που όχι μόνο εξυμνεί την αγαπημένη ταινία αλλά δημιουργεί και μια ανάμνηση που θα κρατήσει μια ζωή. Η “παγωμένη” διακόσμηση θα ζεστάνει γιορτινά τις στιγμές αυτού του υπέροχου ζευγαριού. Ετοιμάσου να γίνεις και εσύ αποδέκτης της μαγείας που ξετυλίγεται καθώς αποκαλύπτουμε αυτό το εορταστικό αριστούργημα και οι περιπέτειες των Χριστουγέννων ξεκινούν!

Frozen δέντρο: Χριστουγεννιάτικα στολίδια και διακοσμητικά που θα χρειαστείς

Αν λάτρεψες το Frozen χριστουγεννιάτικο δέντρο όπως και εμείς σου έχουμε ετοιμάσει μια λίστα με ό,τι θα χρειαστείς, step by step, για να το φτιάξεις μόνος σου. Αυτό το στολισμένο δέντρο πρόκειται να μαγέψει με μια παλέτα κατευθείαν από το παγωμένο βασίλειο της Έλσας. Φαντάσου έναν συνδυασμό από αστραφτερό ασημί, μπλε του λυκόφωτος και χιονισμένο λευκό. Κάθε στολίδι λέει μια ιστορία, ζωντανεύοντας τη μαγεία του «Frozen». Από χριστουγεννιάτικες μπάλες γυάλινες εμπνευσμένες από τον παγετό μέχρι αστραφτερά λαμπάκια που μιμούνται το βόρειο σέλας, το χριστουγεννιάτικο δέντρο είναι ένας φόρος τιμής στη μαγεία των Χριστουγέννων.

Frozen δέντρο Χριστουγεννιάτικα στολίδια και διακοσμητικά που θα χρειαστείς

Δέντρο και λαμπάκια για Frozen χριστουγεννιάτικο δέντρο

Για να αναβιώσεις τον μαγευτικό παγωμένο κόσμο του «Frozen» της Disney μέσα από ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο, θα χρειαστείς τον τέλειο χιονισμένο καμβά. Όλα ξεκινούν από τα χριστουγεννιάτικα δέντρα. Το δέντρο που θα χρειαστείς πρέπει να ενσαρκώνει την ουσία ενός χειμερινού τοπίου. Επίλεξε, λοιπόν, ένα χιονισμένο χριστουγεννιάτικο δέντρο. Για να αναδείξεις αυτή την υπέροχη χειμωνιάτικη ατμόσφαιρα, θα χρειαστείς χριστουγεννιάτικα λαμπάκια ψυχρού φωτισμού. Θα προσθέσουν μια πινελιά παγωμένης κομψότητας καθώς θα φωτίζουν απαλά το δέντρο, δημιουργώντας υπέροχες σκιές και αναδεικνύοντας τα αστραφτερά στολίδια. 

Δέντρο και λαμπάκια για Frozen χριστουγεννιάτικο δέντρο

Χριστουγεννιάτικα κλαδιά για Frozen δέντρο

Καθώς εμβαθύνουμε στις χριστουγεννιάτικες λεπτομέρειες του Frozen δέντρου, σειρά έχουν τα χριστουγεννιάτικα κλαδιά και λουλούδια που θα χρειαστείς. Ασημί και λευκά κλαδιά συνδυάζονται σε μια συμφωνία κομψότητας. Κάθε κλαδί, σχολαστικά επιλεγμένο για τη γοητευτική του λάμψη, χρησιμεύει ως απόδειξη της χειμωνιάτικης μαγείας της Arendelle. Στολισμένο με λεπτά ασημένια και λευκά λουλούδια θα είναι σαν να το άγγιξε η ίδια η βασίλισσα Elsa. Παίξε με τεχνητά και αποξηραμένα κλαδιά σε λευκές και ασημένιες αποχρώσεις που θυμίζουν παγωμένα άνθη και προσθέτουν μια πινελιά αιθέριας ομορφιάς.

