Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση 2020 Ιδέες και Χρώματα

Χριστουγεννιάτικη Διακόσμηση 2020: Ιδέες και Χρώματα

Τα Χριστούγεννα φέτος έχουμε την ανάγκη να έρθουν πιο νωρίς γεμίζοντας μας αισιοδοξία και ζεστασιά. Είναι Νοέμβρης και σκέφτεσαι πως να στολίσεις από τώρα το σπίτι σου χριστουγεννιάτικα; Αυτό σίγουρα θα φωτίσει την αδιαμφισβήτητα μουντή καθημερινότητα. Για αυτό σου έχουμε τις νούμερο 1 τάσεις για τη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση 2020. Πάρε ένα φλυτζάνι ζεστή σοκολάτα – και γιατί όχι – ένα πιατάκι μελομακάρονα ή κουραμπιέδες. Ξεκινάμε το χριστουγεννιάτικο ταξίδι μας!

Σκανδιναβική χριστουγεννιάτικη διακόσμηση σε κόκκινο – γκρι

Μια χριστουγεννιάτικη διακόσμηση 2020 που ήρθε για να μείνει και γιατί όχι να μη τη δούμε και στη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση 2021 είναι η σκανδιναβική. Σε μια τέτοια διακόσμηση η χριστουγεννιάτικη χρωματική παλέτα που θα χρησιμοποιήσεις είναι λευκό, κόκκινο και γκρι. Χρησιμοποίησε ξύλινα χριστουγεννιάτικα δέντρα σε ανοιχτόχρωμες αποχρώσεις για τη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση σαλονιού και συνδύασε τα με υφασμάτινα στολίδια κόκκινα – γκρι. Πρόσθεσε βελούδινες άθραυστες μπάλες ή γυάλινες χριστουγεννιάτικες μπάλες σε κόκκινο χρώμα. Έπειτα διακόσμησε χριστουγεννιάτικες φιγούρες όπως gnome που συναντάμε κατά κόρων στη σκανδιναβική κουλτούρα τα Χριστούγεννα. Τέλος, πρόσθεσε χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά όπως χριστουγεννιάτικα κουδούνια, αυτοκινητάκια, δώρα ή ό,τι άλλο έχεις φανταστεί.

Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση 2020 Σκανδιναβική χριστουγεννιάτικη διακόσμηση σε κόκκινο – γκρι

Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση 2020 σε λευκό – μωβ

Είσαι από τους τολμηρούς που δεν διστάζουν να πειραματιστούν στους χριστουγεννιάτικους στολισμούς; Έχουμε για σένα μια χριστουγεννιάτικη διακόσμηση που θα μιλήσει απευθείας στο γούστο σου. Δεν είναι άλλη από τη χιονισμένη disco! Ναι καλά διάβασες. Μιας και τα μαγαζιά κλείνουν και ανοίγουν λόγω της παγκόσμιας κατάστασης ευκαιρία να φέρεις τη διασκέδαση στο σπίτι σου, πάντα χριστουγεννιάτικα. Τα χριστουγεννιάτικα χρώματα που θα χρησιμοποιήσεις εδώ είναι κυρίως το λευκό και το μωβ. Επίλεξε λευκά χριστουγεννιάτικα ζώα διακόσμησης και συνδύασε τα με ένα λευκό χριστουγεννιάτικο δέντρο. Στόλισε το με πρωτότυπες χριστουγεννιάτικες μπάλες ιριδέ και disco καθώς και με εντυπωσιακά χριστουγεννιάτικα στολίδια στις ίδιες αποχρώσεις. Στο χριστουγεννιάτικο στολισμό τραπεζιού χρησιμοποίησε ασημένιους δίσκους, εταζέρες και γυάλες. Για τη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση κουζίνας διάλεξε τα αντίστοιχα γυάλινα ποτήρια σε disco στυλ. Φυσικά, το απαραίτητο υλικό για μια τέτοια μοντέρνα γιορτινή διακόσμηση δεν είναι άλλο από μπόλικο χιόνι.

Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση 2020 σε λευκό – μωβ

Ρουστίκ χριστουγεννιάτικη διακόσμηση με ζώα του δάσους

Είσαι λάτρης της ακατέργαστης ομορφιάς που διέπει όλη τη φύση. Αγαπάς το φθινόπωρο τόσο όσο τα Χριστούγεννα ή απλά θέλεις να ξεφύγεις από τα κλασικά. Η ρουστίκ χριστουγεννιάτικη διακόσμηση είναι εδώ και το 2020 υπό το πρίσμα των ζώων του δάσους. Φτιάξε μια χριστουγεννιάτικη διακόσμηση τζακιού και ολόκληρου του σαλονιού σου με χριστουγεννιάτικα είδη κατά βάση ξύλινα. Χρησιμοποίησε εναλλακτικά χριστουγεννιάτικα δέντρα ξύλινα και στόλισε τα με χριστουγεννιάτικα στολίδια – ζωάκια του δάσους. Πρόσθεσε χριστουγεννιάτικα στολίδια με ακατέργαστες υφές όπως είναι η λινάτσα. Παίξε με γήινους χρωματισμούς. Αν θέλεις μια μικρή δόση λάμψης χρησιμοποίησε στολίδια με μικρές πινελιές χρυσού, ασημένιου ή χάλκινου. Έπειτα, επίλεξε για τη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση σπιτιού 2020 χριστουγεννιάτικα ζώα σε γήινες αποχρώσεις όπως κουκουβάγιες, ελάφια, φασιανούς κ.α. Τα Χριστούγεννα είναι άρρηκτα συνυφασμένα με μια ζεστή ατμόσφαιρα. Για αυτό το λόγο διάλεξε ξύλινα σπιτάκια, τρένα και άλλα χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά με φωτισμό που θα δώσουν μια cozy λεπτομέρεια στο χώρο σου. Τέλος, οι πράσινες γιρλάντες, τα χριστουγεννιάτικα κλαδιά και κουκουνάρια θα απογειώσουν τη διακόσμηση σου.

Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση 2020 Ρουστίκ χριστουγεννιάτικη διακόσμηση με ζώα του δάσους

Εντυπωσιακή χριστουγεννιάτικη διακόσμηση σε χρυσό – μαύρο

Η λάμψη των Χριστουγέννων αντικατοπτρίζει την glam προσωπικότητα σου. Αν μη τη άλλο το σπίτι σου είναι ένα βιβλίο για το ποιός είσαι και μια συλλογή για το τι αγαπάς. Για αυτό σου έχουμε χριστουγεννιάτικη ιδέα στολισμού ειδικά για σένα. Η χρωματισμοί εδώ είναι το μαύρο και το χρυσό με μερικές πετρόλ πινελιές. Για το στολισμό του σπιτιού σου διάλεξε χρυσά χριστουγεννιάτικα δέντρα φωτιζόμενα και συνδύασε τα με χριστουγεννιάτικα ζώα σε χρυσό χρώμα. Πρόσθεσε χρυσά κηροπήγια και πιατέλες. Στόλισε χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά και γυάλινες μπάλες σε πετρόλ χρώμα και μαύρο. Αν η λάμψη ποτέ δεν είναι αρκετή για σένα τότε θα σου προτείναμε να προσθέσεις μερικές μπλε πινελιές επιλέγοντας πρωτότυπες χριστουγεννιάτικες μπάλες, στολίδια και αστέρια με παγιέτες. Ίσως χρειαστεί να φοράς γυαλιά ηλίου από την τόση χριστουγεννιάτικη λάμψη που θα έχεις πετύχει στο χώρο σου!

