Halloween Διακόσμηση βιτρίνας

Halloween Διακόσμηση Βιτρίνας το Φθινόπωρο

Μια νέα τάση που μας έρχεται από το εξωτερικό και ολοένα και περισσότεροι αρχίζουν να γιορτάζουν είναι το Halloween. Τρομακτικές φορεσιές, ανατριχιαστικά σκηνικά και διακοσμήσεις εμπνευσμένες από ταινίες τρόμου αλλά με μια funky διάθεση έχουν την τιμητική τους. Από στολισμό πάρτυ ή μικρές Halloween πινελιές στο σπίτι αυτή η γιορτή ήρθε, αδιαμφισβήτητα, για να μείνει. Μέσα σε αυτό το παιχνιδιάρικα τρομακτικό τοπίο, πολλοί ιδιοκτήτες καταστημάτων επιλέγουν να στολίσουν τις βιτρίνες τους με Halloween διακοσμητικά συνδυάζοντας και το φθινοπωρινό στυλ. Είσαι ένας από αυτούς και ψάχνεις έμπνευση; Είμαστε εδώ για σένα! Βρες εδώ φοβερές ιδέες για Halloween διακόσμηση βιτρίνας που θα μαγνητίσει τα βλέμματα των περαστικών.

Halloween διακόσμηση βιτρίνας με θέμα στοιχειωμένο σπίτι

Μεταμόρφωσε τη βιτρίνα του καταστήματος σου σε ένα στοιχειωμένο σπίτι με ιστούς αράχνης, απόκοσμο φωτισμό και τρομακτικές σιλουέτες στις βιτρίνες. Πρόσθεσε μια μηχανή ομίχλης για ένα επιπλέον απόκοσμο αποτέλεσμα. Διάλεξε αριστοκρατικά υλικά για διακόσμηση βιτρίνας όπως δαιδαλώδη κηροπήγια και vintage βάζα με κλαδιά που θα θυμίζει το μεγαλείο περασμένων εποχών. Ο ιστός αράχνης για διακόσμηση θα δώσει την εντύπωση του εγκαταλελειμμένου σπιτιού. Πρόσθεσε, επίσης, το ΚΟΥΔΟΥΝΙ ΠΟΡΤΑΣ HALLOWEEN που θα ολοκληρώσει το σκηνικό της στοιχειωμένης έπαυλης.

Halloween διακόσμηση βιτρίνας με θέμα στοιχειωμένο σπίτι

Halloween διακόσμηση βιτρίνας με θέμα σύναξη των Μαγισσών

Μια εξίσου τρομακτικά εντυπωσιακή διακόσμηση Halloween είναι να δημιουργήσεις στη βιτρίνα σου μια σύναξη μαγισσών με καζάνια, δοκιμαστικούς σωλήνες, σκουπόξυλα και καπέλα μαγισσών. Ενσωμάτωσε μωβ και πράσινο φωτισμό για μια μυστικιστική ατμόσφαιρα.  Συνδύασε, επίσης, διακοσμητικές κουκουβάγιες και άλλα φθινοπωρινά ζώα για να δώσεις ζωντάνια στο χώρο με κολοκύθες σε διάφορα σχέδια και μεγέθη.

Halloween διακόσμηση βιτρίνας με θέμα σύναξη των Μαγισσών

Halloween διακόσμηση βιτρίνας με σπιτάκια Lemax Spooky Town

Για μια σούπερ εντυπωσιακή, παιχνιδιάρικη και συγχρόνως γοτθική ατμόσφαιρα επίλεξε να στολίσεις τη βιτρίνα σου με σπιτάκια με ήχο, κίνηση και φως. Η σειρά Spooky Town της Lemax θα σε καταπλήξει. Δημιούργησε μια τρομακτική σκηνή νεκροταφείου με επιτύμβιες στήλες, σκελετούς και απόκοσμη ομίχλη. Προσθέστε σκηνικά με μάγισσες που κινούνται, vampire που σηκώνονται από τον αιώνιο ύπνο, τρομακτικά τρενάκια “Θάνατος Express” και πολλές φιγούρες. Η μάγισσα στο σκουπόξυλο της, τα παιδάκια με τις κολοκύθες που κάνουν trick or treat, ο μεθυσμένος Frankenstein και πολλά άλλα θα συνθέσουν το πιο τρελό χωριό.

