γυάλινα βάζα για βαπτιση πως να τα χρησιμοποιησω

Γυάλινα Βάζα για Διακόσμηση Βάπτισης: 8 ιδέες για να τα χρησιμοποιήσεις

Η βάπτιση του παιδιού σου πλησιάζει και ψάχνεις ιδέες για οικονομικό στολισμό τραπεζιών; Σε συμβουλεύουμε να επιλέξεις γυάλινα βάζα για διακόσμηση βάπτισης. Γιατί; Είναι μια επιλογή που συνδυάζει την ποικιλία σχεδίων με τη χρηστικότητα και πάνω από όλα χωρίς να χρειαστεί να ξοδέψεις μια περιουσία. Θα δώσει μια φρέσκια νότα στο σύνολο και δε θα δυσκολευτείς καθόλου να τις στολίσεις. Είναι σημαντικό να θυμάσαι, πως, ό,τι γυάλες και να επιλέξεις, μετά την εκδήλωση, θα μπορέσεις να τις εκμεταλλευτείς και σπίτι σου με χίλιους τρόπους!

Γυάλινα βάζα με καπάκι για κουφέτα

Από τις πιο κλασικές και απαραίτητες, θα λέγαμε προτάσεις, σε γυάλινα βάζα για διακόσμηση βάπτισης είναι οι γυάλες με το καπάκι. Τοποθετούνται σε κάποιο candybar ή στο τραπέζι ευχών και είναι γεμάτες με κουφέτα ή μάρσμαλλοους στα χρώματα της υπόλοιπης βάπτισης. Με την πλέον ποικιλία σχεδίων που υπάρχει, τα βάζα με καπάκι αποτελούν μια οικονομική λύση που συγχρόνως δίνουν ταυτότητα στη διακόσμηση σου!

Βάζα για κουφέτα με καπάκι

Γυάλινο βάζο με άμμο και βότσαλα

Σε μια μοντέρνα καλοκαιρινή βάπτιση ένα γυάλινο βάζο κύβος με άμμο και βότσαλα είναι μια καταπληκτική και οικονομική επιλογή. Πέρα όμως από διακοσμητικό μπορεί να λειτουργήσει και σαν εναλλακτικό ευχολόγιο, αν προσθέσεις μίνι σωλήνες γυάλινους με φελλό. Έτσι οι καλεσμένοι σας, θα αφήνουν σε χαρτάκια τις ευχές τους για το νεοφώτιστο.

Γυάλινο βάζο με άμμο και βότσαλα

Βαζάκια του γλυκού για στολισμό τραπεζιού βάπτισης

Σε αυτό το σημείο θα σου προτείνουμε να χρησιμοποιήσεις βαζάκια γυάλινα του γλυκού με μια διαφορετική χρήση. Φτιάξε με τα χεράκια σου χειροποίητα centerpiece βάπτισης από βαζάκια του γλυκού στολίζοντας τα με κορδέλες, κορδόνια, και διάφορα διακοσμητικά. Έτσι θα μετατραπούν σε πολύ όμορφα γυάλινα βάζα για λουλούδια που θα κοσμούν τέλεια τα τραπέζια της δεξίωσης. Είναι πραγματικά απίθανο το πως κάτι τόσο φθηνό και αρκετά κοινότυπο όπως τα γυάλινα βαζάκια θα σου δώσουν ένα φαντασμαγορικό στολισμό τραπεζιού βάπτισης!

γυάλινα βάζα για διακόσμηση βάπτισης Βαζάκια του γλυκού για centerpiece

Γυάλινα βάζα με νερό και κεριά

Από τα γυάλινα βάζα για διακόσμηση βάπτισης μπορείς να επιλέξεις γυάλινους κύλινδρους ή κωνικά βάζα για τον στολισμό σου. Γέμισε τα με νερό και προαιρετικά λουλούδια. Έπειτα πρόσθεσε κεριά στην επιφάνεια και είναι έτοιμα. Είναι ιδανική επιλογή και για γυάλινα βάζα για διακόσμηση γάμου. Αν θες μια πιο ρουστίκ διακόσμηση βάπτισης μπορείς να γεμίσεις τους γυάλινους σωλήνες σου με μος και να προσθέσεις κεριά. Είναι μια εύκολη επιλογή που θα δώσει μια έξτρα πινελιά στη διακόσμηση σου.

