Ρουστίκ φθινοπωρινός γάμος: DIY ιδέες γεμάτες κομψότητα και ζεστασιά

Ρουστίκ Φθινοπωρινός Γάμος: DIY Κομψές Ιδέες

Ο ρουστίκ φθινοπωρινός γάμος συνδυάζει τα φυσικά στοιχεία της ρουστίκ διακόσμησης με τα ζεστά και ζωντανά χρώματα του φθινοπώρου. Ανάλογα, μάλιστα, με τον μήνα που θα επιλέξεις να πεις το I do προσάρμοσε και τη κάθε λεπτομέρεια του DIY γάμου σου. Πάρε έμπνευση από την ακατέργαστη ομορφιά και την φθινοπωρινή ενδυμασία της φύσης για να οργανώσεις το event των ονείρων σου. Ακολουθούν μερικές ιδέες που θα σε βοηθήσουν να οργανώσεις τον ρουστίκ γάμο σου το φθινόπωρο και να γίνεις η στιγμή σου.

Χρωματική παλέτα ρουστίκ φθινοπωρινού γάμου

Ο ρουστίκ στολισμός γάμου το φθινόπωρο θα έχει σαν βάση έναν συνδυασμό χρωμάτων και υλικών. Όπως ήδη είπαμε σημαντικό ρόλο παίζει ο μήνας που θα γίνει ο ρουστίκ φθινοπωρινός γάμος σου. Οι αποχρώσεις που μπορείς να κινηθείς είναι οι ουδέτερες ζεστές. Επίλεξε γήινους τόνους όπως το μπεζ, το γκρι και τη τερακότα ως βασικά χρώματα για να δώσεις ένα φυσικό και ρουστίκ σκηνικό. Αν θέλεις κάτι πιο έντονο τότε τα βαθιά, ζεστά κόκκινα και μπορντώ προκαλούν μια αίσθηση ρομαντισμού και είναι τέλεια για φθινοπωρινούς γάμους. Εναλλακτικά, οι ζωηρές φθινοπωρινές αποχρώσεις όπως το πορτοκαλί και το κίτρινο μουσταρδί φέρνουν ζεστασιά και ενέργεια στην παλέτα του γάμου σας. Για έναν ρουστίκ botanical γάμο ενσωμάτωσε πλούσιες αποχρώσεις του πράσινου, όπως το κυπαρισσί για να αιχμαλωτίσεις την καταπράσινη φύση κατά τη διάρκεια της φθινοπωρινής περιόδου.

Χρωματική παλέτα ρουστίκ φθινοπωρινού γάμου

Υλικά και υφές για ρουστίκ φθινοπωρινό γάμο

Σχετικά με τα υλικά γάμου και τις υφές που χρειάζεται ο ρουστίκ φθινοπωρινός γάμος οι επιλογές είναι αρκετά απλές. Όσον αφορά τα υλικά που μπορείς να κινηθείς είναι το ξύλο με μερικές μοντέρνες πινελιές από πλεξιγκλάς και μέταλλο. Τα υφάσματα και οι υφές που θα σου προτείναμε είναι η λινάτσα. Η δαντέλα, επίσης, ταιριάζει τόσο θέμα γάμου vintage όσο και ρουστίκ. Το λεπτό δαντελένιο ύφασμα φέρνει μια νότα κομψότητας και ρομαντισμού σε έναν ρουστίκ φθινοπωρινό γάμο. Εξίσου, εντυπωσιακά είναι τα λινά υφάσματα γάμου, αφού προσφέρουν μια φυσική και χαλαρή αίσθηση, ιδανική για μια ρουστίκ ατμόσφαιρα. Χρησιμοποιήστε λινά τραπεζομάντιλα, χαρτοπετσέτες ή ακόμα και ρούχα όπως λινά κοστούμια για μια χαλαρή και ρουστίκ εμφάνιση. Το βελούδο από την άλλη είναι ένα πολυτελές ύφασμα που προσθέτει ζεστασιά και πλούτο στη φθινοπωρινή διακόσμηση του γάμου σου.

