δώρα για δασκάλους

Δώρα για Δασκάλους: 5 πρωτότυπες Ιδέες

Η σχολική χρονιά φτάνει στο τέλος της γεμάτη αναμνήσεις και πολλές γνώσεις. Είναι εκείνη η περίοδος που τα παιδιά αποχαιρετούν τους δασκάλους τους, λίγο πριν τις καλοκαιρινές διακοπές. Πολύ πιθανόν λοιπόν το παιδί σου να σου ζητήσει να ευχαριστήσετε τη δασκάλα του για τη γεμάτη σχολική χρονιά και επειδή θα του λείψει! Τι καλύτερο λοιπόν από το να φτιάξεις με τα χεράκια σου οικονομικά DIY δώρα για δασκάλους; Για αυτό και εμείς ψάξαμε και βρήκαμε για σένα πρωτότυπα δώρα για δασκάλους.

Καλάθι με μπισκότα και γλυκά

Μια από τις ιδέες για δώρα δασκάλων είναι το καλάθι με διάφορα γλυκά και είδη καφέ. Στόλισε το με γυάλινα βαζάκια γεμάτα μαρμελάδα, σοκολατάκια, μπισκότα και σωλήνες ή μπουκαλάκια με κόκκους καφέ. Μην ξεχάσεις να προσθέσεις μερικά διακοσμητικά ή είδη γραφής για να ταιριάζει το δώρο στον παραλήπτη. Επιπλέον, διακόσμησε το καλάθι σου με λουλούδια και κορδέλες. Ταιριάζει τέλεια και για πασχαλινό δώρο δασκάλου αν προσθέσεις και πασχαλινά αυγά! Εναλλακτικά αν θες να δώσεις έναν πιο καλοκαιρινό τόνο πρόσθεσε ένα ζευγάρι σαγιονάρες.

Καλάθι με μπισκότα και γλυκά δώρα για δασκάλους

Βάζο από μολύβια

Αν ψάχνεις τι δώρο να πάρω στο δάσκαλο μου μπορείς να φτιάξεις ένα πρωτότυπο βάζο από μολύβια. Αυτό που θα χρειαστείς είναι ένα βάζο κύλινδρο, μολύβια ή ξυλομπογιές και κόλλα. Κόλλησε κυκλικά πάνω στο γυάλινο βαζάκι τα μολύβια σου, το ένα δίπλα στο άλλο και δημιούργησε ένα εναλλακτικό βάζο. Ιδανική κατασκευή για δώρα για γραφείο δασκάλων.

Βάζο από μολύβια δώρα για δασκάλους

Κασπώ με λουλούδια από μολύβια

Μια πρωτότυπη ιδέα σε δώρα για δασκάλους είναι τα κασπό με τα τεχνητά λουλούδια από μολύβια. Για αρχή, γέμισε το κασπώ σου με σφουγγάρι μος. Στη συνέχεια πάρε μολύβια και κόλλησε στη κορφή τους κομμένη τσόχα σε διάφορα χρώματα ώστε να σχηματίζουν πέταλα. Έπειτα κάρφωσε τα στο μος δημιουργώντας την αίσθηση μιας αληθινής γλάστρας. Είναι ένα τέλειο αναμνηστικό δώρο για νηπιαγωγό.

Κασπώ με λουλούδια από μολύβια δώρα για δασκάλους

Κουτί με είδη περιποίησης

Το κουτί με είδη περιποίησης ανήκει στα όμορφα αναμνηστικά δώρα για δασκάλες. Γέμισε ένα καφάσι ή βαλιτσάκι με τούλι ή χαρτί αφής. Έπειτα πρόσθεσε αρωματικά σαπουνάκια και άλλα είδη περιποίησης. Για περισσότερη διακόσμηση βάλε και μερικά διακοσμητικά λουλουδάκια ή αποξηραμένα. Είναι ιδανικό αν ψάχνεις και για ιδέες για χριστουγεννιάτικα δώρα για δασκάλες.

Κουτί με είδη περιποίησης

Αναμνηστική κούπα

Τέλος, σου προτείνουμε μια DIY αναμνηστική κούπα για προσωποποιημένα δώρα για δασκάλα. Στόλισε μια απλή κούπα με χρωματιστές κορδέλες και μικρά διακοσμητικά. Στη συνέχεια ώθησε το παιδί σου να γράψει ένα ευχαριστήριο γράμμα προς την δασκάλα ή τον δάσκαλο του και βάλτε το μέσα στην χειροποίητη κούπα. Αποτελεί μια από τις πιο ωραίες ιδέες για συμβολικά δώρα για δασκάλους.

Ευχαρίστησε τη δασκάλα ή το δάσκαλο που με αγάπη και υπομονή δίδαξαν στα παιδιά νέα πράγματα, χαρίζοντας τους δωράκια που θα έχεις φτιάξει μόνη σου.

[print_link]