Γυάλινα βάζα για διακόσμηση βάπτισης με νερό και κεριά

Διακοσμητικά Terrarium με λαμπάκια

Μια εύκολη και ιδιαίτερα οικονομική πρόταση που έχουμε να σου κάνουμε είναι γυάλινα πολύγωνα terrarium με λαμπάκια. Διάλεξε τα μεγέθη και τα σχέδια που θες σε γεωμετρικά γυάλινα βάζα και ύστερα γέμισε τα με λαμπάκια μπαταρίας. Εύκολα θα έχεις φτιάξει μια μοντέρνα διακόσμηση βάπτισης για την εκκλησία ή το τραπέζι.

Γυάλινα βάζα με λαμπάκια

Γυάλινες μπάλες με τρύπα

Μπορεί να μην είναι ακριβώς γυάλινα βάζα αλλά ανήκουν στα γυάλινα είδη, μιλάμε φυσικά για τις γυάλινες μπάλες με τρύπα. Εάν τις επιλέξεις έχεις την δυνατότητα να κάνεις μοναδικές DIY κατασκευές βάπτισης που θα κλέψουν την παράσταση. Μπορείς να τις γεμίσεις με κοχύλια και πολύχρωμη άμμο. Εναλλακτικά μπορείς να τις κρεμάσεις βάζοντας μέσα κεριά μπαταρίας. Θα δημιουργήσεις έτσι μια γιρλάντα με φως που όλοι θα θαυμάσουν.

Γυάλες με τρύπα

Γυάλινα μπουκάλια & βάζα με χρυσόσκονες

Τα γυάλινα βάζα ή μπουκάλια με χρυσόσκονες αποτελούν περισσότερο μια πρόταση για βάπτιση κοριτσιού ή για γάμο. Επίλεξε τα βάζα της αρεσκείας σου και κόλλησε πάνω χρυσόσκονες δίνοντας περίσσια λάμψη στη διακόσμηση σου. Αυτό μάλιστα μπορείς να το κάνεις και με γυάλινα μπουκάλια, που θα λειτουργήσουν σαν DIY centerpiece στο τραπέζι βάπτισης.

Γυάλινα βάζα με χρυσόσκονες

Γυάλινες καμπάνες για διακόσμηση βάπτισης

Τέλος, σου αφήσαμε μια τάση που τα τελευταία χρόνια έχει βασικό ρόλο στη διακόσμηση, φυσικά μιλάμε για τις γυάλινες καμπάνες. Μπορείς να παίξεις με τα διάφορα μεγέθη που διαθέτουν και να τις διακοσμήσεις με λουλούδια για πιο ρομαντικό αποτέλεσμα, με κοχύλια, άμμο και θαλασσινά διακοσμητικά για καλοκαιρινή διακόσμηση βάπτισης ή ο, τι άλλο έχεις φανταστεί. Αν φτιάξεις μια δυο τρεις στο θέμα που έχεις επιλέξει θα έχεις μια ολοκληρωμένη διακόσμηση!

Γυάλινα βάζα για διακόσμηση βάπτισης - γυαλινες καμπανες centerpiece

Δε θέλει πολλά έξοδα, ούτε πολύ κόπο για να χαρίσεις στο μικρό σου αγγελούδι μια ανεπανάληπτη βάπτιση. Επιστράτευσε τη φαντασία και τη δημιουργικότητα σου και είμαστε σίγουροι ότι θα φτιάξεις κάτι μοναδικό!

[print_link]