βάπτιση Sarah Kay

Βάπτιση Sarah Kay: Η νέα μόδα για κοριτσίστικη βάπτιση

H Sarah Kay, σύμβολο της παιδικής αθωότητας και ανεμελιάς, ήρθε ξανά να μας αναζωογονήσει και να μας θυμίσει το ρομαντισμό και την παιδικότητα. Αν νοσταλγήσατε τα παιδικά σας χρόνια με τα ρομαντικά αυτοκόλλητα και τα αρωματικά χαρτιά αλληλογραφίας, τώρα μπορείτε να το εκμεταλλευτείτε και να δημιουργήσετε κάτι πανέμορφο. Η βάπτιση Sarah Kay αποτελεί ένα από τα πιο όμορφα θέματα βάπτισης για κορίτσια, καθ’ότι συνδυάζει παιδικότητα με κομψότητα.

Μπομπονιέρες βάπτισης Sarah Kay

Μπομπονιέρα πουγκί

Συνδυάστε ρομαντικά πουγκιά φλοράλ ή μονόχρωμα πουγκιά με υφασμάτινα λουλούδια στις ίδιες αποχρώσεις με την υπόλοιπη βάπτιση Sarah Kay. Εναλλακτικά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κουτάκια αντί για πουγκί. Επιλέξτε γλυκούς χρωματισμούς για να συνδυάσετε το πουγκί με την κορδέλα όπως: ροζ, λιλά, εκρού, σάπιο μήλο, ροδακινί, βεραμάν.

Μπομπονιέρα πουγκί ρομαντική

Μπομπονιέρα κρεμαστή

 Επιλέξτε ένα πανέμορφο διακοσμητικό μπομπονιέρας Sarah Kay ως βασικό υλικό και δημιουργήστε γύρω από αυτό. Χρησιμοποιήστε κορδέλες με διαφορετική υφή που θα συνθέτουν ωστόσο ένα ρομαντικό, νοσταλγικό αποτέλεσμα. Με άλλα λόγια, παίξτε με το ύφος τις κορδέλας και μη φοβηθείτε να χρησιμοποιήσετε διαφορετικά υλικά. Χρησιμοποιήστε σατέν κορδέλες με βαμβακερά κορδόνια και ότι παραπέμπει σε vintage ύφος.

Μαρτυρικά Sarah Kay

Για τη βάπτιση Sarah Kay όλα πρέπει να είναι ρομαντικά! Στο ίδιο vintage ύφος βρείτε υλικά για μαρτυρικά. Δύο διαφορετικές ιδέες: Μπορείτε να επιλέξετε ένα αντίστοιχο μικρότερο μοτιφάκι Sarah Kay και να το συνδυάσετε με πολλές όμορφες κορδέλες και έναν λιτό σταυρό φίλντισι. Αλλιώς εμπνευστείτε από τα χρώματα και της ζωγραφιές της Sarah Kay και παίξτε με διαφορετικές κορδέλες και έναν ιδιαίτερο σταυρό.

Μαρτυρικά Sarah Kay

Κουτί βάπτισης και Λαμπάδα

Για κουτί βάπτισης μπορούμε να επιλέξουμε ένα απλό φυσικό ξύλινο κουτί και να κολλήσουμε διάφορα αντικείμενα Sarah Kay συνδυάζοντας με απίστευτες κορδέλες δαντέλας και σατέν σάπιο μήλο, ροζ, εκρού. Για κάτι διαφορετικό επιλέγουμε μια όμορφη τσάντα δαντέλας δημιουργώντας ένα πολύ ρομαντικό σκηνικό. Το ίδιο ισχύει και για τη λαμπάδα βάπτισης, η οποία προσπαθούμε να ταιριάζει με το ύφος του κουτιού που επιλέξαμε.

Διακόσμηση Βάπτισης Sarah Kay

 Τοποθετήστε τις μπομπονιέρες σε βάσεις δαπέδου, σε ξύλινες σκάλες ή ξύλινα δεντράκια. Παίζοντας πάντα με παλ αποχρώσεις στήστε ένα απίστευτο τραπέζι ευχών και διακοσμήστε το με καπέλα, μεγάλα ξύλινα σταντ Sarah Kay, πέρλες, λουλούδια. Μη ξεχάσετε να επιλέξετε διαφορετικά κουφέτα και μάρσμαλοου για να δοκιμάσουν οι καλεσμένοι σας. Χρησιμοποιήστε vintage γυάλες και βαζάκια μαρμελάδας για κεράσματα. Μπορείτε επίσης να τοποθετήσετε μια γυάλα με βρυσάκι όπου οι καλεσμένοι σας θα απολαμβάνουν δροσερή λεμονάδα ή βυσσινάδα! Για τα τραπέζια επιλέξτε runner δαντέλας ή τουλιπάνι (γάζα) σε σάπιο μήλο. Διακοσμήστε με ξύλινα καφάσια, λουλούδια, πεταλούδες, ανοιξιάτικα διακοσμητικά και ότι άλλο εμπνευστείτε από τη Sarah Kay!

Διακόσμηση Βάπτισης Sarah Kay

Παίξτε με τα υλικά, τα χρώματα και τη vintage διάθεση και η βάπτιση Sarah Kay σας θα βγει αριστούργημα. Αφήστε ελεύθερο τον εαυτό σας και αφήστε το παιδί που κρύβεται μέσα σας να βγει. Θα καταπλήξετε τους πάντες!

[print_link]