9 Ιδέες για Καλοκαιρινές Μπομπονιέρες Γάμου

DIY Καλοκαιρινές Μπομπονιέρες Γάμου: 9 Ιδέες

Γάμος το καλοκαίρι. Η ομορφότερη για κάποιους εποχή, πόσο μάλλον για να ανταλλάξουν όρκους αιώνιας αγάπης με το ταίρι τους. Οι ιδέες για διακόσμηση καλοκαιρινού γάμου είναι ατελείωτες και σου δημιουργούν ένα αίσθημα ελευθερίας και ξεγνοιασιάς. Ωστόσο, και οι μπομπονιέρες γάμου σου πρέπει να ακολουθούν το ίδιο στυλ και εποχικότητα με τον υπόλοιπο στολισμό. Οι επιλογές είναι πάρα πολλές και αυτό το ξέρεις ήδη! Για αυτό εμείς σου μαζέψαμε τις πιο hot ιδέες για καλοκαιρινές μπομπονιέρες γάμου.

Καλοκαιρινή μπομπονιέρα γάμου με ύφασμα και ματάκι

Ξεκινώντας τη λίστα με τις ιδέες για καλοκαιρινές μπομπονιέρες γάμου σου έχουμε μια εύκολη και συνάμα εντυπωσιακή επιλογή. Διάλεξε υφάσματα γάμου σε φυσικό χρώμα ή με άλλα λόγια στο χρώμα της άμμου. Δέσε τις μπομπονιέρες σου με κορδόνια στις αποχρώσεις της θάλασσας για να κάνει αντίθεση. Τέλος, διακόσμησε τις με ματάκι στους ίδιους τόνους.

Καλοκαιρινή μπομπονιέρα γάμου με ύφασμα και ματάκι

Καλοκαιρινές boho μπομπονιέρες με φελλό

Η χειροποίητη μπομπονιέρα με φελλό έχει κατακτήσει ήδη τις τάσεις για τις πιο πρωτότυπες μπομπονιέρες γάμου 2019. Το βασικό υλικό που θα χρειαστείς είναι χωνάκια γάμου από φελλό. Στη συνέχεια, φτιάξε χειροποίητο κούμπωμα κολλώντας κάποιο διακοσμητικό, όπως καρδιά, στη μέση της μπομπονιέρας και μια θηλιά από κέρινο κορδόνι στην άκρη του φελλού. Τόσο εύκολα θα έχεις φτιάξει boho μπομπονιέρες με καλοκαιρινή διάθεση!

Καλοκαιρινές boho μπομπονιέρες με φελλό

Ρομαντικές μπομπονιέρες γάμου με βότσαλο και καρδιά

Το βότσαλο είναι ένα χαρακτηριστικό στοιχείο που θα βρεις σε πολλές ιδέες για καλοκαιρινές μπομπονιέρες γάμου. Δώσε το ρομαντισμό που αξίζει στο γάμο σου διακοσμώντας πάνω στο βότσαλο διακοσμητικά μπομπονιέρας σε σχήμα καρδιάς. Στερέωσε τη πάνω με σύρμα στις ανάλογες αποχρώσεις. Τέλος βάλε τα κουφέτα σου σε δαντελένια κομμένα υφάσματα.

Ρομαντικές μπομπονιέρες γάμου με βότσαλο και καρδιά

Καλοκαιρινή μπομπονιέρα γάμου με κοχύλια

Όπως είπαμε και πιο πάνω το βότσαλο είναι μια must επιλογή για μπομπονιέρες υπερπαραγωγή! Μια, λοιπόν, από τις ιδέες για μπομπονιέρες γάμου χειροποίητες είναι με βότσαλο και κοχύλια. Κόλλησε πάνω στο βότσαλο καλοκαιρινά διακοσμητικά όπως κοχύλια, αστερίες αλλά και πέρλες. Έπειτα διακόσμησε τα κουφέτα σου σε ένα κομμάτι τούλι. Οι καλεσμένοι σου θα εντυπωσιαστούν γιατί πρόκειται για μπομπονιέρες που θα μείνουν!

