Ξύλινες Μπομπονιέρες Γάμου

Ξύλινες Μπομπονιέρες Γάμου: 7 Φοβερές Ιδέες

Αν ο γάμος των ονείρων σου έχει σαν βασικό στοιχείο το ξύλο και διακρίνεται για τις ρουστίκ λεπτομέρειες τότε πρέπει να προσαρμόσεις ανάλογα και τις μπομπονιέρες γάμου σου. Επίλεξε ξύλινες μπομπονιέρες γάμου που θα αφήσουν εποχή και για περισσότερη πρωτοτυπία φτιάξε τις με τα χεράκια σου. Γιατί κάθε προσωπική πινελιά κάνει τα πάντα μοναδικά και ανεπανάληπτα. Δες παρακάτω μερικές ιδέες για πρωτότυπες μπομπονιέρες γάμου 2020.

Ξύλινες μπομπονιέρες γάμου αντικείμενα

Μια από τις πιο μοντέρνες ιδέες για ξύλινες μπομπονιέρες γάμου είναι τα αντικείμενα. Ολοένα και περισσότερα ζευγάρια επιλέγουν μπομπονιέρες αντικείμενα γιατί θα μείνουν και σαν αναμνηστικό στους καλεσμένους μετά το πέρας του γάμου. Επίλεξε, λοιπόν ξύλινα διακοσμητικά αντικείμενα σε διάφορα σχέδια και μεγέθη και στόλισε τα με κορδέλες και κορδόνια ανάλογα με την υπόλοιπη διακόσμηση του DIY γάμου σου. 

Ξύλινες μπομπονιέρες γάμου αντικείμενα

Ξύλινες μπομπονιέρες γάμου με τούλι και διακοσμητικά

Μια πιο κλασική πρόταση είναι με τούλι και ξύλινα διακοσμητικά μπομπονιέρας. Επίλεξε κομμένα υφάσματα και κουφέτα της αρεσκείας σου. Έπειτα δέσε τα σε όμορφα χειροποίητα πουγκιά. Στο τέλος διακόσμησε τα με ξύλινα διακοσμητικά που θα απογειώσουν τις δημιουργίες σου.

Ξύλινες μπομπονιέρες γάμου με τούλι και διακοσμητικά

Καλοκαιρινές μπομπονιέρες γάμου με βότσαλο και ξύλινα διακοσμητικά

Τις DIY καλοκαιρινές μπομπονιέρες γάμου με ξύλινα στοιχεία και βότσαλο τις αγαπάμε ιδιαίτερα. Ξεχωρίζουν για τη πρωτοτυπία και το στυλ τους. Κόλλησε πάνω στα βότσαλα ξύλινα διακοσμητικά και φέτες κορμού. Ολοκλήρωσε τις DIY μπομπονιέρες σου επιλέγοντας πεντανόστιμα κουφέτα. 

Καλοκαιρινές μπομπονιέρες γάμου με βότσαλο και ξύλινα διακοσμητικά

Ξύλινες μπομπονιέρες γάμου σουβέρ

Για εκείνους που αγαπούν τις μπομπονιέρες γάμου πρωτότυπες θα προτείναμε τα ξύλινα σουβέρ. Χρησιμοποίησε φέτες κορμού και διακόσμησε τις με μικρά διακοσμητικά, τεχνητά λουλούδια, κορδέλες και κορδόνια. Είναι ιδανικές και για όσους ψάχνουν μοντέρνες μπομπονιέρες γάμου αφού ξεφεύγουν από τα συνηθισμένα.

Ξύλινες μπομπονιέρες γάμου σουβέρ

Μπομπονιέρες γάμου ξύλινα κουτάκια

Οι μπομπονιέρες γάμου με κουτάκι παραμένουν διαχρονικές και μια σταθερή επιλογή από τους μελλόνυμφους. Διάλεξε, λοιπόν, ξύλινα κουτάκια γάμου και διακόσμησε τα με κορδέλες και κορδόνια σε γήινες αποχρώσεις. Πρόσθεσε μικρές πινελιές όπως λεβάντα ή στάχυα που θα απογειώσουν τις δημιουργίες σου. Είναι μια πολύ όμορφη επιλογή και για μπομπονιέρες βάπτισης.

Μπομπονιέρες γάμου ξύλινα κουτάκια

Μπομπονιέρες γάμου ξύλινες με τελάρο κεντήματος

Οι vintage μπομπονιέρες γάμου με τελάρο κεντήματος υπόσχονται να σε βγάλουν ασπροπρόσωπη. Οι επιλογές είναι πάρα πολλές. Μπορείς να φτιάξεις ανοιξιάτικο διακοσμητικό στεφάνι με λουλούδια ή ονειροπαγίδα με τούλι και μεταλλικά διακοσμητικά.

Μπομπονιέρες γάμου ξύλινες με τελάρο κεντήματος

Ξύλινες μπομπονιέρες γάμου με φέτες κορμού

Τέλος, μια όμορφη πρόταση είναι οι χειροποίητες μπομπονιέρες γάμου με φέτες κορμού. Χάραξε πάνω στις φέτες κορμού τα ονόματα σας και την ημερομηνία του γάμου σου ή στόλισε τις με λουλούδια φτιάχνοντας πανέμορφα ρουστίκ διακοσμητικά. Είναι μια εύκολη ιδέα ειδικά αν ψάχνεις μπομπονιέρες γάμου οικονομικές.

Ξύλινες μπομπονιέρες γάμου με φέτες κορμού

Το ξύλο είναι ένα εντυπωσιακό υλικό που με την απλότητα του μπορεί να σου δώσει φανταστικές δημιουργίες. Ολοένα και περισσότεροι επιλέγουν για το γάμο τους το ξύλο σαν βασικό στοιχείο στο στολισμό και όχι άδικα! Φτιάξε τον DIY γάμο των ονείρων σου εμπνευσμένο από τη φύση και την ύπαιθρο.

[print_link]