Santa's wonderland Lemax Tο χωριό του Άγιου Βασίλη σε μινιατούρες2

Santa’s wonderland Lemax: Tο χωριό του Άγιου Βασίλη σε μινιατούρες

Φασαρία και χαμός στον Βόρειο Πόλο παραμονές των Χριστουγέννων. Τρεχάματα έχουν ο Άγιος Βασίλης, η κα. Άη Βασίλη, οι τάρανδοι και τα ξωτικά. Όλοι ετοιμάζονται πυρετωδώς. Το Santa’s wonderland Lemax είναι από τα αγαπημένα των συλλεκτών και των απανταχού παιδιών.

Το σπίτι του Άγιου Βασίλη

Το σπίτι του Άγιου Βασίλη είναι κουκλίστικο και χαρωπό. Το CLAUS COTTAGE είναι διακοσμημένο με ένα υπέροχο “C” και από το παράθυρο φαίνεται το εσωτερικό του. Έξω από την πόρτα του σπιτιού, ο Άγιος φιλιέται με την κυρία του κάτω από το γκι ΦΙΓΟΥΡΑ UNDER THE MISTLETOE. Εξάλλου και οι Άγιοι πρέπει να κρατάνε τις παραδόσεις.

Το σπίτι του Άγιου Βασίλη

Το εργαστήριο του Άγιου Βασίλη

Στη μέση του χωριού δεσπόζει το εργαστήριο του Άη Βασίλη. Εκεί γίνεται όλη η διαχείριση με τον Άγιο να διαβάζει τις λίστες του, να δίνει οδηγίες και να καθοδηγεί την παραγωγή. Το SANTA’S WORKSHOP έχει φώτα, κίνηση και μουσική.

Το εργαστήριο του Άγιου Βασίλη

Το εργοστάσιο των ξωτικών

Δίπλα του ακριβώς είναι το εργοστάσιο των ξωτικών, εκεί που φτιάχνονται τα παιχνίδια που θα μοιραστούν την Παραμονή. Στο ELF WORKSHOP βλέπουμε τα ξωτικά να εργάζονται ακατάπαυστα και να φτιάχνουν παιχνίδια. Μερικά από αυτά είναι μεγαλύτερα και από τα ίδια. Όπως αυτός ο λούτρινος αρκούδος που ξεπερνάει σε ύψος το ξωτικό στη φιγούρα BIG BEAR.

Το εργοστάσιο των ξωτικών

Φιγούρες ξωτικών

Ένα άλλο βασανίζεται να ξεμπλέξει τα φωτάκια για το χριστουγεννιάτικο δέντρο ΦΙΓΟΥΡΑ UNTANGLING THE LIGHTS. Αχ τι μου θυμίζει! Στο Santa’s wonderland Lemax υπάρχουν όμως και μερικά ξωτικά που μάλλον τεμπελιάζουν. Με πρόσχημα την κούραση κάνουν ένα «μικρό» διάλειμμα TAKING A BREAK, αλλά μάλλον ξεχνάνε να γυρίσουν στη δουλειά.

Φιγούρες ξωτικών

Αστεροσκοπείο του Βόρειο Πόλου

Στο αστεροσκοπείο του Βόρειου Πόλου ο Άγιος ελέγχει καιρικές συνθήκες και ουρανό για να ετοιμαστεί για το ταξίδι του NORTH POLE OBSERVATORY. Οι τάρανδοι του περιμένουν υπομονετικά πότε επιτέλους θα αρχίσει το ταξίδι.

Αστεροσκοπείο του Βόρειο Πόλου

Στάβλος των ταράνδων

Όμως όλοι τους έχουν περάσει από το στάβλο των ταράνδων REINDEER GROOMING BARN που διαθέτει το χωριό του ‘Άγιου Βασίλη σε μινιατούρες όπου τους έγιναν όλες οι απαραίτητες περιποιήσεις και φροντίδες.

Στάβλος των ταράνδων

Πατινάζ του Βόρειου Πόλου

Για να λέμε την αλήθεια ο Άγιος διασκεδάζει αρκετά στο χωριό του. Όταν βαριέται τα οργανωτικά, πάει για πατινάζ με την παρέα του, την σύζυγο, κάνα τάρανδο και το αφοσιωμένο του ξωτικό. Στο NORTH POLE ICE FOLLIES θα τον δείτε να πατινάρει σαν επαγγελματίας.

Πατινάζ του Βόρειου Πόλου

Αεροπλάνο του Άγιου Βασίλη

Και όταν θέλει να κάνει πρόβα πτήσης μπαίνει στο αεροπλανάκι του και πηγαίνει πέρα δώθε στο χωριό ανεμίζοντας ένα πανό Happy Holidays και κάνοντας πρόβα τα «xoxoxo». Αν μη τι άλλο αυτό είναι ένας μοντέρνος Άγιος Βασίλης MODERN SANTA.

Αεροπλάνο του Άγιου Βασίλη

Θερμά λουτρά του Βόρειου Πόλου

Και το τελευταίο βράδυ για να ξεκουραστεί πριν το ταξίδι παραδοσιακά κάνει ένα μπάνιο σε θερμά λουτρά που διαθέτει το Santa’s wonderland Lemax. Μέσα στο NORTH POLE HOT SPRINGS βουτάνε και τα ξωτικά με τα παπάκια τους, ενώ οι αρκούδες και οι πιγκουίνοι κοιτάνε απορημένοι.

Θερμά λουτρά του Βόρειου Πόλου

Χριστουγεννιάτικη γιορτή με τον Άγιο Βασίλη και τα ξωτικά

Μετά το μπανάκι γίνεται και η γιορτή CHRISTMAS CELEBRATION. Ο Άγιος Βασίλης, η κυρία Άη Βασίλη και τα ξωτικά ανάβουν μια μεγάλη φωτιά και ψήνουν μαρσμέλοους. Τραγουδάνε και διασκεδάζουν ευχόμενοι στο Άγιο Βασίλη «Καλό ταξίδι»!

Χριστουγεννιάτικη γιορτή με τον Άγιο Βασίλη και τα ξωτικά

Τα χωριά της Lemax καταφέρνουν πάντα να μας συναρπάζουν και να ξυπνάνε το παιδί μέσα μας! Το χωριό του Άγιου Βασίλη σε μινιατούρες δεν αποτελεί εξαίρεση και είναι έτοιμο να σας βάλει για τα καλά στο χριστουγεννιάτικο κλίμα!

[print_link]