Υλικά και υφές για ρουστίκ φθινοπωρινό γάμο

Ανθοστολισμός ρουστίκ φθινοπωρινού γάμου

Τα φθινοπωρινά λουλούδια για γάμο παίζουν, αν μη τι άλλο πρωταγωνιστικό ρόλο. Ο στολισμός γάμου με στάχυα είναι η νούμερο 1 επιλογή. Πήγαινε ένα βήμα παραπέρα και φτιάξε πλούσιες φθινοπωρινές ανθοσυνθέσεις με αποξηραμένα όπως pampas grass και στάχυα, τα οποία θα συνδυάσεις με υπέροχα φθινοπωρινά λουλούδια. Αυτά μπορεί να είναι οι ηλίανθοι. Τα έντονα κίτρινα πέταλά τους προσθέτουν μια πινελιά ρουστίκ γοητείας. Μια άλλη ιδέα είναι οι ντάλιες με τα μεγάλα άνθη και τα πλούσια χρώματα, οι ντάλιες είναι μια δημοφιλής επιλογή για φθινοπωρινούς γάμους. Τα τριαντάφυλλα, τα χρυσάνθεμα και ο ευκάλυπτος θα δώσουν μια εξαιρετική πινελιά στον ανθοστολισμό σου.  Δημιούργησε εντυπωσιακά μπουκέτα λουλουδιών και γιρλάντες τα οποία θα στολίσεις σε εντυπωσιακά σταντ δαπέδου, αψίδες και μεταλλικά κασπό.

Ανθοστολισμός ρουστίκ φθινοπωρινού γάμου

Φωτισμός ρουστίκ φθινοπωρινού γάμου

Σε όλους τους στολισμούς ο φωτισμός έχει πολύ μεγάλη σημασία διότι απογειώνει το θέμα και την αισθητική. Αυτό ισχύει ακόμα περισσότερο σε έναν ρουστίκ φθινοπωρινό γάμο αφού η αίσθηση ζεστασιάς και cozy ατμόσφαιρας είναι βασική προϋπόθεση για ένα πετυχημένο αποτέλεσμα. Πρόσθεσε μια δόση μαγείας με λαμπάκια κουρτίνα. Κρέμασε τα από ψηλά για να δημιουργήσεις μια ρομαντική ατμόσφαιρα. Χρησιμοποίησε, επίσης φανάρια σε διάφορα μεγέθη. Τοποθετήστε τα κατά μήκος των διαδρόμων, σε τραπέζια ή κρέμασε τα από κλαδιά δέντρων. Μια πιο μίνιμαλ και εύκολη επιλογή είναι τα κεριά. Μπορείς να τα διακοσμήσεις σκέτα ή μέσα σε βαζάκια μαρμελάδας. Είναι τέλεια ιδέα και αν ο στολισμός αυλής για γάμο είναι μέσα στις επιλογές σου. Αν το επιτρέπει ο χώρος τότε δημιούργησε την απόλυτη cozy γωνιά με τζάκι ή φωτιά. Τέλος, για ένα grande αποτέλεσμα επίλεξε ρουστίκ πολυελαίους με σφυρήλατο σίδερο ή ξύλινα στοιχεία για να δημιουργήσεις ένα κομψό και ρουστίκ χαρακτηριστικό φωτισμού.

Φωτισμός ρουστίκ φθινοπωρινού γάμου

Σετ για ρουστίκ φθινοπωρινό γάμο

Μπορεί το σετ γάμου να ανήκει στις υποχρεώσεις του κουμπάρου ή/και της κουμπάρας. Αυτό ωστόσο δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να τους πεις τι σου αρέσει. Ο ρουστίκ φθινοπωρινός γάμος ταιριάζει τέλεια με στέφανα γάμου με λινάτσα, πέρλες ή δαντέλες. Αν από την άλλη θέλεις να κινηθείς στα επάργυρα στέφανα τότε το χρυσό και το χάλκινο είναι η τέλεια επιλογή. Ολοκλήρωσε το σετ με δίσκο σε τόνους του μπρονζέ, του φυσικού ή του χρυσού για ένα πιο glam αποτέλεσμα. Για τη καράφα και το ποτήρι διάλεξε κάτι απλό αλλά συνάμα και σικάτο εμπνευσμένα από τη χρωματική σου παλέτα.

