Στόλισε το Η νέα χριστουγεννιάτικη σειρά στο YouTube

Στόλισε το: Η Νέα Χριστουγεννιάτικη Σειρά που Μαγεύει!

Τι γίνεται όταν η ομάδα της El Deco και η MarilliasChoice ενώνουν τις δυνάμεις τους και μάλιστα τα Χριστούγεννα; Γίνεται ο πιο μαγικός συνδυασμός που μοιράζει χαμόγελα. Λίγη χριστουγεννιάτικη μαγεία και μπόλικη δημιουργικότητα μπορούν να κάνουν θαύματα. Δεν μιλάμε για τίποτα άλλο από τη πιο χριστουγεννιάτικη σειρά που φέτος έκανε πρεμιέρα στο YouTube και λέγεται «Στόλισε Το».

Τι είναι το «Στόλισε Το»;

Τι είναι όμως στη πραγματικότητα το “Στόλισε Το”; Τα κορίτσια μετατρέπονται σε ξωτικά των Χριστουγέννων και στολίζουν χριστουγεννιάτικα τη καθημερινότητα 5 τυχερών. Αναλυτικότερα, 5 διαφορετικά σπίτια θα αποκτήσουν το δικό τους χριστουγεννιάτικο δέντρο. Κάθε επεισόδιο είναι ένας διαφορετικός χώρος και ένα διαφορετικό στυλ δέντρου γεμάτο χριστουγεννιάτικα στολίδια και εντυπωσιακά διακοσμητικά. Εκτός αυτού, κάθε άτομο που επισκέπτονται έχει να πει τη δική του ιστορία. Όλοι, όμως, είναι έτοιμοι να ζήσουν μια ζεστή χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα και μπόλικη χρυσόσκονη. Ο χριστουγεννιάτικος στολισμός σαλονιού γίνεται κάθε φορά ένα νέο challenge για τα κορίτσια.

stolise to xristougenniatiki seira eldeco

Στυλ χριστουγεννιάτικου δέντρου

Όπως ήδη είπαμε σε κάθε νέο «Στόλισε Το» θα ανακαλύπτεις και ένα διαφορετικό στυλ δέντρου: παραδοσιακό χριστουγεννιάτικο δέντρο, boho ρουστίκ χριστουγεννιάτικο δέντρο, glam, παστελ κ.α. Ανάλογα με το χώρο επιλέγονται εντυπωσιακά δέντρα όπως είναι το Washington, το Finland και το Slim. Αφού στηθεί το δέντρο και ανοιχτούν τα κλαδιά του ένα – ένα ξεκινάει ο στολισμός. Στολίδια, χριστουγεννιάτικες μπάλες και κάθε λογής χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά απογειώνουν ανεπανάληπτα το εκάστοτε στυλ.

Συμβουλές Χριστουγεννιάτικης Διακόσμησης

Να ξέρεις πώς πέρα απο το διασκεδαστικό κομμάτι, που εννοείται είναι πάρα πολύ, στη σειρά της El Deco “Στόλισε Το” θα δεις και θα μάθεις πολλά tips για να στολίσεις το δέντρο σου αλλά και όλο το Σπίτι. Αναλυτικές συμβουλές που θα σε βοηθήσουν να στολίσεις δέντρο σαν επαγγελματίας!

Λαμπάκια χριστουγεννιάτικου δέντρου

Καθώς θα δεις σε κάθε επεισόδιο του «Στόλισε Το» πρωταγωνιστικό ρόλο παίζουν τα λαμπάκια. Πόσα λαμπάκια χρειάζονται για το χριστουγεννιάτικο δέντρο και πως βάζουμε τα λαμπάκια σε ένα δέντρο; Όλες οι απορίες λύνονται με το πιο λεπτομερή τρόπο. Να είσαι σίγουρη ότι μέχρι το τέλος της σεζόν θα έχεις μάθει και εσύ να βάζεις χριστουγεννιάτικα λαμπάκια στο δέντρο σου.

Λαμπάκια χριστουγεννιάτικου δέντρου

Χριστουγεννιάτικες γιρλάντες και λουλούδια

Επόμενο κομμάτι σε κάθε δέντρο είναι τα χριστουγεννιάτικα κλαδιά και οι γιρλάντες. Κάθε στυλ δέντρου έχει τα δικά του μοναδικά χριστουγεννιάτικα λουλούδια που θα το εκτοξεύσουν και θα δώσουν μια τρισδιάστατη μορφή. Θα μάθεις πως μπαίνουν και θα πάρεις έμπνευση. Το ίδιο ισχύει και με τις χριστουγεννιάτικες γιρλάντες. Δες πως βάζουν τα κορίτσια τις χριστουγεννιάτικες κορδέλες για ένα πλούσιο και άκρως γιορτινό αποτέλεσμα.

https://youtu.be/aROlQrbRe90

Χριστουγεννιάτικες μπάλες

Και τώρα ξεκινάει το πιο διασκεδαστικό και πολύχρωμο κομμάτι του κάθε βίντεο: οι χριστουγεννιάτικες μπάλες. Κάθε φορά, τα κορίτσια μας δείχνουν εντυπωσιακές γυάλινες μπάλες και άθραυστες χριστουγεννιάτικες μπάλες. Κάνουν απίστευτους συνδυασμούς προσδίδοντας λάμψη και φινέτσα στο χριστουγεννιάτικο δέντρο ανεξαρτήτου στυλ.

Χριστουγεννιάτικες μπάλες

Χριστουγεννιάτικα στολίδια και κορυφή δέντρου

Εξίσου σημαντική θέση κατέχουν αν μη τι άλλο και τα στολίδια. Ενθουσιάσου όπως και εμείς με τα πρωτότυπα χριστουγεννιάτικα στολίδια που μας παρουσιάζουν τα κορίτσια και πες μας ποιο σου άρεσε περισσότερο. Φυσικά από κάθε δέντρο δεν λείπει η ανάλογη χριστουγεννιάτικη κορυφή και η ποδιά.

Χριστουγεννιάτικα στολίδια και κορυφή δέντρου

Αυτό που δεν σου έχουμε πει ακόμα είναι ότι κάθε DIY χριστουγεννιάτικο δέντρο αποτελεί έκπληξη για τα άτομα του σπιτιού. Νιώθεις και εσύ ξωτικό των Χριστουγέννων; Τότε δεν πρέπει να χάνεις κάθε Πέμπτη στο κανάλι της El Deco στο YouTube το νέο επεισόδιο. Ένα καινούργιο σπίτι στην Αττική  μετατρέπεται με λίγη χριστουγεννιάτικη μαγεία σε μια φαντασμαγορική γιορτινή γωνιά που διέπεται από ζεστασιά και θαλπωρή, πάντα με τη τελευταία λέξη της μόδας.

https://www.youtube.com/watch?v=ha-Ia87yXrc

[print_link]