Γούρια 2023 DIY 24 Πρωτότυπες Ιδέες για να τα φτιάξεις

Γούρια 2023 DIY: 24 Πρωτότυπες Ιδέες για να τα φτιάξεις

Ήρθε και φέτος η εποχή που απανταχού Χριστουγεννάκηδες και DIYers θα ανασκουμπωθούν να φτιάξουν DIY γούρια. Ανήκεις σε μια από τις δύο ομάδες ή απλά θέλεις να πάρεις το βάπτισμα του πυρός στις χριστουγεννιάτικες δημιουργίες; Αυτό είναι φανταστικό! Είσαι στο κατάλληλο μέρος γιατί όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος σου έχουμε μερικές από τις πιο hot ιδέες για γούρια 2023. Φτιάξε με τα χεράκια σου μοναδικά χειροποίητα γούρια 2023 και κλέψε τις εντυπώσεις.

Επιτραπέζιο γούρι κολοκύθα 2023

Φτιάξε πρωτότυπα γούρια 2023 επιτραπέζια με αέρα φθινοπώρου και λάμψη Χριστουγέννων Βάψε με χρυσό σπρέι έναν άβαφο κύκλο και κόλλησε πάνω μια μίνι κολοκύθα με glitter, χρυσό μεταλλικό φύλλο και ένα μικρό γουράκι.

Επιτραπέζιο γούρι κολοκύθα 2023

Ρουστίκ επιτραπέζιο γούρι με φωτιζόμενο σπιτάκι 2023

Μια άλλη ιδέα για γούρια 2023 ιδανική για δώρο σε σπίτι είναι με φωτιζόμενο σπιτάκι. Διάλεξε ρουστίκ χριστουγεννιάτικα στολίδια με φωτισμό σε σχήμα σπιτιού. Κόλλησε τα πάνω σε φέτες κορμού μαζί με μίνι δεντράκια και πασπάλισε με χιόνι. Το αποτέλεσμα θα είναι μοναδικό!

Ρουστίκ επιτραπέζιο γούρι με φωτιζόμενο σπιτάκι 2023

Μοντέρνο γούρι με αστέρι

Επίλεξε μοντέρνα υλικά για γούρια 2023 για να φτιάξεις επιτραπέζιο γούρι με αστέρι. Πάνω σε ένα λαμπερό κεραμικό αστέρι κρέμασε χάντρες, κορδέλες και φουντίτσες σε γκρι και πράσινους χρωματισμούς. Πρόσθεσε και μια χρυσή πλακέτα 2023 από πλεξιγκλάς και το DIY γούρι σου θα είναι έτοιμο.

Μοντέρνο γούρι με αστέρι

Επιτραπέζιο γούρι με φιγούρες Lemax

Τι πιο χριστουγεννιάτικο από τις συλλεκτικές φιγούρες Lemax. Φτιάξε, λοιπόν, εκλεκτά γούρια 2023 διακοσμώντας μια φέτα κορμού με φιγούρες Lemax και δεντράκια. Πασπάλισε με χιόνι και είναι έτοιμο. Είναι το τέλειο χειροποίητο χριστουγεννιάτικο δώρο που θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη.

Επιτραπέζιο γούρι με φιγούρες Lemax

Γούρι με χριστουγεννιάτικο δέντρο plexiglass

Μια ιδέα για οικονομικά γούρια 2023 είναι αυτή με τα στολίδια από plexiglass. Διάλεξε διάφανα στολίδια από πλεξιγκλάς όπως χριστουγεννιάτικο δέντρο και συνδύασε τα με άλλα υλικά για γούρια όπως φουντίτσες και ξύλινα αστέρια. Εύκολα και οικονομικά θα έχεις φτιάξει ένα μοντέρνο χειροποίητο γούρι.

