Gender Reveal Πάρτυ αποκάλυψης φύλου μωρού

Gender Reveal: Πάρτυ αποκάλυψης φύλου μωρού

Η νέα τάση στα πάρτυ που ήρθε για να μείνει είναι το gender reveal ή αλλιώς πάρτυ αποκάλυψης φύλου μωρού. Τι είναι όμως το gender reveal πάρτυ; Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για μια γιορτή στην οποία οι μελλοντικοί γονείς αποκαλύπτουν το φύλο του μωρού τους στους φίλους και την οικογένειά τους. Υπάρχει, βέβαια και η περίπτωση να μη γνωρίζουν ούτε οι γονείς το φύλο και να το ανακαλύψουν και οι ίδιοι στο πάρτυ. Τα πάρτι αποκάλυψης φύλου μετατράπηκαν πρόσφατα σε ένα pre – πάρτι για το baby shower. Αυτά τα πάρτι είναι συνήθως πιο χαλαρά από τα baby shower και είναι ανοιχτά και στα δύο φύλα. Συνήθως, τουλάχιστον ένας γνωρίζει το φύλο του μωρού και οργανώνει τα πάντα γύρω από την αποκάλυψη. Είσαι και εσύ μια Mom to be που θέλει να το γιορτάσει μαζί με τα αγαπημένα της πρόσωπα; Σου έχουμε ιδέες για αποκάλυψη φύλου μωρού.

Στυλ και Θέμα πάρτυ αποκάλυψης φύλου μωρού

Ξεκινώντας την οργάνωση ενός gender reveal πάρτυ θα πρέπει να επιλέξεις το θέμα και το στυλ που θα έχει ο στολισμός σου. Αναπόφευκτα θα πρέπει να κινηθείς μεταξύ 2 αποχρώσεων ανάλογα με το φύλο του μωρού. Παρόλα αυτά οι μικρές πινελιές θα διαμορφώσουν το στυλ του πάρτυ. Baby blue σε συνδυασμό με baby pink και ολόλευκα διακοσμητικά ή χρυσές μεταλλικές λεπτομέρειες. Θέματα βάπτισης όπως το ελεφαντάκι, το αστέρι, το ουράνιο τόξο ή το boho στυλ είναι μερικές από τις ιδέες που ταιριάζουν απόλυτερα και στο gender reveal. Εναλλακτικά, μπορείς να φτιάξεις ένα θεματικό πάρτυ κύριος και κυρία ή candyland με μια διακόσμηση γεμάτη μπισκότα, ζαχαρωτά και γλυκά για πάρτυ.

Στυλ και Θέμα πάρτυ αποκάλυψης φύλου μωρού

Διακόσμηση πάρτυ αποκάλυψης φύλου μωρού

Σειρά έχει η διακόσμηση του πάρτυ. Χρησιμοποίησε μπόλικα μπαλόνια για φύλο μωρού, γιρλάντες και πινακίδες για να πλαισιώσεις το χώρο. Έπειτα διάλεξε εντυπωσιακά φανάρια, κηροπήγια, δίσκους και κλουβιά για στολίσεις από άκρη σε άκρη το χώρο. Για περισσότερη λεπτομέρεια επίλεξε πρωτότυπα βάζα διακόσμησης και σταντ δαπέδου που θα γεμίσεις με πλούσια μπουκέτα λουλουδιών. Σε αυτό το σημείο, θα σου προτείναμε να χρησιμοποιήσεις και την απόλυτη τάση των τελευταίων χρόνων που δεν είναι άλλη από τα αποξηραμένα λουλούδια. Μεγάλη ποικιλία και έντονα χρώματα μπορούν να σου δώσουν ένα υπέροχο αποτέλεσμα. Στόλισε τα στο candybar ή και στα τραπέζια που θα κάτσουν οι καλεσμένοι σου. Αν, μάλιστα, πρόκειται για ένα μεγάλο πάρτυ φτιάξε και τα ανάλογα DIY centerpieces με υλικά βάπτισης και πάρτυ.

