Ιδέες για Μπομπονιέρες με Βουλοκέρι Σφραγίδα

Ιδέες για Μπομπονιέρες με Βουλοκέρι Σφραγίδα

Η νέα τάση στις μπομπονιέρες γάμου κάνει ένα ταξίδι στο παρελθόν και δίνει μια νέα διάσταση στη vintage αισθητική. Το σετ βουλοκέρι σφραγίδα είναι το trend στους γάμους 2023. Το συναντάμε τόσο στις DIY μπομπονιέρες γάμου όσο και στα προσκλητήρια γάμου. Συνδυάζεται εξαιρετικά με διάφορα υλικά για μπομπονιέρες δίνοντας μια υψηλής αισθητικής εμφάνιση που κλέβει τις εντυπώσεις. Εμείς σου έχουμε μερικές ιδέες για μπομπονιέρες με βουλοκέρι σφραγίδα για να πάρεις έμπνευση.

Mix n match χάρτινα κουτάκια πράσινα με βουλοκέρι

Μια από τις ιδέες για μπομπονιέρες με βουλοκέρι σφραγίδα είναι οι mix n match με χάρτινα κουτάκια για μπομπονιέρες σε πράσινο τσαγαλί χρώμα. Το πράσινο τσαγαλί είναι ένα χρώμα που έχει κάνει αισθητή τη παρουσία του τα τελευταία χρόνια τόσο στους γάμους όσο και στις βαπτίσεις. Συνδυάζει τη φινέτσα και το στυλ υπό ένα μοντέρνο πρίσμα. Φτιάξε, λοιπόν, διαφορετικά σχέδια με κορδέλα βελούδινη σε πράσινο χρώμα και δαντέλα. Έπειτα σφράγισε με βουλοκέρι λαδί και μερικά κλαδάκια. Ταιριάζει και σε έναν χριστουγεννιάτικο γάμο. Σε αυτή τη περίπτωση πρόσθεσε λευκά berries για να κάνουν χρωματική αντίθεση.

Όπως θα δεις και στην εικόνα, πέρα από την κλασική στάμπα που μπορείς να κάνεις με τη σφραγίδα βουλοκέρι, μπορείς να πειραματιστείς και με άλλα σχέδια. Χρησιμοποιώντας ένα πιστόλι σιλικόνης για το κερί, ρίξε στο κουτί κάνοντας απαλές κινήσεις δεξιά και αριστερά. Κόλλησε έπειτα πάνω κάποιο διακοσμητικό αποξηραμένο λουλούδι.

Mix n match χάρτινα κουτάκια πράσινα με βουλοκέρι

Μπομπονιέρες γάμου με κουτάκι plexiglass, βουλοκέρι και pampas grass

Συνδύασε το μοντέρνο με το vintage σε ένα γάμο με boho ρουστίκ πινελιές. Διάλεξε σαν βασικό υλικό σου τα κουτάκια πλεξιγκλάς και δέσε κάθετα κορδέλα από καμβά. Στο τελείωμα πρόσθεσε κόκκινο βουλοκέρι, στρας και λίγο pampas grass. Πρόκειται για μια από τις πιο hot ιδέες για μπομπονιέρες με βουλοκέρι σφραγίδα.

Μπομπονιέρες γάμου με κουτάκι plexiglass, βουλοκέρι σφραγίδα και pampas grass

Mix n match χάρτινα κουτάκια κραφτ με βουλοκέρι

Μια άλλη πρόταση που αγαπάμε είναι οι mix n match αριστοκρατικές μπομπονιέρες γάμου με χάρτινα κουτάκια και βουλοκέρι. Χρησιμοποίησε craft κουτάκια για μπομπονιέρες και τύλιξε τα με κορδέλες βελούδινες σε κόκκινο και πράσινο χρώμα. Έπειτα σφράγισε με βουλοκέρι λαδί και μερικά κλαδάκια.

Mix n match χάρτινα κουτάκια κραφτ με βουλοκέρι

Μπομπονιέρες γάμου κουτάκι με μπλε βουλοκέρι

Εξίσου αριστοκρατικές αλλά και πρωτότυπα μοντέρνες μπομπονιέρες γάμου είναι με κουτί πλεξιγκλάς και βουλοκέρι μπλε navy. Στόλισε τα κουτάκια σου με κορδέλες και κορδόνια σε ψυχρές αποχρώσεις όπως το ασημί και το σκούρο μπλε. Στο τελείωμα τους δέσε ευχαριστήρια κάρτα σε όμοια χρώματα. Αφού τελειώσεις διακόσμησε το κουτάκι με βουλοκέρι σε μπλε χρώμα. Το αποτέλεσμα θα είναι εντυπωσιακό και αριστοκρατικό.