Γούρι με χριστουγεννιάτικο δέντρο plexiglass

Κρεμαστό γούρι 2023 με μεταλλική καρδιά

Εξίσου φανταστικό είναι και το ρουστίκ γούρι 2023 κρεμαστό με καρδιά σε χριστουγεννιάτικες αποχρώσεις. Χρησιμοποίησε χριστουγεννιάτικα κορδόνια και κορδέλες σε κόκκινο – πράσινο . Έπειτα συνδύασε μεταλλικά διακοσμητικά με υλικά από πλεξιγκλάς όπως κρεμαστέ καρδιές και πλακέτες 2023.

Κρεμαστό γούρι 2023 με μεταλλική καρδιά

Παιδικό γούρι 2023 με πινακίδα

Ένα υπέροχο γούρι 2023 για νέους γονείς και Baby’s First Christmas είναι με πινακίδα σε παστέλ αποχρώσεις. Για να το φτιάξεις, διάλεξε χριστουγεννιάτικη ταμπέλα «welcome» σε παστελ αποχρώσεις και διακόσμησε τη με κορδόνια και κορδέλες σε ροζ χρωματισμούς. Συμπλήρωσε ένα ξύλινο 23 και μερικά χριστουγεννιάτικα κλαδιά.

Παιδικό γούρι 2023 με πινακίδα

Γούρι αστέρι 2023 με χριστουγεννιάτικες χάντρες

Μια εξαιρετική ιδέα για γούρια 2023 είναι αυτή με το μεταλλικό αστέρι και τις χριστουγεννιάτικες χάντρες. Χρησιμοποίησε υλικά για γούρια 2023 στις αποχρώσεις του λευκού, μπλε navy και μπορντώ. Φτιάξε ένα μικρό στεφάνι από χάντρες και στη μέση κρέμασε το μεταλλικό αστέρι σε συνδυασμό με χριστουγεννιάτικο κορδόνι.

Γούρι αστέρι 2023 με χριστουγεννιάτικες χάντρες

Ρόδι γούρι πλεξιγκλάς 2023

Μια άλλη πρόταση είναι το χειροποίητο γούρι με ρόδι πλεξιγκλάς 2023 που θα κλέψει τη παράσταση. Βάψε με χρυσό σπρέι ένα κομμάτι άβαφο ξύλο και διακόσμησε με μοναδικά ρόδια γούρια από πλεξιγκλάς. Πρόσθεσε χάντρες και άλλα υλικά κατασκευών για να φτιάξεις εντυπωσιακά χριστουγεννιάτικα γούρια 2023 με τα χεράκια σου.

Ρόδι γούρι πλεξιγκλάς 2023

Ρουστίκ κρεμαστό γούρι 2023

Αν ψάχνεις ιδέα για κρεμαστά γούρια τότε συνδύασε τη ρουστίκ αισθητική με τη χρωματική παλέτα των Χριστουγέννων. Φτιάξε υπέροχα χριστουγεννιάτικα γούρια 2023 στεφάνι από σπάγκο λινάτσας. Διακόσμησε με ξύλινα χριστουγεννιάτικα στολίδια και πρόσθεσε κόκκινες βελούδινες κορδέλες και χριστουγεννιάτικα κλαδιά.

Ρουστίκ κρεμαστό γούρι 2023

Παιδικό επιτραπέζιο γούρι 2023 με στολίδι mailbox

Για παιδικό DIY γούρι 2023 επιτραπέζιο κινήσου πάλι σε ροζ αποχρώσεις. Χρησιμοποίησε χριστουγεννιάτικο στολίδι mailbox σε παστέλ χρωματισμούς, δεντράκια και ξύλινα διακοσμητικά. Κόλλησε τα πάνω σε φέτα κορμού και είναι έτοιμο το χειροποίητο γούρι σου. Είναι ιδανική επιλογή σαν δώρο για μικρά ή «μεγάλα» παιδιά.