Εντυπωσιακή χριστουγεννιάτικη διακόσμηση σε χρυσό – μαύρο

Παιδική χριστουγεννιάτικη διακόσμηση

Τα τελευταία χρόνια βρίσκεται ψηλά στις προτιμήσεις και δεν είναι άλλη από τη μπεμπέ παιδική χριστουγεννιάτικη διακόσμηση. Είτε είναι τα πρώτα Χριστούγεννα με το μωράκι σου είτε αγαπάς την αθωότητα που αποπνέει η παιδική χριστουγεννιάτικη διακόσμηση είναι και φέτος τάση. Κινήσου στο  ροζ και γαλάζιο χρώμα για να στήσεις το χριστουγεννιάτικο στολισμός σου. Χρησιμοποίησε χριστουγεννιάτικες φιγούρες και λούτρινα χριστουγεννιάτικα ζώα σε λευκές, ροζ και γαλάζιες αποχρώσεις. Πρόσθεσε υφασμάτινα χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά όπως παιδικούς χριστουγεννιάτικους σκούφους, κρεμαστά στολίδια και γούνινα αστέρια. Ολοκλήρωσε τη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση σου με εντυπωσιακές γυάλινες μπάλες στις ίδιες αποχρώσεις.

Παιδική χριστουγεννιάτικη διακόσμηση

Χριστουγεννιάτικη ρομαντική vintage διακόσμηση

Παραμένοντας στη χρωματική επιλογή του ροζ θα σου προτείναμε για το χριστουγεννιάτικο στολισμό σου μια vintage ρομαντική διακόσμηση. Στόλισε το χριστουγεννιάτικο δέντρο σου με πρωτότυπα χριστουγεννιάτικα στολίδια υφασμάτινα και εντυπωσιακές χριστουγεννιάτικες μπάλες με χρυσές αποχρώσεις. Τόσο για τη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση μπαλκονιού όσο και ολόκληρου του σπιτιού επίλεξε καρυοθραύστες σε χρυσές – λευκές αποχρώσεις και βελούδινα μπούστα στους ίδιους χρωματισμούς. Επιπλέον για ένα πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα χρησιμοποίησε βάζα διακόσμησης που θα γεμίσεις με χρυσά φύλλα φυλλόδεντρα και συνδύασε τα με μοντέρνα χρυσά κηροπήγια και εταζέρα. Αποτελεί ιδανική επιλογή για χριστουγεννιάτικη διακόσμηση 2020.

Χριστουγεννιάτικη ρομαντική vintage διακόσμηση

Κλασική χριστουγεννιάτικη διακόσμηση

Τελευταία αλλά εξίσου εντυπωσιακή και διαχρονική είναι η κλασική χριστουγεννιάτικη διακόσμηση με κόκκινο, πράσινο και λευκό. Για μια χριστουγεννιάτικη διακόσμηση εξωτερικού χώρου και φυσικά ολάκερου του σπιτιού επίλεξε εντυπωσιακούς καρυοθραύστες σε διάφορα σχέδια και μεγέθη. Συμπλήρωσε στο χριστουγεννιάτικο στολισμό σπιτιού διακοσμητικά χριστουγεννιάτικα γραμματοκιβώτια. Κρέμασε εντυπωσιακά χριστουγεννιάτικα ημερολόγια αντίστροφης μέτρησης για να μετράς αντίστροφα για τα Χριστούγεννα αδημονώντας σαν μικρό παιδί. Για τη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση κουζίνας και τραπεζαρίας επίλεξε επιτραπέζια χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά όπως ποδήλατα, αυτοκίνητα και χριστουγεννιάτικες γυάλινες μπάλες. Για περισσότερη λεπτομέρεια κρέμασε διακοσμητικά γλειφιτζούρια. Για το χριστουγεννιάτικο δέντρο επίλεξε πρωτότυπες χριστουγεννιάτικες μπάλες με χριστουγεννιάτικα σχέδια.

Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση 2020 Κλασική χριστουγεννιάτικη διακόσμηση

Τα φετινά Χριστούγεννα είναι εδώ για να μας ζεστάνουν τις ψυχές και να δώσουν μια δόση γιορτινής μαγείας στη καθημερινότητα μας. Μπες στο χριστουγεννιάτικο πνεύμα και χαλάρωσε στο σπίτι σου μαζί με τα αγαπημένα σου πρόσωπα.

[print_link]