γαμος βροχερη ημερα συμβουλες

Γάμος Βροχερή Μέρα: Συμβουλές και Ιδέες

Ο γάμος βροχερή μέρα είναι ο εφιάλτης της κάθε Bride to Be. Πολλοί θεωρούν ότι είναι γρουσουζιά σε γάμο ή απλά τους χαλάει τα σχέδια. Εμείς από την άλλη πιστεύουμε ότι κάθε εμπόδιο για καλό οπότε και ο DIY γάμος σου μπορεί να εξελιχθεί σε ένα αξέχαστα ρομαντικό event. Αγκάλιασε, λοιπόν, τον καιρό και τσέκαρε μερικές συμβουλές και ιδέες για να αξιοποιήσεις στο έπακρο έναν βροχερό γάμο.

Plan b για γάμο βροχερή μέρα

Αν έχεις επιλέξει μια ημερομηνία γάμου σε μήνες που οι βροχές είναι συχνό φαινόμενο, όπως το φθινόπωρο, καλό είναι να έχεις προνοήσει για τη περίπτωση βροχής. Αν η γαμήλια τελετή ή η δεξίωση γάμου έχει προγραμματιστεί να γίνει σε εξωτερικούς χώρους, να έχεις πάντα οργανωμένο ένα εφεδρικό εσωτερικό χώρο σε περίπτωση βροχής. Αυτό μπορεί να είναι μια κοντινή αίθουσα, μεγάλη σκηνή ή ειδικές τέντες.

Plan b για γάμο βροχερή μέρα

Αξεσουάρ γάμου με βροχή

Προστάτευσε τους καλεσμένους σου δίνοντας τους ανάλογα αξεσουάρ γάμου. Υπέροχη επιλογή, για δωράκια καλεσμένων είναι χαριτωμένες ομπρέλες. Μπορείς να επιλέξεις, μάλιστα, σχέδια και χρώματα που ταιριάζουν με τα χρώματα του γάμου ή να φτιάξεις εξατομικευμένες ομπρέλες με τα ονόματα και την ημερομηνία του γάμου σου. Αυτά όχι μόνο θα κρατήσουν τους καλεσμένους στεγνούς αλλά και θα δημιουργήσουν υπέροχα φωτογραφικά στιγμιότυπα. Στην ίδια λογική μπορείς να προσφέρεις στους καλεσμένους σου κουβέρτες, πασμίνες και πετσέτες εάν πρόκειται να είναι μια κρύα και βροχερή μέρα, ώστε να είναι ζεστοί και στεγνοί.

Αξεσουάρ γάμου με βροχή

Αδιάβροχο νυφικό μακιγιάζ και νυφικό χτένισμα σε γάμο βροχερή μέρα

Ποια νύφη θα ήθελε να έχει χαλασμένο μαλλί και μακιγιάζ που έχει στάξει. Για αυτό βεβαιώσου ότι τόσο το μακιγιάζ όσο και τα μαλλιά είναι αδιάβροχα για να αποφύγεις τις μουτζούρες και το φριζάρισμα που προκαλούνται από τη βροχή. Συνεννοήσου με τον makeup artist και τον κομμωτή σου για να χρησιμοποιήσετε κατάλληλα προϊόντα για βροχερό καιρό.

Αδιάβροχο νυφικό μακιγιάζ και νυφικό χτένισμα

Νυφικό και παπούτσια γάμου

Αν ο γάμος με βροχή είναι μονόδρομος, επίλεξε νυφικό που είναι κατάλληλη για τον καιρό. Ψάξε για φορέματα με στιβαρά υφάσματα που δεν θα καταστραφούν εύκολα από το νερό ή τη λάσπη. Το ίδιο ισχύει και για τα νυφικά παπούτσια. Σε κάθε περίπτωση μερίμνησε να έχεις κάτι ζεστό να ρίξεις πάνω σου σε περίπτωση που έχει ψύχρα.

Νυφικό και παπούτσια γάμου

Λασπωμένο έδαφος από τη βροχή

Στη συνέχεια μια άλλη συμβουλή που έχουμε να σου δώσουμε αν ο γάμος είναι βροχερή μέρα είναι το πάτωμα για τη τελετή και το πάρτυ γάμου. Αναλυτικότερα, αν ο χώρος της τελετής ή της δεξίωσης είναι πάνω σε γρασίδι, σκέψου να δημιουργήσεις διαδρόμους με  ξύλινες σανίδες για να αποτρέψεις τους καλεσμένους να βυθιστούν σε υγρό έδαφος και να λερωθούν ή να τραυματιστούν.