Παιδικό επιτραπέζιο γούρι 2023 με στολίδι mailbox

Γούρι 2023 με φτερό παγωνιού

Επίλεξε εκλεκτά υλικά για γούρια 2023 για να φτιάξεις ένα chic γούρι με μεταλλικό κρίκο και φτερό παγωνιού. Συνδύασε χρώματα όπως το μπορντώ, το σκούρο πράσινο και το χάλκινο. Διακόσμησε το μεταλλικό κρίκο με φτερό παγωνιού, μπορντώ κορδέλα και σκούρα πράσινα φουντίτσα.

Γούρι 2023 με φτερό παγωνιού

Γούρι 2023 χριστουγεννιάτικη μπάλα

Αν ψάχνεις ιδέες για σχεδόν έτοιμα γούρια τότε αυτή η πρόταση είναι για σένα. Στόλισε πρωτότυπες άθραυστες μπάλες με ευχές με κορδόνι σε γήινες αποχρώσεις και πρόσθεσε ένα διακοσμητικό μεταλλικό 2023. Είναι από τα χειροποίητα γούρια 2023 που θα αφήσουν εποχή!

Γούρι 2023 χριστουγεννιάτικη μπάλα

Vintage κρεμαστό γούρι με αστέρι 2023

Στα χειροποίητα γούρια 2023 συναντάμε και μια ρομαντική επιλογή με vintage στοιχεία. Επίλεξε εντυπωσιακά χριστουγεννιάτικα αστέρια με vintage μοτίβο και διακόσμησε με ροζ και χρυσές κορδέλες. Πρόσθεσε υλικά για γούρια από πλεξιγκλάς και μερικά κλαδάκια για περισσότερη λεπτομέρεια.

Vintage κρεμαστό γούρι με αστέρι 2023

DIY γούρι 2023 με χριστουγεννιάτικο κουδούνι

Για σένα που αγαπάς τα διαχρονικά κόκκινα και πράσινα χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά σου έχουμε χειροποίητο γούρι με κουδούνι χριστουγεννιάτικο σε χριστουγεννιάτικες αποχρώσεις. Χρησιμοποίησε έτοιμα κουδούνια και στόλισε τα με εντυπωσιακές χριστουγεννιάτικες κορδέλες σε διάφορα σχέδια. Το αποτέλεσμα θα είναι εκθαμβωτικό και άκρως χριστουγεννιάτικο.

DIY γούρι 2023 με χριστουγεννιάτικο κουδούνι

Γούρι 2023 στεφάνι

Φτιάξε χειροποίητα γούρια 2023 στεφάνια για να τα διακοσμήσει ο παραλήπτης σου και σαν εναλλακτικό χριστουγεννιάτικο στεφάνι. Επίλεξε ξύλινα στεφάνια και συνδύασε τα με βελούδινες κορδέλες πράσινες – γκρι και χριστουγεννιάτικες πρασινάδες. Προαιρετικά, μπορείς να προσθέσεις και έξτρα μεταλλικό στεφάνι.

Γούρι 2023 στεφάνι

Γούρι 2023 με γυάλινο σωλήνα

Για να φτιάξεις αυτό το γούρι θα χρειαστείς γυάλινους σωλήνες και χάντρες. Κρέμασε στο εσωτερικό του δοκιμαστικού σωλήνα ένα κορδόνι με χάντρες που θα γράφουν Merry Christmas. Συνδύασε τις με μπορντώ χάντρες μέσα και έξω για περισσότερη χριστουγεννιάτικη λεπτομέρεια. Πρόσθεσε δεντράκια και γούρι 2023.

Γούρι 2023 με γυάλινο σωλήνα

Κρεμαστό γούρι με στολίδι Άγιο Βασίλη

Για παιδικό γούρι σε χριστουγεννιάτικα χρώματα διάλεξε πρωτότυπα χριστουγεννιάτικα στολίδια με τον Άγιο Βασίλη. Έπειτα διακόσμησε τα με κορδέλες και κορδόνια στις ανάλογες αποχρώσεις.  Εύκολα και γρήγορα θα έχεις φτιάξει ένα όμορφο χριστουγεννιάτικο δώρο.