Σετ για ρουστίκ φθινοπωρινό γάμο

Candybar και τραπέζι ευχών για ρουστίκ φθινοπωρινό γάμο

Το candybar αλλά και το τραπέζι ευχών φθινοπωρινού γάμου με ρουστίκ αισθητική αποτυπώνει τη ζεστή γοητεία της εποχής. Αρχικά, διάλεξε ένα vintage ξύλινο τραπέζι ή ρουστίκ ξύλινα τελάρα ως βάση. Έπειτα, χρησιμοποίησε ξύλινες εταζέρες, ξύλινους δίσκους και μπωλ για να σερβίρεις τα κεράσματα σου. Σκόρπισε πολύχρωμα φθινοπωρινά φύλλα, κουκουνάρια και μικρές κολοκύθες κατά μήκος του τραπεζιού για να αναδείξεις την φθινοπωρινή ατμόσφαιρα. Ενσωμάτωσε, επίσης πινακίδες ζωγραφισμένες στο χέρι ή μαυροπίνακες σαν ετικέτες στα επιδόρπια ή σαν καλωσόρισμα. Μπορείς, να βάλεις και μερικές vintage λεπτομέρειες όπως παλιά βιβλία, αντίκες πιάτα ή vintage ασημικά. Συνδύασε τα με μικρές ρουστίκ συνθέσεις λουλουδιών σε βαζάκια ή βάζα αντίκες. Επίλεξε ένα ξύλινο βιβλίο ευχών για να έχεις ένα ολοκληρωμένο αποτέλεσμα.

Candybar και τραπέζι ευχών για ρουστίκ φθινοπωρινό γάμο

Κεράσματα και κουφέτα για ρουστίκ φθινοπωρινό γάμο

Οι απολαύσεις εμπνευσμένες από το φθινόπωρο θα απογειώσουν το θέμα του γάμου σου.: Επίλεξε επιδόρπια που αντανακλούν τις γεύσεις και τα χρώματα του φθινοπώρου. Τι θα μπορούσαν να είναι αυτά; Μηλόπιτες, τάρτες κολοκύθας, μπουκιές μήλου καραμέλας, cupcakes με μπαχαρικά, μπισκότα με γεύση σφενδάμου ή ρολά κανέλας.  Γέμισε επίσης γυάλινα είδη ή ξύλινα μπολ με ποπ κορν καραμέλας, κουφέτα σε γήινες αποχρώσεις και πεντανόστιμα μακαρόν. Συμπεριέλαβε, επίσης, ένα bar ποτών με επιλογές όπως μπαχαρικό μηλίτη, ζεστή σοκολάτα ή ζεστό κρασί σε γυάλες με βρυσάκι. Πρόσθεσε ρουστίκ κούπες ή βαζάκια για να απολαύσουν οι καλεσμένοι τα ποτά τους. Αν θέλεις να πας το welcome table ένα βήμα παρακάτω τότε πρόσθεσε και πλατό αλλαντικών και τυριών, που περιλαμβάνει μια ποικιλία από χειροποίητα τυριά, σταφύλια, σύκα, αποξηραμένα φρούτα και χωριάτικο ψωμί. Τοποθετήστε τα σε ξύλα κοπής ή φέτες κορμού.

