πασχαλινές λαμπάδες για αγόρια

Πασχαλινές λαμπάδες για αγόρια: Ιδέες και χρώματα

Αναρωτιέσαι τι λαμπάδα να κάνεις στο βαφτιστήρι σου ενόψει του Πάσχα αφού θες να ξεφύγεις από τις κλασικές πασχαλινές λαμπάδες για αγόρια που υπάρχουν στο εμπόριο; Αν πιάνουν λιγάκι τα χέρια σου μπορείς να φτιάξεις πρωτότυπες πασχαλινές λαμπάδες για το μικρό μπόμπιρα που θα του χαρίσουν ένα μεγάλο χαμόγελο. Παρακάτω θα βρεις μερικές ιδέες για αγορίστικες λαμπάδες πασχαλινές 2019.

Χρώμα

Στις πασχαλινές λαμπάδες για αγόρια βασικό ρόλο παίζει το χρώμα. Ιδανικές αποχρώσεις πέρα από το κλασικό λευκό είναι το μπλε, το γαλάζιο, το πράσινο, το κόκκινο και το κίτρινο. Πάρε πασχαλινές λαμπάδες σκέτες και φτιάξε μοναδικές πασχαλινές δημιουργίες. Επέλεξε ανάλογα το θέμα και τα υλικά που θα χρειαστείς.

Χρώμα

Λαμπάδες πασχαλινές με ναυτικό θέμα

Μια κλασική επιλογή για πασχαλινή λαμπάδα αγοριού είναι με ναυτικό θέμα. Επίλεξε μια αστόλιστη λαμπάδα σε μπλε, λευκό ή γαλάζιο και ξεκίνα να δημιουργείς. Διακόσμησε την με ναυτικά διακοσμητικά και καλοκαιρινά στολίδια όπως τιμόνια, καραβάκια και άγκυρες. Πρόσθεσε κορδέλες στις ίδιες αποχρώσεις είτε απλές είτε με κάποιο μοτίβο. Διαφορετικά συνδύασε τα με τσόχινα διακοσμητικά που χρησιμοποιούνται και στις πασχαλινές λαμπάδες με τσόχα.

Λαμπάδες πασχαλινές με ναυτικό θέμα

Λαμπάδες με πασχαλινές κορδέλες

Μια πιο απλή πρόταση για πασχαλινές λαμπάδες για αγόρια είναι με διάφορες κορδέλες. Μπορείς να φτιάξεις μοναδικές πασχαλινές λαμπάδες με οικονομικά υλικά και να τους εκπλήξεις όλους. Δέσε με διαφορετικούς και ιδιαίτερους τρόπους πασχαλινές κορδέλες πάνω στη λαμπάδα σου. Αν θες να είναι εντελώς πασχαλινή χρησιμοποίησε και μερικά πασχαλινά διακοσμητικά. Πρόκειται για οικονομικές πασχαλινές λαμπάδες που μπορούν όμως να κάνουν την διαφορά!

Πασχαλινές λαμπάδες με παιχνίδια

Αναρωτιέσαι πως να φτιάξω πασχαλινές λαμπάδες που να ταιριάζουν και στα ενδιαφέροντα του βαφτιστηριού μου; Επέλεξε χειροποίητες πασχαλινές λαμπάδες με παιχνίδια. Δε χρειάζονται τόσο φαντασμαγορικά πράγματα για ένα όμορφο αποτέλεσμα. Διακόσμησε τη λαμπάδα σου με υλικά που πολύ συχνά χρησιμοποιούνται και σε μια παιδική μπομπονιέρα. Διαφορετικά πάρε διακοσμητικά για λαμπάδες πασχαλινές. Γενικά με αυτή την ιδέα μπορείς να φτιάξεις μοναδικές πασχαλινές λαμπάδες για αγόρια δημοτικού. Να είσαι σίγουρη πως θα αξιοποιήσουν μετά την Ανάσταση το παιχνίδι ή το διακοσμητικό της λαμπάδας!

Πασχαλινές λαμπάδες με βαζάκια του γλυκού

Αν πάλι θες κάτι διαφορετικό για το βαφτισιμιό σου, σου έχουμε μια πρόταση για ιδιαίτερες λαμπάδες πασχαλινές. Κρέμασε από τη λαμπάδα σου μικρά βαζάκια γλυκού που θα τα έχεις γεμίσει με χρωματιστά κουφέτα ή μικρά διακοσμητικά. Με ο, τι και να επιλέξεις θα κλέψεις τις εντυπώσεις!

Πασχαλινές λαμπάδες με ντεκουπάζ

Στο τέλος σου αφήσαμε τις λαμπάδες πασχαλινές χειροποίητες με ντεκουπάζ. Είναι μια πολύ οικονομική και όμορφη λύση. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις για αυτή τη μέθοδο διακόσμησης απλές χαρτοπετσέτες ή άλλα κομμάτια χαρτί με το σχέδιο που θες.

Πασχαλινές λαμπάδες με ντεκουπάζ

Φτιάξε μοναδικές πασχαλινές λαμπάδες για αγόρια με απλά υλικά και μπόλικο μεράκι. Για πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα συνδυάσε τις με πρωτότυπα χειροποίητα κουτιά για πασχαλινές λαμπάδες.

[print_link]