Μπομπονιέρες γάμου κουτάκι με μπλε βουλοκέρι

Vintage μπομπονιέρες γάμου με βουλοκέρι και φτερό

Για έναν γάμο που παίρνει έμπνευση από τους Πειρατές της Καραϊβικής φτιάξε μπομπονιέρες γάμου με ξύλινα κουτάκια. Δεν χρειάζεται, μάλιστα, να κάνεις και πολλά. Χρησιμοποίησε, πάνω σε ξύλινα κουτάκια, βουλοκέρι είτε σκέτο είτε με σχέδιο για να βάλεις μια vintage πινελιά στη χειροποίητη μπομπονιέρα σου. Πρόσθεσε λευκά φτερά και είναι έτοιμη στο πι και φι!

Vintage μπομπονιέρες γάμου με βουλοκέρι σφραγίδα και φτερό

Gothic μπομπονιέρες με βουλοκέρι

Αν είσαι μια νύφη που τολμάει και παράλληλα βρίσκει έναν απαράμιλλο ρομαντισμό σε gothic πινελιές τότε αυτή η ιδέα είναι για σένα. Διακόσμησε κουτάκια plexiglass με λευκή δαντέλα και μαύρο κορδόνι. Έπειτα πρόσθεσε μπορντώ βουλοκέρι σκέτο, με σχέδιο ή με τα αρχικά σας. Για περισσότερη λεπτομέρεια και εφόσον πρόκειται για διάφανα κουτάκια θα σου προτείναμε να επιλέξεις και σκούρα κουφέτα γάμου.

Gothic μπομπονιέρες με βουλοκέρι

Κουτί μπομπονιέρα με διπλό χρώμα βουλοκέρι

Μια ιδέα που ταιριάζει και σε γάμο βάπτιση μαζί αλλά και σε έναν ανοιξιάτικο γάμο είναι το πολύχρωμο βουλοκέρι και οι πεταλούδες. Αλλά πώς θα πετύχεις αυτή τη διπλή απόχρωση; Ρίξε στη μιση μεριά το ένα χρώμα και στην άλλη μισή το άλλο. Προσπάθησε ενώνοντας τα να βγαίνει ένα κυκλικό σχήμα. Έπειτα πάτα τη σφραγίδα και είσαι έτοιμη! Αν θες πρόσθεσε μια μικρή πεταλούδα και μια μοντέρνα κορδέλα και οι DIY μπομπονιέρες σου είναι έτοιμες να κλέψουν τη παράσταση!

Μπομπονιέρα με βουλοκέρι και φύλλα χρυσού

Επίσης μπορείς να στολίσεις υπέροχα κουτάκια της αρεσκείας σου με εκρού βουλοκέρι και σφραγίδα με σχέδιο. Για έξτρα λαμπερή πινελιά, μόλις σηκώσεις τη σφραγίδα και είναι ακόμα χλιαρή, τρίψε πάνω στη στάμπα σου φύλλα μεταλλικά χρυσού για κατασκευές.

Προσκλητήρια γάμου με βουλοκέρι

Τέλος, σου έχουμε μια πρόταση για προσκλητήρια γάμου με βουλοκέρι “Save The Date”. Βάλε το προσκλητήριο με όλες τις πληροφορίες του γάμου μέσα σε φάκελο που θα έχεις αφήσει μέσα σε νερό με τσάι για να έχει μια vintage εμφάνιση. Έπειτα στόλισε εξωτερικά με κορδέλες, κορδόνια, τεχνητά λουλούδια και κλείσε με βουλοκέρι στο αγαπημένο σου χρώμα.

Προσκλητήρια γάμου με βουλοκέρι

Το βουλοκέρι είναι από τα υλικά κατασκευών που ήρθε για να μείνει τόσο στους γάμους και τις βαπτίσεις όσο και σε άλλες DIY κατασκευές. Φτιάξε τις δικές σου χειροποίητες μπομπονιέρες γάμου με τις προσωπικές σου πινελιές και πάντα με τη τελευταία λέξη της μόδας.

Δες εδώ όλα τα βουλοκέρια και τα χρώματα.

[print_link]