Λασπωμένο έδαφος από τη βροχή

Φωτισμός γάμου με βροχή

Αγκάλιασε τον βροχερό καιρό δημιουργώντας μια ζεστή και οικεία ατμόσφαιρα με τον κατάλληλο φωτισμό και μαγικά λαμπάκια. Επίλεξε ζεστό φωτισμό, κεριά και απαλά αέρινα υφάσματα για να κάνεις την ατμόσφαιρα φιλόξενη και ανακουφιστική. Χρησιμοποίησε σκέτα κεριά ή στόλισε τα σε κηροπήγια, φανάρια ή γυάλινα είδη. Φτιάξε, επίσης, μια υπέροχη φωτεινή σύνθεση με λαμπάκια κουρτίνα ή εντυπωσιακά φωτιστικά.

Φωτισμός γάμου με βροχή

Στολισμός γάμου με θέμα βροχή

Καλοδέξου, επίσης, τη βροχή ως μέρος του θέματος γάμου. Ενσωμάτωσε γυάλες με τρύπα σε σχήμα σταγόνας βροχής, ομπρέλες, μπότες βροχής και διακοσμητικά σε σχήμα σύννεφου στη διακόσμηση του γάμο. Είναι ιδανική επιλογή και για βάπτιση με βροχή.

Φωτογραφίες γάμου με βροχή

Τι καλύτερο από ρομαντικά στιγμιότυπα με σένα και το άλλο σου μισό στη βροχή; Άδραξε την ευκαιρία και αποτύπωσε τις στιγμές: Οι βροχερές φωτογραφίες γάμου μπορεί να είναι μαγικές. Επικοινώνησε με τον φωτογράφο που έχεις επιλέξει και ανέδειξε την ομορφιά της βροχής τραβώντας μοναδικές και καλλιτεχνικές λήψεις. Το αποτέλεσμα θα είναι ανεπανάληπτο!

Φωτογραφίες γάμου με βροχή

Candybar και κεράσματα γάμου

Η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά για αυτό άλλο ένα tip που έχουμε να σου δώσουμε είναι για το candybar και τα κεράσματα που θα επιλέξεις να φιλέψεις τους καλεσμένους σου. Για γάμο σε βροχερή μέρα πέρα από τα κουφέτα, τα marshmallow και τα γλυκίσματα που θα έχεις διαλέξει να επανδρώσεις το dessert table, πρόσφερε ζεστά και ανακουφιστικά φαγητά και ποτά, όπως ζεστή σοκολάτα, ζεστό κρασί ή cozy λιχουδιές. Να είσαι σίγουρη ότι οι καλεσμένοι σου θα το εκτιμήσουν δεόντως!

Candybar και κεράσματα γάμου

Χρονοδιάγραμμα γάμου

Ο βροχερός καιρός μερικές φορές μπορεί να προκαλέσει καθυστερήσεις. Για αυτό το λόγο, προσάρμοσε το χρονοδιάγραμμα του γάμου σου για να επιτρέψεις τυχόν καθυστερήσεις λόγω καιρικών συνθηκών και να αποφύγεις το περιττό άγχος.

Χρονοδιάγραμμα γάμου

Ενημέρωση καλεσμένων για πιθανή βροχή

Τέλος, αλλά εξίσου σημαντικό είναι ότι εάν αναμένεται βροχή, καλό θα ήταν να ενημερώσεις τους καλεσμένους εκ των προτέρων. Έτσι, θα μπορούν να ντυθούν κατάλληλα και να μεριμνήσουν για τυχόν βροχές.

Ενημέρωση καλεσμένων για πιθανή βροχή

Μια βροχερή μέρα μπορεί να προσθέσει μια μοναδική και ιδιαίτερη πινελιά στον γάμο σου, δημιουργώντας αξέχαστες αναμνήσεις για εσάς και τους καλεσμένους σας. Μείνε θετική και μην αφήσεις τον καιρό να χαλάσει τη διάθεσή σου. Εξάλλου, το πιο σημαντικό από όλα είναι ότι θα πεις το I do στο άλλο σου μισό!

Τα Αγαπημένα σας:

[print_link]