Διακόσμηση πάρτυ αποκάλυψης φύλου μωρού

Candybar για gender reveal πάρτυ

Για ένα ολοκληρωμένο πάρτυ για αποκάλυψη φύλου μωρού στήσε και ένα εντυπωσιακό candybar. Γλύκανε και δρόσισε τους καλεσμένους σου και γιατί όχι; Ίσως τραβήξουν και φωτογραφίες στο θεματικό candybar σου. Στρώσε υπέροχα υφάσματα και ράνερ αέρινα και με διάφορα μοτίβα και στόλισε το τραπέζι με εταζέρες, πιατέλες και πρωτότυπα είδη σερβιρίσματος ειδικά για gender reveal πάρτυ. Επιπλέον, γέμισε γυάλες με βρυσάκι με χυμούς και δροσιστικά κοκτέιλ για να ανέβει λίγο το κέφι. Τέλος, πρόσθεσε μερικά θεματικά διακοσμητικά για μια ολοκληρωμένη εμφάνιση.

Candybar για gender reveal πάρτυ

Γλυκά και κουφέτα για πάρτυ Gender reveal

Μιλώντας για το candybar αξίζει να σημειωθεί πως τα γλυκά και τα καλούδια που θα επιλέξεις θα αποτελέσουν αναπόσπαστο κομμάτι του στολισμού σου. Για αυτό το λόγο δώσε βάση όχι μόνο στη γεύση αλλά και στην εμφάνιση. Επίλεξε πεντανόστιμα μπισκότα και χρωματιστά μακαρόνς. Γέμισε κασπώ και καφάσια με γλειφιτζούρια και γυάλες με καπάκι με κουφέτα στις ανάλογες αποχρώσεις. Το ίδιο ισχύει και για τη τούρτα του πάρτυ. Διάλεξε μια φαντασμαγορική τούρτα που θα στολίσει το κέντρο του candybar και θα μαγνητίσει τα βλέμματα.

Γλυκά και κουφέτα για πάρτυ Gender reveal

Αξεσουάρ για gender reveal πάρτυ

Στη διακόσμηση για το πάρτυ αποκάλυψης φύλου συγκαταλέγονται αν μη τι άλλο και τα gender reveal αξεσουάρ που θα χρησιμοποιηθούν αλλά και το backdrop για τις φωτογραφίες. Επίλεξε πρωτότυπα mummy to be αξεσουάρ, photobooth, βραχιολάκια κ.α. Όσον αφορά το backdrop, το χώρο δηλαδή που θα λειτουργήσει σαν φόντο για τις φωτογραφίες σας μια ιδέα στολισμού είναι τα μπαλόνια. Διαφορετικά μπορείς να χρησιμοποιήσεις διακοσμητικά gender reveal, γιρλάντες λουλουδιών, κορδέλες, μπόες, πομ – πομ ή χρωματιστά υφάσματα και ράνερ.

Αξεσουάρ για gender reveal πάρτυ

Δώρα για gender reveal

Τέλος, αλλά εξίσου σημαντικά είναι τα δωράκια που θα προσφέρεις στους καλεσμένους σου για να τους ευχαριστήσεις που ήρθαν στο πάρτυ. Φτιάξε ένα kit και μοίρασε το σε κάθε καλεσμένο. Χρησιμοποίησε σαπουνάκια, μπισκότα ή φτιάξε χειροποίητα μπρελόκ και κοσμήματα με πρωτότυπα υλικά κατασκευών, ή ό,τι άλλο μπορείς να φανταστείς. Διαφορετικά μπορείς να φτιάξεις μίνι μπομπονιέρες με κουτάκια, πουγκιά ή κομμένα υφάσματα. Μια, εξίσου πρωτότυπη ιδέα είναι να βάλεις μέσα σε χάρτινα σακουλάκια σποράκια από το αγαπημένο σου λουλούδι δίνοντας έναν συμβολισμό στο δώρο σου.

Δώρα για gender reveal

Στο τέλος της ημέρας ένα πάρτι σαν το gender reveal πάρτυ αποδεικνύει ότι είναι γεμάτο από όμορφες στιγμές γεμάτες δυνατές συγκινήσεις. Είναι ανεκτίμητο να βλέπεις τις αντιδράσεις των αγαπημένων σου και πόσο ενθουσιασμένοι είναι. Άδραξε την ευκαιρία για να γιορτάσεις ακόμα περισσότερο τον ερχομό του μωρού σου.

Βρες εδώ όλα τα διακοσμητικά υλικά για το gender reveal παρτυ.

[print_link]