Παιδικό Παραμυθένιο Ροζ Δέντρο Ιδέες από το Στόλισε Το

Παιδικό Παραμυθένιο Ροζ Δέντρο: Ιδέες από το Στόλισε Το

Η δεύτερη σεζόν της πιο χριστουγεννιάτικης σειράς στο Youtube, το “Στόλισε Το” είναι γεγονός. Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η ομάδα της El Deco και η MarilliasChoice, σκορπίζουν χριστουγεννιάτικη μαγεία και χαρά με ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο. Ένα παιδικό παραμυθένιο ροζ δέντρο τύπου Candyland είναι ο πρωταγωνιστής του προτελευταίου επεισοδίου. Αν κρύβεις ένα παιδί μέσα σου έλα μαζί μας και δες τα στολίδια, τις μπάλες και τα διακοσμητικά που δημιούργησαν ένα παραμυθένιο αποτέλεσμα.

Παιδικό παραμυθένιο ροζ δέντρο Candyland

Στο προτελευταίο επεισόδιο της φετινής σεζόν μας καλεί η Έφη, η μαμά της μικρής Έλλης. Η Έλλη είναι ένα γλυκό κορίτσι που πηγαίνει δευτέρα δημοτικού και ζητάει από τους γονείς της ένα θεόρατο ροζ παραμυθένιο χριστουγεννιάτικο δέντρο. Η αποστολή δύσκολη αλλά τα καταφέραμε! Ένα παιδικό παραμυθένιο ροζ δέντρο εμπνευσμένο από την Candyland ήταν το αποτέλεσμα. Φαντάσου ένα slim 2.40cm δέντρο σε παστέλ αποχρώσεις, Αστραφτερά κλαδιά, παιδικά στολίδια σε σχήμα μπισκότα gingerbread, γιρλάντες tinsel και πολλά παιδικά χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά φέρνουν μια αίσθηση χαράς και αθωότητας στο χώρο. Η απαλή λάμψη από τα λαμπάκια και τις παιχνιδιάρικες καραμέλες[ προσθέτουν μια μαγική πινελιά, μετατρέποντας το σαλόνι σε ένα ζεστό καταφύγιο. Εκεί που ζωντανεύουν τα παιδικά όνειρα και οι χριστουγεννιάτικες απολαύσεις.

Παιδικό παραμυθένιο ροζ δέντρο: γιρλάντες, κορδέλες και πομ – πομ

Φαντάσου, λοιπόν, ένα παιδικό παραμυθένιο δέντρο σε ροζ αποχρώσεις, που θυμίζει ένα γλυκό από την ονειρική Candyland. Ένα πανύψηλο slim δέντρο θα αποτελέσει το καμβά για ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο εμπνευσμένο από τα παιδικά όνειρα. Δώσε χρώμα και όγκο με κορδέλες, γιρλάντες και πομ – πομ. Αρχικά, στόλισε χριστουγεννιάτικες κορδέλες βεραμάν – ροζ κάθετα από κλαδί σε κλαδί ώστε να δημιουργούνται καμπύλες. Έπειτα πρόσθεσε ροζ γιρλάντες tinsel τις οποίες θα κόψεις για να τοποθετήσεις κατά τόπους. Με την ίδια λογική, θα προσθέσεις και χριστουγεννιάτικη γιρλάντα με glitter για μερικές glam πινελιές. Στο τέλος, ξεκίνα να γεμίσεις τα κενά με τούλινα ροζ πομ – πομ.

Παιδικό παραμυθένιο ροζ δέντρο γιρλάντες, κορδέλες και πομ - πομ

Παιδικές άθραυστες χριστουγεννιάτικες μπάλες

Αφού τελειώσεις με τις γιρλάντες και τις κορδέλες ξεκίνα να κρεμάς τις άθραυστες χριστουγεννιάτικες μπάλες. Δεδομένου ότι πρόκειται για ένα σπίτι με παιδί και σκύλο οι πλαστικές μπάλες είναι μια ασφαλής επιλογή. Διάλεξε πολύχρωμες παστέλ μπάλες που θυμίζουν ζαχαρωτά και συνδύασε τις με διάφανες μπάλες που έχουν μέσα ιριδέ tinsel. Για περισσότερο όγκο, πρόσθεσε μερικές μεγαλύτερες μπάλες σε αποχρώσεις του ροζ και του σάπιου μήλου. Τοποθέτησε τις προς τα έξω για ένα τρισδιάστατο αποτέλεσμα.