lemax spooky town

Trick or treat διακόσμηση βιτρίνας

Αν από την άλλη θέλεις μια funky Halloween διακόσμηση βιτρίνας ή μαγαζιού τότε παίξε με είδη για Halloween σε έντονα χρώματα και τρομακτικά διακοσμητικά με παιχνιδιάρικη διάθεση. Γέμισε τσόχινα κασπώ με γλυκίσματα και κρέμασε από ψηλά γιρλάντες με χάρτινες κολοκύθες ή ακόμη και λαμπάκια με κολοκύθες. Έπειτα χρησιμοποίησε Halloween φιγούρες όπως gnome ντυμένα μάγους ή καρυοθραύστες μάγισσες. Διάλεξε, επίσης, Halloween στολίδια με μάγισσες, φαντάσματα και άλλες creepy φιγούρες.

Trick or treat διακόσμηση βιτρίνας

Διακόσμηση βιτρίνας με αποκάλυψη των ζόμπι

Για τους λάτρεις των δυστοπικών τοπίων και των μετά – αποκαλυπτικών σεναρίων η θεματική διακόσμηση με ζόμπι είναι η τέλεια ιδέα. Στήσε μια μετα-αποκαλυπτική σκηνή με ψεύτικα ζόμπι να διαπερνούν τα κλειστά παράθυρα. Πρόσθεσε λαμπάκια με πρόγραμμα και ηχητικά εφέ. Είναι μια τέλεια ιδέα και για διακόσμηση καφέ – θεματικού ζαχαροπλαστείου. Για να κάνεις το στολισμό πιο σκοτεινό χρησιμοποίησε υφάσματα για στολισμούς σε μαύρο χρώμα ή σκουρόχρωμα πλαστικά τραπεζομάντιλα. Κόψε τα κατά τόπους για να δώσεις την αίσθηση του φθαρμένου. Επιπλέον, μπορείς να χρησιμοποιήσεις πινακίδες σήμανσης και προσομοιώσεις οδοφραγμάτων για να «προειδοποιήσεις» τους περαστικούς σου.

Διακόσμηση βιτρίνας με αποκάλυψη των ζόμπι

Harry Potter διακόσμηση βιτρίνας για Halloween

Ταξίδεψε τους περαστικούς και τους πελάτες σου στο μαγικό κόσμο του Hogwarts. Φτιάξε μια Halloween διακόσμηση εμπνευσμένη από τον Harry Potter. Ξερά δέντρα, χιονισμένα κλαδιά, αράχνες και κουκουβάγιες θα δώσουν την αίσθηση του Μαγεμένου Δάσους. Μεγάλα καζάνια, σκούπες του Quidditch και η χρυσή μπάλα με τα φτερά θα δέσουν τέλεια στο σκηνικό. Μπορείς να φτιάξεις, μάλιστα, υπέροχες Harry Potter κατασκευές όπως είναι τα ραβδιά με τα ξόρκια, υπέροχες πινακίδες από τη Πλατφόρμα 9 και 3/4 ή το Hogwarts Express. Χρησιμοποίησε, επίσης, κλουβιά με κουκουβάγιες όπως η Hedwig,βαλίτσες και κεριά κρεμασμένα από το ταβάνι. Το αποτέλεσμα θα είναι μαγικό!

