Glam Χριστουγεννιάτικα Διακοσμητικά Στολίδια eldeco

Glam Χριστουγεννιάτικα Διακοσμητικά Στολίδια

Είσαι από αυτούς που βλέπουν στα Χριστούγεννα γιορτινή λάμψη και glitter παντού; Μήπως για σένα η χριστουγεννιάτικη glam διακόσμηση είναι αυτό που ψάχνεις; Είμαστε εδώ για να σου δείξουμε ποια glam χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά στολίδια θα χρειαστείς για μια εντυπωσιακή χριστουγεννιάτικη διακόσμηση σπιτιού ή βιτρίνας. Είσαι έτοιμη; Γιατί ξεκινάμε!

Glam χριστουγεννιάτικα στολίδια δέντρου

Τα χριστουγεννιάτικα δέντρα είναι ίσως ο πρωταγωνιστής σε ένα χριστουγεννιάτικο στολισμό για αυτό δώσε ιδιαίτερη έμφαση στο στολισμό του προσθέτοντας glam στοιχεία. Διακόσμησε τα με εντυπωσιακά χριστουγεννιάτικα στολίδια. Χρησιμοποίησε βελούδινα  στολίδια και χριστουγεννιάτικα κρεμαστά αστέρια με gltter ή παγιέτες. Συνδύασε τα με λαμπερές διακοσμητικές χριστουγεννιάτικες γιρλάντες. Οι επιλογές για μια τέτοια γιορτινή διακόσμηση είναι αμέτρητες με την glam αισθητική να κατακλύζει για μια ακόμη φορά τα χριστουγεννιάτικα στολίδια 2020. Όχι άδικα προσθέτουμε εμείς αφού είτε σου αρέσει η λάμψη είτε προτιμάς μια πιο μίνιμαλ διακόσμηση για τα Χριστούγεννα σίγουρα δεν θα σου περάσουν απαρατήρητα αυτά τα εντυπωσιακά glam χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά στολίδια.

Glam χριστουγεννιάτικα στολίδια δέντρου

Glam χριστουγεννιάτικες μπάλες

Παραμένοντας στη διακόσμηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου δεν θα μπορούσαμε να παραβλέψουμε τις glam χριστουγεννιάτικες μπάλες. Κρέμασε άθραυστες μπάλες ή γυάλινες χριστουγεννιάτικες μπάλες σε κομψά χρώματα και με φινετσάτα χριστουγεννιάτικα σχέδια. Glitter, χρυσόσκονες και λαμπερά σχέδια θα δώσουν μια glam χριστουγεννιάτικη νότα στη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση σπιτιού ή βιτρίνας.

Glam χριστουγεννιάτικες μπάλες

Glam χριστουγεννιάτικες ζώα

Ζωντάνεψε την εποχική διακόσμηση του προσωπικού σου χώρου επιλέγοντας εντυπωσιακά χριστουγεννιάτικα ζώα διακόσμησης. Χρησιμοποίησε χρυσά ελάφια και ταράνδου, παγώνια ακόμη και φλαμίνγκο με παγιέτες αν θέλεις μια τροπική χριστουγεννιάτικη διακόσμηση.

Glam Χριστουγεννιάτικα Διακοσμητικά Στολίδια Glam χριστουγεννιάτικες ζώα

Glam χριστουγεννιάτικες φιγούρες

Συνεχίζοντας δεν θα μπορούσαμε να μην αναφέρουμε στα glam χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά στολίδια τις εντυπωσιακές χριστουγεννιάτικες φιγούρες που θα δώσουν επιπλέον πνοή στο στολισμό σου. Καρυοθραύστες, χιονάνθρωποι και ο Άγιος Βασίλης ντυμένοι με φαντασμαγορικές φορεσιές και λαμπερά χρώματα θα διακοσμήσουν χριστουγεννιάτικα το χώρο σου. Επίλεξε διάφορα σχέδια και μεγέθη και στόλισε τις πάνω στο τραπέζι, το δάπεδο ή το γραφείο.

Glam χριστουγεννιάτικες φιγούρες

Glam χριστουγεννιάτικος στολισμός τραπεζιού

Το τραπέζι είναι το σημείο μέσα στο σπίτι που βρίσκεται στο επίκεντρο γιορτινές μέρες των Χριστουγέννων αφού περνάμε «ζεστές» στιγμές με τους αγαπημένους μας. Για αυτό οι glam πινελιές στο χριστουγεννιάτικο στολισμό τραπεζιού σου είναι απαραίτητες ώστε να συνάδουν και με τον υπόλοιπο χριστουγεννιάτικο στολισμό. Επίλεξε εντυπωσιακά επιτραπέζια χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά, μικρά χριστουγεννιάτικα δέντρα σε χρυσό ή ασημί χρώμα, πιατέλες ή εταζέρες με στολίδια και γυάλινες μπάλες. Τα χριστουγεννιάτικα κουδούνια, τα κομφετί και μπόλικο χιόνι θα σου δώσουν μια εκθαμβωτική χριστουγεννιάτικη διακόσμηση τραπεζαρίας. Συνδύασε τα με εντυπωσιακά κηροπήγια, διακοσμητικά βάζα και φανάρια για ένα ολοκληρωμένο αποτέλεσμα. Στρώσε χριστουγεννιάτικα υφάσματα με αστραφτερές λεπτομέρειες . Μη φοβηθείς να παίξεις με τη λάμψη, τις πούλιες και τα glitter έτσι κι αλλιώς τα Χριστούγεννα κρύβουν μια μικρή δόση υπερβολής. Είμαστε σίγουροι ότι θα φτιάξεις κάτι φαντασμαγορικό!

Glam χριστουγεννιάτικος στολισμός τραπεζιού

Glam χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά φωτιζόμενα

Ανεξάρτητα με το στυλ της χριστουγεννιάτικης διακόσμησης που έχεις επιλέξει ο σωστός φωτισμός θα εκτοξεύσει τη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση σου. Ταυτόχρονα, θα προσδόσεις μια γιορτινή «ζεστασιά» και μια απολαυστική ατμόσφαιρα. Για αυτό το λόγο θα σου προτείναμε να προσθέσεις στο χριστουγεννιάτικο στολισμό σου και απαστράπτοντα χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά με φως. Επίλεξε φωτιζόμενα σπιτάκια, χριστουγεννιάτικα δέντρα και άλλα χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά με φωτισμό που θα κάνουν τον χώρο σου πολύ cozy.  Μια εξίσου όμορφη ιδέα είναι να φτιάξεις με τα χεράκια σου χειροποίητα χριστουγεννιάτικα στολίδια κατασκευές και να προσθέσεις λαμπάκια led μπαταρίας. Με αυτό το τρόπο θα βάλεις και τη δική σου προσωπική πινελιά στο χριστουγεννιάτικο στολισμό.

Glam χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά φωτιζόμενα

Τα Χριστούγεννα είναι προ των πυλών και περισσότερο από κάθε άλλη φορά έχουμε ανάγκη να τα γιορτάσουμε με το δικό μας γούστο και αισθητική. Φτιάξε μια εντυπωσιακή glam χριστουγεννιάτικη διακόσμηση με χριστουγεννιάτικα είδη – υπερπαραγωγή που φέρουν τόσο στο χώρο σου όσο και στη διάθεση σου αυτό το extra χριστουγεννιάτικο mood.

[print_link]