Πασχαλινές λαμπάδες για κορίτσια Ιδέες και χρώματα

Πασχαλινές λαμπάδες για κορίτσια: Ιδέες και χρώματα

Κοντεύει το Πάσχα και είσαι νονά μιας μικρής πριγκίπισσας! Ψάχνεις λοιπόν ιδέες για χειροποίητες πασχαλινές λαμπάδες για κορίτσια και έχεις πελαγώσει; Δεν είναι δύσκολο! Μπορείς να φτιάξεις πρωτότυπες πασχαλινές λαμπάδες με απλά υλικά που θα ικανοποιήσουν το βαφτιστήρι σου. Έχουμε για σένα μερικές ιδέες για λαμπάδες πασχαλινές 2019.

Χρώματα

Για να ξεκινήσεις την κατασκευή σου πρέπει επιλέξεις αρχικά πασχαλινές λαμπάδες σκέτες στα χρώματα που θες. Ιδανικά χρώματα για κοριτσίστικες λαμπάδες είναι το ροζ και το λιλά για πιο ρομαντικά θέματα, το κίτρινο και το κόκκινο για πιο γιορτινά. Με αυτή τη βάση μπορείς να βάλεις τη φαντασία σου να δουλέψει.

Χρώματα

Ρομαντικές πασχαλινές λαμπάδες

Οι πασχαλινές λαμπάδες για κορίτσια έχουν συχνά ρομαντικό στυλ. Χρησιμοποίησε πασχαλινές κορδέλες σε παστέλ αποχρώσεις και χρησιμοποίησε δαντέλα ή τούλι. Πρόσθεσε διακοσμητικά στα αντίστοιχα χρώματα. Μερικές ιδέες είναι με θέμα το μονόκερο, τη sarah kay, τις μπαλαρίνες ή τη βασιλική κορώνα. Φυσικά όλα αυτά είναι ενδεικτικά γιατί εσύ μπορείς να επιλέξεις κάποιο θέμα που ταιριάζει στα ενδιαφέροντα του παιδιού.

Ρομαντικές πασχαλινές λαμπάδες

Τροπικές πασχαλινές λαμπάδες

Οι πασχαλινές λαμπάδες για κορίτσια δεν συνδυάζονται, όμως, πάντα με το ροζ και τις κούκλες. Μπορείς να δημιουργήσεις ιδιαίτερες λαμπάδες πασχαλινές με τροπικό θέμα. Παίξε με τα καλοκαιρινά χρώματα τόσο στην επιλογή της αστόλιστης λαμπάδας όσο και στις κορδέλες. Στη συνέχεια επέλεξε τροπικά διακοσμητικά για λαμπάδες πασχαλινές όπως ανανάδες και φλαμίνγκο. Αυτό το θέμα είναι ιδανικό για πασχαλινές λαμπάδες για κορίτσια δημοτικού.

Τροπικές πασχαλινές λαμπάδες

Πασχαλινή λαμπάδα με παιχνίδια

Πάντα η εύκολη επιλογή για το πώς να φτιάξω παιδικές πασχαλινές λαμπάδες είναι τα παιχνίδια. Δε χρειάζεται να ξοδέψεις ένα σωρό λεφτά για να τις φτιάξεις. Χρησιμοποίησε για τις χειροποίητες λαμπάδες σου πράγματα που μπορείς να τα βρεις και στα υλικά για παιδική μπομπονιέρα. Μερικά παραδείγματα είναι οι ανεμόμυλοι, οι μαράκες, τα γιο-γιο κ.α. Έτσι πέρα από τη λαμπάδα, θα χαρίσεις στο βαφτιστήρι σου και ενα παιχνιδάκι. Το βαφτιστήρι σου θα ενθουσιαστεί!

Πασχαλινή λαμπάδα με ονειροπαγίδα

Στις πασχαλινές λαμπάδες με οικονομικά υλικά ανήκει και η ονειροπαγίδα. Φτιάξε μόνη σου μια DIY ονειροπαγίδα εύκολα και γρήγορα χρησιμοποιώντας μικρό τελάρο κεντήματος και κορδόνια. Στη συνέχεια διακόσμησε την στη λαμπάδα σου και πρόσθεσε κορδέλες και άλλα μικρά διακοσμητικά, όπως πέρλες και λουλούδια. Μετά την Ανάσταση η δημιουργία σου θα μπορέσει άνετα να διακοσμήσει το παιδικό δωμάτιο.

Φτιάξε την τέλεια πασχαλινή λαμπάδα για το μικρό σου κοριτσάκι με αγάπη και δημιουργικότητα. Συνδύασε την ιδανικά, με χειροποίητα κουτιά για πασχαλινές λαμπάδες για ένα εντυπωσιακό δώρο.

[print_link]