Harry Potter διακόσμηση βιτρίνας για Halloween

Halloween διακόσμηση βιτρίνας με κολοκύθες Jack-O’-Lantern

Μια από τις πιο κλασικές επιλογές για διακοσμητικά Halloween στη βιτρίνα είναι με κολοκύθες τύπου Jack-O’-Lantern. Δημιούργησε ένα άγριο σκηνικό με αποξηραμένα κλαδιά και τεχνητά λουλούδια. Πλαισίωσε το χώρο με σκούρα υφάσματα και αμυδρό φωτισμό για να γίνει σκοτεινή η ατμόσφαιρα. Έπειτα, χρησιμοποίησε κολοκύθες σε διάφορα σχέδια, χρώματα και μεγέθη για να γεμίσεις τη βιτρίνα σου. Εμείς θα σου προτείναμε να επιλέξεις και φουσκωτά διακοσμητικά σε σχήμα κολοκύθας που θα γεμίσουν εξαιρετικά το χώρο σου. Πρόσθεσε έξτρα φανάρια και εποχιακά είδη Halloween για ένα ολοκληρωμένο αποτέλεσμα.

Halloween διακόσμηση βιτρίνας με κολοκύθες Jack-O'-Lantern

Halloween διακόσμηση με θέμα εργαστήριο τρελού επιστήμονα

Μια εξίσου εντυπωσιακή και συνάμα τρομακτική ιδέα στολισμού βιτρίνας είναι το εργαστήριο τρελού επιστήμονα. Φτιάξε ένα εργαστήριο με ποτήρια ζέσεως, δοκιμαστικούς σωλήνες και vintage εργαστηριακό εξοπλισμό. Εμφάνισε ένα “Τέρας του Φρανκενστάιν” για μια επιπλέον πινελιά τρόμου.

Halloween διακόσμηση με θέμα εργαστήριο τρελού επιστήμονα

Βιτρίνα με χαρακτήρες από θρίλερ

Μια άλλη φοβερή πρόταση διακόσμησης για Halloween είναι η «συνάντηση» όλων των τρομακτικών χαρακτήρων. Συνδύασε κλασσικά τέρατα και αιμοδιψείς φιγούρες της λογοτεχνίας σε μια βιτρίνα. Φέρε στο κατάστημα σου βαμπίρ, λυκάνθρωπους, μούμιες και ζόμπι με έναν διασκεδαστικό και παιχνιδιάρικο τρόπο. Κάλυψε τη βιτρίνα του καταστήματός με ένα τρομακτικό αλλά πολύχρωμο σκηνικό. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις σκουρόχρωμο ύφασμα με παιχνιδιάρικα μοτίβα με θέμα τα τέρατα, όπως πρόσωπα τεράτων, νυχτερίδες ή ταφόπλακες. Κρέμασε, επιπλέον, ιστούς αράχνης και νυχτερίδες. Πρόσθεσε ψεύτικες καραμέλες, μπουκάλια φίλτρων και πολύχρωμα καλάθια για να δώσεις την αίσθηση ενός τρομακτικού candybar.

Βιτρίνα με χαρακτήρες από θρίλερ

Βιτρίνα Halloween με φαντάσματα στο μαγεμένο δάσος

Τέλος, αλλά εξίσου φαντασμαγορική είναι η βιτρίνα με θέμα τα φαντάσματα. Μετάτρεψε τη βιτρίνα του μαγαζιού σου σε ένα μαγεμένο δάσος με γηραιά δέντρα, μαγικά μανιτάρια και φώτα νεράιδων. Προσθέστε μυστικιστικά πλάσματα όπως κουκουβάγιες και μαύρες γάτες. Τέλος, κρέμασε από την οροφή φιγούρες φαντάσματα από λευκό ύφασμα ή μπαλόνια για ένα ολοκληρωμένο αποτέλεσμα.

Βιτρίνα Halloween με φαντάσματα στο μαγεμένο δάσος

Για να αναδείξεις οποιοδήποτε θέμα Halloween απαραίτητο είναι να χρησιμοποιείς τρομακτικό φωτισμό, απόκοσμα ηχητικά εφέ και θεματικά διακοσμητικά που θα βελτιώσουν τη συνολική ατμόσφαιρα. Λάβε υπόψη το στυλ του καταστήματός σου και το κοινό των καταναλωτών που απευθύνεσαι ώστε να επιλέξεις το πιο κατάλληλο θέμα διακόσμησης για το Halloween.

Τα Αγαπημένα σας:

[print_link]