Στρογγυλά Γυάλινα Βάζα Σφαίρα: 13 Ιδέες για Στολισμό γάμου

Στρογγυλά Γυάλινα Βάζα Σφαίρα: 13 Ιδέες για Στολισμό γάμου

Πολλές φορές δεν χρειάζεται να βγεις εκτός προϋπολογισμού για να πετύχεις ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Αυτό ισχύει και στη περίπτωση του στολισμού DIY γάμου με γυάλινα είδη. Πρόκειται για υλικά γάμου που ταιριάζουν σε κάθε αισθητική και μπορούν να στολιστούν ανάλογα το θέμα και την εποχή του γάμου. Από τα πιο εύχρηστα γυάλινα είδη είναι τα γυάλινα βάζα  σε σχήμα σφαίρα. Άλλοτε θα τα βρεις ως γυάλινα στρογγυλά βάζα και άλλοτε ως βάζα fishbowls. Συνήθως αποτελούν μέρος της διακόσμησης στο τραπέζι δεξίωσης ή στο τραπέζι ευχών γάμου. Ταιριάζουν, τέλεια και πάνω σε σταντ δαπέδου αλλά και σε επιδαπέδιες συνθέσεις. Εμείς σου έχουμε μερικές ιδέες για να στολίσεις τις σφαιρικές γυάλες .Πάρε έμπνευση και προσάρμοσε τις στο δικό σου στυλ.

Γυάλινα βάζα σφαίρα με νερό και επιπλέοντα κεριά

Επειδή ακριβώς τα γυάλινα βάζα σφαίρα θυμίζουν πολύ τις γυάλες ψαριών μια πολύ συνήθης επιλογή στολισμού είναι με νερό και επιπλέοντα κεριά. Για περισσότερο χρώμα μπορείς να προσθέσεις και νούφαρα.

Γυάλινα βάζα σφαίρα με νερό και επιπλέοντα κεριά

Γυάλινα βάζα σφαίρα με πέρλες

Για ένα vintage γάμο με αριστοκρατικό στυλ γέμισε τις γυάλες σε σχήμα σφαίρας με πέρλες. Συνδύασε τις με εντυπωσιακά κηροπήγια για να φτιάξεις ένα πλούσιο στολισμό γάμου.

Γυάλινα βάζα σφαίρα με πέρλες

Γυάλινα σφαιρικά βάζα με κουκουνάρια και αποξηραμένα

Για έναν ρουστίκ γάμο με γήινες αποχρώσεις γέμισε τα βάζα σφαίρα με αποξηραμένα, κανέλες και κουκουνάρια. Προαιρετικά μπορείς να προσθέσεις κεριά ή λαμπάκια μπαταρίας.

Γυάλινα σφαιρικά βάζα με κουκουνάρια και αποξηραμένα

Γυάλινες σφαίρες με χριστουγεννιάτικες μπάλες

Για ένα γάμο τα Χριστούγεννα γέμισε τις γυάλες με γυάλινες ή/και άθραυστες χριστουγεννιάτικες μπάλες. Συνδύασε τις με γυάλινα βάζα σωλήνες που θα έχεις γεμίσει εξίσου με χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά. Το αποτέλεσμα θα είναι εξαιρετικό και άκρως γιορτινό.

Γυάλινες σφαίρες με χριστουγεννιάτικες μπάλες

Γυάλινες σφαίρες με λαμπάκια

Για έναν minimal στολισμό γάμου με cozy ατμόσφαιρα γέμισε τα γυάλινα βάζα σφαίρα με λαμπάκια. Χρησιμοποίησε 2-3 γυάλες και παίξε με τα μεγέθη για μια πλούσια και ατμοσφαιρική διακόσμηση γάμου.

Γυάλινες σφαίρες με λαμπάκια

Γυάλινες μπάλες με κλαδιά

Μια άλλη εύκολη πρόταση διακόσμηση για γυάλινες μπάλες είναι τα κλαδιά. Γέμισε τις με εύπλαστα κλαδιά, στάχυα, λεβάντες ή raffia. Για περισσότερη ατμόσφαιρα πρόσθεσε λαμπάκια ή κεριά κολώνες.

