χριστουγεννιάτικη διακόσμηση εξωτερικών χώρων κήπος βεράντα

Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση εξωτερικών χώρων

Τα Χριστούγεννα έρχονται! Ο χριστουγεννιάτικος στολισμός είναι μια μεγάλη διασκέδαση που σε βάζει στο γιορτινό πνεύμα. Πέρα όμως από τις κλασικές διακοσμήσεις που θα κάνετε στο εσωτερικό του σπιτιού σας, μην αμελήσετε να διακοσμήσετε εξωτερικά το σπίτι σας. Είναι πολύ σημαντικό να μεριμνήσετε για τη χριστουγεννιάτικη εξωτερική διακόσμηση σπιτιού καθώς είναι το πρώτο πράγμα που θα βλέπετε καθώς θα μπαίνετε στο σπίτι σας εσείς και οι επισκέπτες σας. Δημιουργήστε, λοιπόν, μια εντυπωσιακή χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα με ιδέες και προτάσεις για χριστουγεννιάτικη διακόσμηση εξωτερικών χώρων που θα βρείτε εδώ!

  1. Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση εξώπορτας

Όταν πρόκειται για την περίοδο των Χριστουγέννων, δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να δείξετε στους γείτονές και φίλους σας ότι απολαμβάνετε το πνεύμα της εποχής δημιουργώντας μια χριστουγεννιάτικη διακόσμηση στην εξώπορτά σας. Στολίστε την με χειροποίητα ή έτοιμα στεφάνια. Κάντε την πόρτα σας να μοιάζει με ένα τεράστιο δώρο με κορδέλες σε χριστουγεννιάτικες αποχρώσεις. Άλλη μια ωραία ιδέα που συγκαταλέγεται στη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση εξωτερικών χώρων είναι οι κάλτσες του Άγιου Βασίλη γεμισμένες με κουκουνάρια, κλαριά από έλατο και γκι.

Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση εξώπορτας

  1. Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση βεράντας ή αυλής

Στη χριστουγεννιάτικη εξωτερική διακόσμηση σπιτιού δε θα μπορούσε να λείπει η βεράντα ή ο κήπος. Στολίστε τον κήπο σας για τα Χριστούγεννα φωτίζοντας τον με λαμπάκια τυλιγμένα σε κάγκελα ή σε δέντρα.  Συμπληρώστε στη διακόσμηση εξωτερικών χώρων σας φωτιζόμενες φιγούρες όπως του Άγιου Βασίλη, ταράνδους, χιονάνθρωπους και φωτοσωλήνες. Επίσης μπορείτε και εδώ να στολίσετε μεγάλες γλάστρες με κλαδιά – κουκουνάρια και κάποια λαμπάκια για περισσότερο εορταστικό φως.

Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση βεράντας ή αυλής

  1. Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση εισόδου

Άλλος ένας σημαντικός εξωτερικός χώρος που μπορείτε να διακοσμήσετε χριστουγεννιάτικα είναι η είσοδος του σπιτιού σας. Τοποθετήστε μεγάλες χριστουγεννιάτικες φιγούρες σε συνδυασμό με φανάρια σε διάφορα μεγέθη. Γεμίστε την είσοδο σας με ψεύτικα δώρα ή ακόμα στολίστε την με ένα επιπλέον χριστουγεννιάτικο δέντρο μικρότερου μεγέθους. Κρεμάστε λαμπάκια ή στολίστε γλάστρες με κουκουνάρια και γκι. Για πιο μοντέρνα διακόσμηση συνδυάστε γλειφιτζούρια και χριστουγεννιάτικες μπάλες σε έναν υπέροχο αμφορέα.

Χριστουγεννιάτικη-διακόσμηση-εισόδου

  1. Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση παραθύρων

Εξίσου σημαντικό στη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση εξωτερικών χώρων είναι ο στολισμός των παραθύρων. Μια κλασική επιλογή για χριστουγεννιάτικο στολισμό είναι τα αυτοκόλλητα ή το χιόνι. Ωστόσο μπορείτε να φτιάξετε μόνοι σας χειροποίητες γιρλάντες από χριστουγεννιάτικες κορδέλες και στολίδια και να τα στολίσετε στα παράθυρά σας. Μια άλλη ιδέα είναι να κρεμάσετε από ψηλά χριστουγεννιάτικες πλαστικές μπάλες και αστέρια κρεμαστά με μακρύ κορδόνι δημιουργώντας ένα είδος χριστουγεννιάτικης κουρτίνας.

Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση παραθύρων

Όποια και αν είναι η επιλογή σας δημιουργήστε μια μοναδική και εντυπωσιακή χριστουγεννιάτικη διακόσμηση των εξωτερικών σας χώρων. Γιατί ποιο σπίτι θα επισκεφθεί πρώτο ο Άγιος Βασίλης; Φυσικά, το δικό σας!

[print_link]