Κεράσματα και κουφέτα για ρουστίκ φθινοπωρινό γάμο

Πάρτυ ρουστίκ φθινοπωρινού γάμου

Για το πάρτυ ρουστίκ φθινοπωρινού γάμου επίλεξε μια γραφική τοποθεσία όπως έναν αχυρώνα, ένα αγρόκτημα ή έναν εξωτερικό χώρο με φυσικά στοιχεία για να προσδώσεις τον απαιτούμενο ρουστίκ τόνο. Για το στολισμό τραπεζιού δεξίωσης μια ιδέα είναι ξύλινες φέτες με συστάδες κεριών, μικρά βάζα με εποχιακά λουλούδια ή σκορπισμένα φυλλώματα. Εναλλακτικά, διάλεξε εποχιακά λουλούδια σε ζεστά και πλούσια φθινοπωρινά χρώματα και φτιάξε μπουκέτα λουλουδιών για γυάλινα διακοσμητικά βάζα ή σαν επιτραπέζιες γιρλάντες. Μια οικονομική ιδέα είναι τα βαζάκια μαρμελάδας. Τύλιξε τα με λινάτσα ή δαντέλα και δέστε τα με σπάγκο για μια ρουστίκ πινελιά. Μια άλλη ιδέα είναι τα κεριά σε διάφορα μεγέθη και σχήματα για να δημιουργήσεις μια ζεστή και ρομαντική ατμόσφαιρα. Τοποθέτησε τα σε ρουστίκ κηροπήγια, φανάρια ή και σκέτα. Αν είσαι από τους τολμηρούς, τότε ενσωμάτωσε στο στολισμό σου φρούτα όπως λωτούς, μήλα και κολοκύθες. Στο ίδιο στυλ θα είναι και η αρίθμηση τραπεζιού με ξύλινες λεπτομέρειες.

Πάρτυ ρουστίκ φθινοπωρινού γάμου

Μπομπονιέρες και δωράκια για καλεσμένους σε ρουστίκ φθινοπωρινό γάμο

Τέλος, αλλά εξίσου σημαντικό είναι οι DIY μπομπονιέρες γάμου που θα επιλέξεις να φτιάξεις με τα ανάλογα θεματικά υλικά για μπομπονιέρες.  Για ρουστίκ φθινοπωρινό γάμο σε vintage στυλ φτιάξε υπέροχες μπομπονιέρες γάμου πουγκί με βουλοκέρι και φύλλα χρυσού. Εναλλακτικά με γυάλινα κουτάκια και διακοσμητικά σε φθινοπωρινές αποχρώσεις ή με κομμένα υφάσματα και ρουστίκ λεπτομέρειες. Δώσε στους καλεσμένους σου μικρά πακέτα με σπόρους λουλουδιών ή βοτάνων ως μπομπονιέρες γάμου. Κόλλησε ετικέτα με οδηγίες για τη φύτευση και την καλλιέργεια των σπόρων.  Στο ίδιο στυλ είναι και τα μικρά φυτά σε γλάστρες όπως παχύφυτα, βότανα ή μίνι ηλίανθους. Στόλισε τα γλαστράκια με λινάτσα ή καμβά. Κρέμασε από ένα σημείο τα κουφέτα σου καθώς και ένα ευχαριστήριο μήνυμα. Άλλες ιδέες είναι τα βαζάκια με εποχιακή μαρμελάδα, τα κεριά, μίνι κουβέρτες και τα μπουκαλάκια με λικέρ.

Μπομπονιέρες και δωράκια για καλεσμένους σε ρουστίκ φθινοπωρινό γάμο

Από τα ρουστίκ προσκλητήρια γάμου μέχρι το στολισμό και τις μπομπονιέρες μην ξεχάσεις να εμφυσήσεις το δικό σου προσωπικό στυλ και τις προτιμήσεις σε αυτές τις ρουστίκ φθινοπωρινές ιδέες γάμου. Κάνε τον ρουστίκ γάμο σου να είναι μια γιορτή μοναδική και αξέχαστη σε σένα και τους καλεσμένους σου.

Τα Αγαπημένα σας:

[print_link]