Vintage μπομπονιέρες βάπτισης 10 Retro Ιδέες

Vintage Μπομπονιέρες Βάπτισης: 10 Retro Ιδέες

Το vintage κρύβει μια απαράμιλλη ομορφιά αλλοτινών εποχών που σε ταξιδεύει. Για αυτό ολοένα και περισσότεροι νέοι γονείς επιλέγουν μια vintage βάπτιση για το παιδάκι τους, είτε είναι αγόρι είτε κορίτσι. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να είναι ένα διαχρονικό θέμα βάπτισης ενώ διατηρείτε πάντα ψηλά στις τάσεις. Αν, λοιπόν επέλεξες μια DIY vintage βάπτιση για το παιδάκι σου τότε θα πρέπει να φτιάξεις και τις αντίστοιχες vintage μπομπονιέρες. Μην πελαγώνεις! Είμαστε εδώ για σένα και σου έχουμε μερικές ιδέες για vintage μπομπονιέρες βάπτισης. Πάρε έμπνευση και φτιάξε κάτι μοναδικό που θα συζητηθεί

Vintage μπομπονιέρα με ξύλινο κουτάκι

Μια από τις ιδέες μας για vintage μπομπονιέρες βάπτισης είναι το ξύλινο κουτάκι με μουστάκι. Επίλεξε ξύλινα κουτάκια για μπομπονιέρες και διακόσμησε τα με κορδέλες και κορδόνια στις αποχρώσεις της υπόλοιπης βάπτισης. Ύστερα διακόσμησε πάνω στο κουτάκι με ξύλινα διακοσμητικά μπομπονιέρας όπως κάποιο μουστάκι, βέσπα κλπ. Είναι από εκείνες τις χειροποίητες μπομπονιέρες βάπτισης vintage που σίγουρα θα κλέψουν τη παράσταση.

Vintage μπομπονιέρα με ξύλινο κουτάκι και μουστάκι

Vintage μπομπονιέρα βάπτισης φοντανιέρα

Ανάμεσα στα υπέροχα υλικά για μπομπονιέρες βάπτισης είναι αυτές με τα γυάλινα δοχεία. Οι vintage μπομπονιέρες βάπτισης για κορίτσι με γυάλινο κουτάκι ή/και φοντανιέρα ήρθαν για να μείνουν. Δε χρειάζεται να κάνεις πολλά σε αυτές τις μπομπονιέρες vintage αφού η φοντανιέρα από μόνη της ξεχωρίζει. Πρόσθεσε μερικές κορδέλες, στρας ή πέρλες για περισσότερη λάμψη. Οι καλεσμένοι σου σίγουρα θα ξετρελαθούν αφού θα τους μείνει και σαν αναμνηστικό και μετά το πέρας της βάπτισης.

Vintage μπομπονιέρα βάπτισης φοντανιέρα

Μπομπονιέρες vintage με φάκελο χάρτη

Αν πάλι έχεις επιλέξει το vintage θέμα βάπτισης ταξίδια και θέλεις να δώσεις την αντίστοιχη νότα στις μπομπονιέρες βάπτισης  χειροποίητες τότε θα σου προτείναμε τον χάρτη. Βρες έτοιμα πουγκιά ή υφάσματα – χάρτης και στόλισε τα με βεραμάν – γαλάζιες ή κοραλί κορδέλες και κορδόνια. Είναι ιδανικές αν ψάχνεις μπομπονιέρες βάπτισης μέχρι 1 ευρώ.

Μπομπονιέρες vintage με φάκελο χάρτη

Μπομπονιέρες βάπτισης vintage κλεψύδρα

Ο χρόνος σταμάτα εκεί που γεννιέται το μικρό σου αγγελούδι για αυτό μια από τις ιδέες για μπομπονιέρες βάπτισης είναι με κλεψύδρα. Επίλεξε όμορφες κλεψύδρες και διακόσμησε τις πέρα από κορδέλες και κορδόνια, με φτερά, πέρλες και στρας. Είναι μια πολύ όμορφη επιλογή για σένα που ψάχνεις μπομπονιέρες βάπτισης κορίτσι vintage.

Μπομπονιέρες βάπτισης vintage κλεψύδρα

Παιδική μπομπονιέρα βάπτισης με vintage παιχνίδια

Οι χειροποίητες μπομπονιέρες βάπτισης για παιδιά με vintage παιχνίδια θα φέρει στη βάπτιση τη γοητεία και την ομορφιά περασμένων εποχών. Επίλεξε ξύλινα αυτοκίνητα εποχής καθώς και αεροπλάνα αντίκες και πρόσφερε τα σαν παιδικές μπομπονιέρες. Οι μικροί μας φίλοι θα ξετρελαθούν και θα έχουν να παίζουν κατά τη διάρκεια της δεξίωσης βάπτισης.