Παιδικές άθραυστες χριστουγεννιάτικες μπάλες

Παιδικά χριστουγεννιάτικα στολίδια

Πρωταγωνιστικό ρόλο σε αυτό το ροζ χριστουγεννιάτικο δέντρο παίζουν τα παιδικά χριστουγεννιάτικα στολίδια που θα διαλέξεις. Χρησιμοποίησε ξύλινα και τσόχινα στολίδια σε σχήμα μπισκότων gingerbread. Έπειτα, διάλεξε γούνινα στολίδια όπως ροζ δώρα και συνδύασε τα με παιδικά στολίδια που είναι βγαλμένα από παραμύθι: μονόκερους, μπαλαρίνες, ροζ καρυοθραύστες κ.α. Πλαισίωσε τα με glitter ροζ χριστουγεννιάτικα φύλλα. Κρέμασε, μπόλικα σε διαφορετικά σχέδια και μεγέθη για να δημιουργήσεις ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο Pinterest.

Παιδικά χριστουγεννιάτικα στολίδια

Προσφορά!
Προσφορά!
5.95 με Φ.Π.Α.

Χριστουγεννιάτικες φιγούρες και ζωάκια

Πλαισίωσε το στολισμό του παιδικού δέντρου Candyland με ανάλογες παιδικές χριστουγεννιάτικες φιγούρες και ζωάκια. Στερέωσε στα κλαδιά του δέντρου με σχοινί κηπουρικής ή λεπτό σύρμα χριστουγεννιάτικους μονόκερους, σαλιγκάρια, καρυοθραύστες και παστέλ χιονονιφάδες. Το αποτέλεσμα θα είναι παραμυθένια γλυκό.

Χριστουγεννιάτικες φιγούρες και ζωάκια

Εναλλακτική κορυφή δέντρου και ποδιά

Στο επιστέγασμα του παιδικού χριστουγεννιάτικου δέντρου σου σειρά έχουν οι κορυφές και οι ποδιές που θα χρησιμοποιήσεις. Η Έλλη επέλεξε μια υπέρλαμπρη κορώνα για την κορυφή του δέντρου με αστραφτερές glitter λεπτομέρειες και πέρλες. Αυτή η εναλλακτική κορυφή δέντρου ήταν η κορωνίδα του χριστουγεννιάτικου παραμυθιού που εκτυλίσσεται στις ζαχαρώδεις παρυφές της Candyland. Από την άλλη μια βελούδινη λευκή ποδιά έντυσε υπέροχα τη βάση του δέντρου.

Εναλλακτική κορυφή δέντρου και ποδιά

Εν κατακλείδι, μια διακόσμηση χριστουγεννιάτικου δέντρου Candyland μεταμορφώνει την ατμόσφαιρα των γιορτών σε μια whimsical μαγευτική χώρα των θαυμάτων. Οι γλυκές αποχρώσεις του ροζ, σε συνδυασμό με παιδικά στολίδια και απολαυστικά διακοσμητικά με θέμα την καραμέλα, δημιουργούν ένα χριστουγεννιάτικο αριστούργημα που αιχμαλωτίζει μικρούς και μεγάλους. Πρόκειται για μια οπτική ενσάρκωση του αγνού και αθώου πνεύματος των Χριστουγέννων. Αυτό το χριστουγεννιάτικο δέντρο γίνεται ένα αγαπημένο σύμβολο των Χριστουγέννων εμπνευσμένο από τις πολύτιμες στιγμές αγάπης και απλότητας που τα παιδιά ξέρουν να χαρίζουν απλόχερα.

Τα Αγαπημένα σας:

[print_link]