Καλοκαιρινή μπομπονιέρα γάμου με κοχύλια

Καλοκαιρινή μπομπονιέρα με ελιά

Η ελιά πάνω σε βότσαλο είναι ιδανική ιδέα για καλοκαιρινό γάμο και όχι μόνο. Αν λοιπόν, έχεις επιλέξει ένα στολισμό γάμου με ελιά, επίλεξε μεταλλικά κλαδιά ελιάς σε ροζ – χρυσό χρώμα και κόλλησε τα πάνω στο βότσαλο. Τόσο απλά oι DIY μπομπονιέρες γάμου σου θα είναι έτοιμες!

Καλοκαιρινή μπομπονιέρα με ελιά

Κλασική καλοκαιρινή μπομπονιέρα τούλινη και καραβάκι

Μια σικ καλοκαιρινή μπομπονιέρα γάμου είναι με κομμένο ύφασμα τούλι και καραβάκι μεταλλικό. Εδώ θα θέλαμε να σου παρουσιάσουμε 2 προτάσεις. Στην πρώτη πρόταση μπορείς να φτιάξεις μια κλασική τούλινη μπομπονιέρα με κορδόνι και να κρεμάσεις ένα καραβάκι για διακοσμητικό. Εναλλακτικά, για ένα πιο μοντέρνο αποτέλεσμα, μπορείς να συνδυάσεις το τούλι με χρυσό σύρμα, πέρλες και διακοσμητικό χρυσό καραβάκι.

Κλασσική καλοκαιρινή μπομπονιέρα με τούλι και καραβάκι

Καλοκαιρινή μπομπονιέρα γάμου με γάζα και αστερία

Για ένα γάμο με θαλασσινό θέμα θα σου προτείναμε τη μπομπονιέρα με κομμένο ύφασμα σε γάζα και διακοσμητικό αστερία. Επίλεξε υφάσματα όπως η γάζα σε χρώμα που ταιριάζει με την υπόλοιπη διακόσμηση, κάνε ένα απλό δέσιμο και κόλλησε έναν εντυπωσιακό αστερία.

Καλοκαιρινή μπομπονιέρα γάμου με γάζα και αστερία

Ρομαντική μπομπονιέρα γάμου με πουά τούλι και βεραμάν κορδέλα

Μια πρόταση που βρίσκει κανείς και στις ιδέες για ρομαντικές μπομπονιέρες γάμου είναι με λευκό πουά τούλι και βεραμάν κορδέλες. Φτιάξε τις χειροποίητες μπομπονιέρες γάμου με τα χεράκια σου χρησιμοποιώντας αυτά τα οικονομικά υλικά για μπομπονιέρες συνδυασμένα με πέρλες οι στρας.

Ρομαντική μπομπονιέρα γάμου με πουά τούλι και βεραμάν κορδέλα

Μπομπονιέρα γάμου με κορδόνι

Τέλος , μια πρωτότυπη ιδέα για καλοκαιρινή μπομπονιέρα γάμου είναι με κορδόνι. Τι εννοούμε; Πάρε χοντρά κορδόνια στις αποχρώσεις που θέλεις και φτιάξε έναν ναυτικό κόμπο. Κόλλησε πάνω κορδόνια, ματάκια και μεταλλικά καραβάκια. Έπειτα κρέμασε τα κουφέτα σου. Είναι μια πολύ εντυπωσιακή και απλή κατασκευή που όμως θα δένει τέλεια στο τραπέζι ευχών γάμου.

Μπομπονιέρα γάμου με κορδόνι

Οι μπομπονιέρες γάμου 2019 – 2020 υπόσχονται να σε μαγέψουν. Οι επιλογές είναι πολλές και πραγματικά δεν ξέρεις τι να διαλέξεις. Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο DIY γάμος σου θα είναι τόσο μοναδικός και ανεπανάληπτος όσο είσαι εσύ και το ταίρι σου!

[print_link]