Οικονομικές Μπομπονιέρες Βάπτισης για Αγόρι 13 Ιδέες χειροποιητες

Οικονομικές Μπομπονιέρες Βάπτισης για Αγόρι: 13 Ιδέες

Η οργάνωση βάπτισης είναι αρκετά χρονοβόρα διαδικασία που με έλλειψη προγραμματισμού μπορεί να σε βγάλει αρκετά εκτός προϋπολογισμού. Αυτό γίνεται ιδιαίτερα αντιληπτό όταν έρθει εκείνη η στιγμή που θα επιλέξεις τις μπομπονιέρες βάπτισης. Το ξέρουμε, γλυκιά μανούλα, πως θες κάτι ξεχωριστό για το μικρό σου βασιλιά και είμαστε μαζί σου. Για αυτό μπορείς να συνδυάσεις την πρωτοτυπία με οικονομικά υλικά για μπομπονιέρες βάπτισης. Εδώ θα βρεις μια λίστα με οικονομικές μπομπονιέρες βάπτισης για αγόρι που θα κλέψουν την παράσταση χωρίς να χρειαστεί να βάλεις βαθιά το χέρι μέσα στην τσέπη.

Οικονομικές μπομπονιέρες βάπτισης αγοριού mix and match

Ξεκινώντας, θα σου προτείναμε τις πολύ μοντέρνες και συνάμα οικονομικές μπομπονιέρες βάπτισης για αγόρι, mix and match. Τις συναντάμε πολύ και στις μπομπονιέρες γάμου αλλά κερδίζουν ολοένα έδαφος στις προτιμήσεις για DIY μπομπονιέρες βάπτισης. Διάλεξε έτοιμα πουγκιά βάπτισης με κοινή απόχρωση αλλά με διαφορετικά σχέδια. Ύστερα διακόσμησε τα πουγκιά σου με κορδέλες και κορδόνια σε ανάλογα χρώματα και σχέδια. Τόσο εύκολα και οικονομικά θα έχεις μπομπονιέρες που μένουν!

Οικονομικές μπομπονιέρες βάπτισης αγοριού mix and match

Οικονομικές μπομπονιέρες βάπτισης για αγόρι με σκυλάκια

Μια χειροποίητη μπομπονιέρα βάπτισης αγοριού που αγαπάμε ιδιαίτερα είναι η παιχνιδιάρικη DIY μπομπονιέρα βάπτισης με σκυλάκια. Διάλεξε έτοιμα πουγκιά βάπτισης με σκυλάκια και διακόσμησε τα με κορδόνια σε μαύρο και κόκκινο χρώμα. Είναι από εκείνες τις μπομπονιέρες βάπτισης αγόρι 2019-2020 που ήρθαν για να μείνουν.

Οικονομικές μπομπονιέρες βάπτισης για αγόρι με σκυλάκια

Μπομπονιέρα βάπτισης αγοριού με ξύλινο κουτάκι

Αν πάλι αγαπάς την ομορφιά του παλιού τότε ίσως να επέλεγες vintage μπομπονιέρες βάπτισης με ξύλινο κουτάκι και μουστάκι. Επίλεξε ξύλινα κουτάκια για μπομπονιέρες και διακόσμησε τα με κορδέλες και κορδόνια στις αποχρώσεις της υπόλοιπης βάπτισης. Ύστερα διακόσμησε πάνω στο κουτάκι με ξύλινα διακοσμητικά μπομπονιέρας όπως κάποιο μουστάκι, βέσπα κλπ.

Μπομπονιέρα βάπτισης αγοριού με ξύλινο κουτάκι

Μπομπονιέρα βάπτισης αγοριού οικονομική με χάρτη

Στο ίδιο vintage μοτίβο και για μια DIY βάπτιση αγοριού με θέμα τα ταξίδια θα σου προτείναμε τις χειροποίητες μπομπονιέρες βάπτισης αγοριού με φάκελο χάρτη. Βρες έτοιμα πουγκιά ή υφάσματα – χάρτης και στόλισε τα με βεραμάν – γαλάζιες κορδέλες και κορδόνια. Το αποτέλεσμα θα είναι εξαιρετικό.

Μπομπονιέρα βάπτισης αγοριού οικονομική με χάρτη

Ναυτική μπομπονιέρα βάπτιση με γάζα και καλοκαιρινό διακοσμητικό

Μια ακόμη οικονομική ιδέα, ιδανική για καλοκαιρινή βάπτιση αγοριού με ναυτικό θέμα είναι με γάζα και καλοκαιρινό διακοσμητικό, όπως τιμόνι, αστερία, ψάρι κ.α. Επίλεξε εκρού κομμένα υφάσματα, όπως γάζα και συνδύασε το με μπλε navy κορδόνι. Στο τέλος, στόλισε το καλοκαιρινό διακοσμητικό σου και οι χειροποίητες μπομπονιέρες σου είναι έτοιμες!

Ναυτική μπομπονιέρα βάπτιση με γάζα και καλοκαιρινό διακοσμητικό - οικονομικές μπομπονιέρες βάπτισης για αγόρι

Κρεμαστή μπομπονιέρα βάπτισης αγοριού με θέμα τσίρκο

Μια άλλη hot ιδέα για μπομπονιέρες βάπτισης αγόρι είναι με θέμα τσίρκο. Φτιάξε κρεμαστές μπομπονιέρες βάπτισης αγοριού επιλέγοντας παιχνιδιάρικες κορδέλες και κορδόνια. Έπειτα, επίλεξε ξύλινα διακοσμητικά στοιχεία σχετικά με το τσίρκο. Πρόσθεσε προαιρετικά τούλι, κουμπιά και φουντίτσες. Κάνε τη διαφορά εύκολα και οικονομικά!