Χριστουγεννιάτικα κλαδιά για Frozen δέντρο

Χριστουγεννιάτικες μπάλες Frozen

Στη συνέχεια του στολισμού, η προσοχή στρέφεται στην εκθαμβωτική σειρά από χριστουγεννιάτικες μπάλες που θα κοσμήσουν τα κλαδιά του χιονισμένου δέντρου σου. Συνδύασε γυάλινες μπάλες με άθραυστες χριστουγεννιάτικες μπάλες σε διαφορετικά σχέδια και μεγέθη για ένα πλούσιο αποτέλεσμα. Επίλεξε αστραφτερές μαρμάρινες γυάλινες μπάλες. Το υπέροχο μοτίβο τους  αποτυπώνει την ουσία της παγωμένης κομψότητας. Συνδύασε τις υπέροχα με μπλε γυάλινες μπάλες  που απηχούν τις αποχρώσεις του λυκόφωτος μιας χειμωνιάτικης νύχτας. Θα συμπληρώσουν, οι γούνινες μπάλες, με glitter και αυτές που είναι διακοσμημένες με chic λευκές και ασημί λεπτομέρειες. Όλες μαζί θα δημιουργήσουν ένα αρμονικό μείγμα υφών και τόνων.

Χριστουγεννιάτικες μπάλες Frozen

Χριστουγεννιάτικα στολίδια για δέντρο λευκό – ασημί

Σειρά έχουν τα μαγικά χριστουγεννιάτικα στολίδια που θα αιχμαλωτίσουν το πνεύμα του χειμωνιάτικου παραμυθιού. Κρύσταλλα, λεπτεπίλεπτα λευκά αυτοκίνητα, πρωτότυπα παγοπέδιλα και άλλα φοβερά στολίδια σε ασημί,  λευκό και γκρι εναρμονίζεται άψογα, δημιουργώντας μια ονειρική ατμόσφαιρα. Πλαισίωσε, επίσης,  το “παγωμένο” δέντρο σου με φοβερά ακρυλικά στολίδια και χιονονιφάδες για να ενισχύεις το θέμα σου. 

Χριστουγεννιάτικα στολίδια για δέντρο λευκό - ασημί

Χριστουγεννιάτικη γιρλάντα από ακρυλικά στολίδια

Η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά και αυτό το ξέρεις ήδη. Φαντάσου, λοιπόν, μια παγωμένη χριστουγεννιάτικη γιρλάντα να αγκαλιάζει μοναδικά το δέντρο σου. Χρησιμοποίησε κρεμαστά χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά ακρυλικά που αποτυπώνουν την ουσία του φρεσκοπεσμένου χιονιού. Στερέωσε από άκρη σε άκρη δημιουργώντας την αίσθηση της γιρλάντας στο δέντρο σου και δίνοντας την ψευδαίσθηση των κρυστάλλων του παγετού.

Χριστουγεννιάτικη κορυφή και ποδιά δέντρου

Στο επιστέγασμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου σου σειρά έχουν οι κορυφές και οι ποδιές που θα χρησιμοποιήσεις. Ένα λαμπερό λευκό αστέρι με αστραφτερές glitter λεπτομέρειες στη κορυφή του δέντρου θα δώσει μια ουράνια λάμψη που ανταγωνίζεται το βόρειο σέλας. Από την άλλη ένα βελούδινο μπλε βελούδινο χριστουγεννιάτικο ύφασμα ντύνεται σαν βασιλικό φόρεμα, δημιουργώντας μια πολυτελή ποδιά για χριστουγεννιάτικο δέντρο. Τέλος, ενίσχυσε το με την απαλή λάμψη που δίνουν τα λευκά φωτάκια που περιπλέκονται στις πτυχές του υφάσματος.  

Χριστουγεννιάτικη κορυφή και ποδιά δέντρου

H αληθινή μαγεία βρίσκεται στη χαρά και τη θαλπωρή που φέρνουν τα Χριστούγεννα στις καρδιές μας. Από τα ντελικάτα στολίδια και τις κομψές χριστουγεννιάτικες μπάλες μέχρι τα γιορτινά λαμπάκια, κάθε λεπτομέρεια ψιθυρίζει μια ιστορία, μεταφέροντας μας στα χειμωνιάτικη χώρα της Elsa και της Anna, την Arendelle. Καθώς τα φώτα χορεύουν και τα στολίδια αστράφτουν, το εορταστικό πνεύμα των Χριστουγέννων ζωντανεύει σε κάθε γωνιά του σπιτιού. Ευχόμαστε αυτό το χριστουγεννιάτικο δέντρο να γίνει  φάρος έμπνευσης για να  ξεκινήσεις τις δικές σου χριστουγεννιάτικες δημιουργίες. Άφησε την μαγεία των γιορτών να εμποτίσει το σπίτι σου  με ζεστασιά και χαρά με ένα ονειρικό χριστουγεννιάτικο δέντρο. Μείνε συντονισμένος γιατί έρχονται και άλλα φανταστικά επεισόδια του Στόλισε Το.

Τα Αγαπημένα σας:

[print_link]