Παιδική μπομπονιέρα βάπτισης με vintage παιχνίδια

Vintage μπομπονιέρες βάπτισης κορίτσι με σβούρα

Ρομαντικές είναι οι vintage μπομπονιέρες με σβούρα αφού μπορείς να τις στολίσεις με δαντέλες και κορδέλες σε παλ αποχρώσεις. Δίνουν  μια γλυκιά νότα στη DIY βάπτιση κοριτσιού με vintage θέμα. Κρέμασε από τις σβούρες μερικά πεντανόστιμα κουφέτα της επιλογής σου και οι χειροποίητες μπομπονιέρες βάπτισης είναι έτοιμες! Βέβαια, επιλέγοντας κάποιο άλλο χρώμα σε κορδέλες, μπορούν να αποτελέσουν και υπέροχες μπομπονιέρες βάπτισης για αγόρι.

Vintage μπομπονιέρες βάπτισης κορίτσι με σβούρα

Vintage μπομπονιέρα βάπτισης γυάλινη καμπάνα

Η vintage μπομπονιέρα καμπάνα είναι μια εξαιρετική επιλογή για μια παραμυθένια vintage βάπτιση κοριτσιού. Επίλεξε μίνι γυάλινες καμπάνες και διακόσμησε τις εσωτερικά με ένα μικρό λουλουδάκι, όπως τριαντάφυλλο. Έπειτα πρόσθεσε μερικές μικρές λεπτομέρειες που θα απογειώσουν τις δημιουργίες σου. Είναι από εκείνες τις μπομπονιέρες – βάπτισης αντικείμενα που θα αφήσουν εποχή!

Vintage μπομπονιέρα βάπτισης γυάλινη καμπάνα

Vintage κρεμαστή μπομπονιέρα για αγόρι με παπιγιόν και μουστάκι

Μια πρόταση μας για σένα που ψάχνεις χειροποίητες μπομπονιέρες βάπτισης αγοριού με vintage θέμα είναι η κρεμαστή με παπιγιόν και μουστάκι. Επίλεξε αποχρώσεις όπως είναι το μπλε, βεραμάν και εκρού και στήσε τις DIY μπομπονιέρες βάπτισης. Επίλεξε παιχνιδιάρικες κορδέλες και κρέμασε πάνω τα ξύλινα διακοσμητικά μπομπονιέρας. Με εύκολα υλικά για μπομπονιέρες θα έχεις ένα απίστευτο αποτέλεσμα.

Vintage κρεμαστή μπομπονιέρα για αγόρι με παπιγιόν και μουστάκι

Μπομπονιέρα χωνάκια κραφτ με μουστάκια

Μια οικονομική λύση για vintage μπομπονιέρες βάπτισης είναι με χάρτινα χωνάκια ή κουτάκια popcorn που έχουν πάνω σαν σχέδιο μουστάκια. Γέμισε τα με κουφέτα, μαρσμέλλοου και γλειφιτζούρια και γλύκανε τους καλεσμένους σου. Είναι μια οικονομική πρόταση αν έχεις περιορισμένο budget.

Μπομπονιέρα χωνάκια κραφτ με μουστάκια

Μπομπονιέρα σακίδιο vintage

Τέλος, μια ακόμη ιδέα για vintage παιδική μπομπονιέρα είναι με σακίδιο. Τι εννοούμε; Επίλεξε παιδικά σακίδια και πρόσφερε τα ως παιδικές μπομπονιέρες. Γέμισε τα με κουφέτα, ζαχαρωτά, γλειφιτζούρια και κάποιο μικρό παιχνιδάκι. Τα παιδιά σίγουρα θα ενθουσιαστούν!

Μπομπονιέρα σακίδιο με vintage αεροπλάνο

Μετάτρεψε την αγάπη και τη λατρεία που έχεις για το παιδάκι σου σε δημιουργικότητα. Φτιάξε μια πανέμορφη DIY βάπτιση με vintage θέμα που θα συζητηθεί για την πρωτοτυπία και την μοναδικότητα της. Εξάλλου τίποτα λιγότερο από αυτά δεν αξίζει στο πρίγκιπα ή τη πριγκίπισσα σου.

[print_link]