Κρεμαστή μπομπονιέρα βάπτισης αγοριού με θέμα τσίρκο

Κρεμαστή μπομπονιέρα βάπτισης αγοριού με παπιγιόν και μουστάκι

Εξίσου οικονομική πρόταση για μπομπονιέρα βάπτισης αγοριού είναι η κρεμαστή με παπιγιόν και μουστάκι. Κινήσου σε αποχρώσεις όπως είναι το μπλε, βεραμάν και εκρού για να επιλέξεις τα υλικά για τις μπομπονιέρες σου. Επίλεξε παιχνιδιάρικες κορδέλες και κρέμασε πάνω τα ξύλινα διακοσμητικά μπομπονιέρας, το παπιγιόν και το μουστάκι. Είναι ιδανικές σε μια vintage βάπτιση για αγόρι.

Κρεμαστή μπομπονιέρα βάπτισης αγοριού με παπιγιόν και μουστάκι - οικονομικές μπομπονιέρες βάπτισης για αγόρι

Χειροποίητη μπομπονιέρα βάπτισης με λάμα

Για πιο boho διακόσμηση βάπτισης θα σου προτείναμε την οικονομική μπομπονιέρα βάπτισης με πουγκί και λάμα. Διάλεξε πουγκιά σε φυσικό χρώμα και διακόσμησε τα με ξύλινα λάμα. Στο τέλος, πρόσθεσε τούλι και πομ πομ σε βεραμάν χρώμα για περισσότερη λεπτομέρεια.

Χειροποίητη μπομπονιέρα βάπτισης με λάμα

Μπομπονιέρα βάπτισης αγοριού με στικ

Η μαγεία της χειροποίητης μπομπονιέρας βάπτισης σε στικ, είναι οτι μπορείς να την προσαρμόσεις σε όποιο κόστος επιθυμείς. Πάρε λοιπόν απλά καλαμάκια μπαμπού και κόλλησε πάνω με λίγη σιλικόνη, διακοσμητικά μπομπονιέρας όπως αυτοκινητάκια, πρίγκιπες, ζωάκια, ό,τι θες! Έπειτα τύλιξε τα κουφέτα σε μικρά τούλια και κρέμασε τα ένα ένα με κορδέλες. Αυτή η on budget μπομπονιέρα βάπτισης είναι μια πολύ έξυπνη ιδέα και συγχρόνως πανέμορφη.

οικονομικες μπομπονιερες βαπτισης σε στικ

 

Οικονομικές μπομπονιέρες βάπτισης αγοριού με χωνάκια

Οι μπομπονιέρες με χωνάκια είναι μια εύκολη και οικονομική λύση. Ουσιαστικά, θα γεμίσεις χάρτινα χωνάκια ή υφασμάτινα με κουφέτα, μαρσμέλλοου, γλειφιτζούρια και ζαχαρωτά σαν εναλλακτικές μπομπονιέρες. Στόλισε τα στο candybar βάπτισης από όπου θα μπορούν να τα πάρουν οι καλεσμένοι σου.

Οικονομικές μπομπονιέρες βάπτισης αγοριού με χωνάκια

Οικονομική παιδική μπομπονιέρα με ντόμινο

Μια παιδική μπομπονιέρα που θα απασχολήσει τους μικρούς καλεσμένους και στη δεξίωση ή το πάρτυ βάπτισης αλλά δεν θα σε αναγκάσει να ξοδέψεις πολλά, είναι με παιχνίδι ντόμινο ή άλλα ξύλινα παιχνίδια. Στόλισε τα ξύλινα παιχνίδια σου με κορδέλες , κορδόνια και διακοσμητικά ανάλογα με το υπόλοιπο θέμα βάπτισης σου.

Οικονομική παιδική μπομπονιέρα με ντόμινο - οικονομικές μπομπονιέρες βάπτισης για αγόρι

Οικονομική μπομπονιέρα βάπτισης αγοριού με χάρτινα κουτάκια

Μια άλλη οικονομική λύση που μπορείς να επιλέξεις, είναι τα κουτάκια βάπτισης για τις μπομπονιέρες σου. Οι θεματικές επιλογές που μπορείς να διαλέξεις είναι άπειρες. Εναλλακτικά, αν πιάνουν τα χέρια σου μπορείς να επιλέξεις σκέτα κουτάκια και να τα διακοσμήσεις εσύ, όπως θέλεις.

Οικονομική μπομπονιέρα βάπτισης αγοριού με χάρτινα κουτάκια

Πουγκιά με ζωάκια για μπομπονιέρα βάπτισης

Τέλος, θα σου προτείναμε τα οικονομικά πουγκιά με διάφορα ζωάκια πάνω. Ειδικά αν φτιάχνεις μια DIY βάπτιση αγοριού με θέμα σαφάρι αυτή η επιλογή είναι η σωστή. Δέσε τα πουγκιά σου με κάποια κορδέλα σε μοντέρνο σχέδιο και χρώμα και οι χειροποίητες μπομπονιέρες βάπτισης για το αγοράκι σου είναι έτοιμες.

Πουγκιά με ζωάκια για μπομπονιέρα βάπτισης - οικονομικές μπομπονιέρες βάπτισης για αγόρι

Δεν χρειάζεται να ξοδέψεις μια περιουσία για να έχεις ένα τελικό αποτέλεσμα γεμάτο στυλ και πρωτοτυπία. Πάνω από όλα σημασία έχει, σε κάθε τι που φτιάχνεις γνώμονας να είναι η ανιδιοτελής αγάπη που έχεις για το μικρό σου μπόμπιρα.

[print_link]