Κρεμαστό γούρι με στολίδι Άγιο Βασίλη

Κρεμαστό γούρι 2023 με στολίδι αστέρι

Στην ίδια λογική με τη προηγούμενη DIY ιδέα είναι και με το στολίδι αστέρι. Χρησιμοποίησε ξύλινα χριστουγεννιάτικα και διακόσμησε τα με χριστουγεννιάτικες κορδέλες και κορδόνια.

Κρεμαστό γούρι 2023 με στολίδι αστέρι

Κρεμαστό γούρι 2023 με αστέρι χρυσό

Συνδύασε το χρυσό με τις γήινες αποχρώσεις για να φτιάξεις ένα ανεπανάληπτο DIY γούρι με χρυσό μεταλλικό αστέρι. Χρησιμοποίησε εντυπωσιακά αστέρια διακοσμητικά για γούρια και στόλισε τα με πρωτότυπα κορδόνια και άλλα υλικά για γούρια 2023 σε γήινες αποχρώσεις με χρυσές πινελιές.

Κρεμαστό γούρι 2023 με αστέρι χρυσό

DIY γούρι μακραμέ στεφάνι

Αν πάλι ψάχνεις έμπνευση για boho χριστουγεννιάτικα γούρια 2023, τότε φτιάξε μοναδικά μακραμέ στεφάνια. Πώς θα τα φτιάξεις; Σε μεταλλικά στεφάνια δέσε κορδόνια σε εκρού χρώμα για να δημιουργήσεις την αισθητική του μακραμέ. Έπειτα συνδύασε boho χριστουγεννιάτικα στολίδια και χριστουγεννιάτικες πρασινάδες. Είναι τέλεια ιδέα και για εναλλακτικά boho χριστουγεννιάτικα στεφάνια.

DIY γούρι μακραμέ στεφάνι

Παιδικό γούρι 2023 με άγγελο

Φτιάξε DIY γούρι κρεμαστό κοριτσάκι άγγελος σε ροζ αποχρώσεις. Είναι, μάλιστα, ιδανική επιλογή για νέους γονείς σαν γούρι Baby’s First Christmas. Κάνε περίτεχνο δέσιμο με ροζ βαμβακερό κορδόνι και διακόσμησε με στολίδι ξύλινο σε παστέλ αποχρώσεις. Εύκολα και γρήγορα θα έχεις ένα υπέροχο χειροποίητο γούρι από τα χεράκια σου.

Παιδικό γούρι 2023 με άγγελο

DIY γούρι παράθυρο 2023

Διακόσμησε έτοιμα διακοσμητικά χριστουγεννιάτικα παράθυρα με κόκκινες κορδέλες σε διάφορα σχέδια και πρόσθεσε ένα ξύλινο πέταλο 2023. Είναι από τα έτοιμα γούρια που θα χρειαστεί να βάλεις λίγες διακοσμητικές πινελιές αφού κλέβουν τη παράσταση από μόνα τους.

DIY γούρι παράθυρο 2023

Ρόδια γούρια 2023

Τέλος μια διαχρονική επιλογή για γούρια είναι τα ρόδια. Χρησιμοποίησε έτοιμα ρόδια και διακόσμησε τα με ένα μικρό γούρι, αντίστοιχη κορδέλα ή κορδόνι. Φέτος, τόλμησε και τα μαύρα – χρυσά ρόδια που δίνουν μια μοντέρνα αισθητική στα Χριστούγεννα.

Ρόδια γούρια 2023

Σου δίνουμε την έμπνευση και τα υλικά, βάζεις εσύ το μεράκι και τη δημιουργικότητα. Αυτός ο συνδυασμός με την μαγεία των Χριστουγέννων θα σου δώσει υπέροχες χριστουγεννιάτικες κατασκευές και DIY γούρια 2023 που θα αφήσουν εποχή.

 

[print_link]