Γυάλινες μπάλες με κλαδιά

Ανθοδοχεία γυάλινα με μπουκέτα λουλουδιών

Μια κλασική επιλογή διακόσμησης είναι να γεμίσεις τα γυάλινα βάζα σφαίρα με λουλούδια. Φτιάξε γεμάτα μπουκέτα λουλουδιών ανάλογα με τον ανθοστολισμό που έχεις επιλέξει γενικά για το στολισμό του γάμου σου. Είναι μια τέλεια ιδέα για DIY centerpieces γάμου.

Ανθοδοχεία γυάλινα με μπουκέτα λουλουδιών

Γυάλινες σφαίρες με βότσαλα και άμμο

Για ένα νησιώτικο γάμο θα σου προτείναμε να γεμίσεις τις γυάλινες σφαίρες με άμμο, βότσαλα και κοχύλια. Έτσι θα φέρεις τη παραλία στην εκκλησία και το πάρτυ γάμου σου.

Γυάλινα βάζα με χιόνι και χριστουγεννιάτικα κλαδιά

Αν πάλι στα σχέδια σου είναι ο χριστουγεννιάτικος – χειμωνιάτικος γάμος τότε στόλισε τις σφαιρικές γυάλες σου με μπόλικο χιόνι και χριστουγεννιάτικα κλαδιά όπως berries, έλατο και αλεξανδρινά.

Γυάλινα βάζα με χιόνι και χριστουγεννιάτικα κλαδιά

Σύνθεση με γυάλινα βάζα σφαίρα

Ανάλογα με το ύφος και την εποχή του γάμου μπορείς να φτιάξεις εντυπωσιακή σύνθεση από γυάλες. Επίλεξε τρία μεγέθη και τοποθέτησε το ένα βάζο πάνω στο άλλο. Πριν από αυτό γέμισε τη κάθε γυάλινη σφαίρα με λουλούδια, κλαδιά, διακοσμητικά ή ό,τι άλλο έχεις φανταστεί. Το αποτέλεσμα θα είναι πρωτότυπο και εντυπωσιακό!

Αν θες να δεις όλα τα σχέδια και μεγέθη σε γυάλινες σφαίρες πάτα εδώ.

Γυάλινα βάζα σφαίρα με νερό και μπουμπούκια λουλουδιών

Δώσε φρεσκάδα στο γάμο σου γεμίζοντας τα γυάλινα βάζα σου με νερό και προσθέτοντας μπουμπούκια λουλουδιών. Επίλεξε επιτραπέζια ή διάφανα βάζα δαπέδου σε σχήμα μπάλας για να φτιάξεις μια σύνθεση.

Γυάλινα βάζα σφαίρα με νερό και μπουμπούκια λουλουδιών

Γυάλινες σφαίρες terrarium με παχύφυτα

Μια μοντέρνα ιδέα στολισμού είναι τα παχύφυτα. Γέμισε τις μπάλες με λίγο χώμα και μος και πρόσθεσε μικρά κακτάκια και παχύφυτα σε διάφορα σχέδια. Θα μπορούν να το πάρουν και σαν αναμνηστικό οι καλεσμένοι σου μετά το γάμο και να τα μεταφυτέψουν.

Γυάλινες σφαίρες terrarium με παχύφυτα

Γυάλινες σφαίρες με διακοσμητικά

Τέλος, μπορείς να φτιάξεις μίνι σκηνικά στολίζοντας γυάλινες σφαίρες με διακοσμητικά γάμου. Πρόσθεσε μερικά υλικά κατασκευών όπως μος, χιόνι, πέρλες ή ό,τι άλλο θέλεις και η κατασκευή σου θα είναι έτοιμη!

Οργάνωσε το γάμο σου με φαντασία και δημιουργικότητα. Να είσαι σίγουρη πως το αποτέλεσμα θα εκπλήξει τόσο εσένα όσο και τους καλεσμένους σου. Ο γάμος των ονείρων σου θα αφήσει εποχή και θα είναι από τα χεράκια σου.

[print_link]