Το λούνα παρκ της Lemax έτοιμοι για διασκέδαση και χαρά!

Το λούνα παρκ Lemax: Ένα ξέφρενο χριστουγεννιάτικο χωριό από μινιατούρες

Το πιο φασαριόζικο, ξέφρενο θέμα στα Lemax είναι το λούνα παρκ. Όπως και στην πραγματική ζωή, στο λούνα παρκ Lemax υπάρχει μουσική, κίνηση και πολλή φασαρία. Πραγματικά όλες οι μινιατούρες του λούνα παρκ είναι θέμα από μόνες τους. Μπορείτε να τις αναδείξετε τοποθετώντας στην κεντρική πλατεία ένα κομμάτι του λούνα παρκ που επισκέπτεται την πόλη για τα Χριστούγεννα ή να φτιάξετε μια γωνιά στο χωριό σας αφιερωμένη μόνιμα στη Διασκέδαση. Σας παρουσιάζουμε, λοιπόν, το λούνα παρκ της Lemax!

Καρουσέλ

Όποιος φτάνει στο λούνα παρκ Lemax πρώτα μπαίνει στο GRAND CAROUSEL, το πολύχρωμο καρουσέλ με τα αλογάκια που περιστρέφονται γύρω γύρω ενώ ακούγεται εορταστική μουσική.

Καρουσέλ

Καρουσέλ με κούνιες

Τα πιο μεγάλα παιδιά προτιμάνε το καρουσέλ με τις κούνιες, το SKY SWING. Καθώς γυρνάει οι κούνιες σηκώνονται όλο και πιο ψηλά ενώ ακούγονται χαρούμενες φωνές. Πάντα υπάρχει ουρά μπροστά από το sky swing!

Καρουσέλ με κούνιες

Το σφυρί του λούνα παρκ

Οι πιο θαρραλέοι ανεβαίνουν στο σφυρί που τους γυρίζει πάνω κάτω. Το SHOOTING STAR ξετρελαίνει μικρούς και μεγάλους.

Το σφυρί του λούνα παρκ

Αερόστατα

Για τις ρομαντικές σας βόλτες επιλέξτε χαλάρωση στα αερόστατα SKY-HIGH CITY PARK. Μια ωραία βόλτα που ευχαριστιέται κανείς τη θεά όλου του λούνα παρκ Lemax και χαιρετάει από μακριά τους δικούς του.

Αερόστατα

Περιστρεφόμενο ταψί του λούνα παρκ

Κλασική αξία το περιστρεφόμενο ταψί του λούνα παρκ Lemax και αυτό με κίνηση και μουσική, το εντυπωσιακό ΤΑΨΙ ROUND UP.

Περιστρεφόμενο ταψί του λούνα παρκ

Τα φλιτζάνια του λούνα παρκ

Και τέλος, τα υπέροχα φλιτζάνια του λούνα παρκ, βγαλμένα από το παραμύθι της Ζαχαροχώρας, γεμάτα με χαρούμενους αναβάτες αντί για καυτό ρόφημα κακάο. Στα φλιτζάνια COCOA CUPS σας περιμένει να σας καλωσορίσει ένα ξωτικό στα εισιτήρια!

Τα φλιτζάνια του λούνα παρκ

Κούνιες-βαρκούλες

Στους πιο ήρεμους επισκέπτες θα προτείνουμε τις κούνιες-βαρκούλες. Ό,τι πρέπει για ένα ήρεμο κούνημα για τρία ζευγάρια. Τo SWING BOATS κινούνται απαλά και ταιριάζουν σαν αντικείμενο και στο λουνα παρκ αλλά και σε οποιοδήποτε πάρκο.

Κούνιες-βαρκούλες

Φιγούρες Καστανά, πωλητής pretzel και σταντ Hot Dog

Ένα πράγμα που κάνουν όλοι στο λούνα παρκ είναι να τρώνε διάφορα νόστιμα σνακ. Έτσι βλέπουμε τον καστανά με το καρότσι του να προσφέρει κάστανα ΦΙΓΟΥΡΑ ΚΑΣΤΑΝΑΣ. Στην άλλη μεριά τα φρεσκοψημένα πρέτσελ  σπάνε τη μύτη ενός μικρούλη που τρέχει στο καρότσι να αγοράσει τη λιχουδιά του. Ο πωλητής των πρέτσελ τον εξυπηρετεί με χαρά. Και όσοι πεινάνε πολύ, τρώνε από δυο-τρία hot dog από το σταντ με τα HOT DOG.

Φιγούρες Καστανά, πωλητής pretzel και σταντ Hot Dog

Δεν υπάρχει περίπτωση να μείνει κανείς δυσαρεστημένος από τη βόλτα στο λούνα παρκ! Όπως και στην πραγματικότητα!

[print_link]