6+1 ιδέες για diy χριστουγεννιάτικα κεριά

5+1 ιδέες για DIY χριστουγεννιάτικα κεριά

Τι καλύτερο από το να διακοσμήσετε το τραπέζι σας φέτος τα Χριστούγεννα με DIY χριστουγεννιάτικα κεριά; Θα σας προσφέρουν μια αριστοκρατική νότα στο σπίτι σας και θα δημιουργήσουν την ανάλογη γιορτινή ατμόσφαιρα της εποχής. Βρείτε εδώ λοιπόν τις χριστουγεννιάτικες συνθέσεις κεριών που σας ταιριάζουν και ξεκινήστε να φτιάχνετε!

Χριστουγεννιάτικο κερί με κανέλες

Μυρωδάτη πρόταση για τα DIY χριστουγεννιάτικα κεριά σας είναι οι κανέλες. Κολλήστε τριγύρω από το κερί ξύλα κανέλας και δέστε μια κορδέλα σε χριστουγεννιάτικες αποχρώσεις. Πρόκειται για μια κλασική διακόσμηση σαλονιού με κεριά.

Χριστουγεννιάτικο κερί με κανέλες

Πιατέλα με κεριά και χριστουγεννιάτικες μπάλες

Συγκεντρώστε σε μια όμορφη πιατέλα χριστουγεννιάτικα κεριά λευκά ή χρωματιστά, σε διάφορα μεγέθη. Στη συνέχεια στολίστε χριστουγεννιάτικες μπάλες στις ίδιες αποχρώσεις. Αυτή η διακόσμηση πιατέλας με κεριά αποτελεί μια κομψή χριστουγεννιάτικη πινελιά στο σπίτι σας.

Πιατέλα με κεριά και χριστουγεννιάτικες μπάλες

Χριστουγεννιάτικα κεριά με κόκκινα μούρα

Μια εύκολη ιδέα για diy χριστουγεννιάτικα κεριά είναι με κόκκινα μούρα. Προμηθευτείτε μονόχρωμα κεριά και δέστε με μια κορδέλα σε χριστουγεννιάτικες αποχρώσεις κλαδιά με κόκκινα μούρα. Πρόκειται για μια οικονομική επιλογή σχετική με την διακόσμηση κεριών με κορδέλες.

Χριστουγεννιάτικα κεριά με χρυσόσκονες

Αν θέλετε μια εύκολη λύση αλλά ταυτόχρονα και λαμπερή για τα DIY χριστουγεννιάτικα κεριά σας υπάρχει λύση. Σε απλά λευκά κεριά κολλήστε διάφορες χρυσόσκονες διαμορφώνοντας το σχέδιο που επιθυμείτε ακόμα και χριστουγεννιάτικες φιγούρες. Μπορείτε να ολοκληρώσετε την κατασκευή με χριστουγεννιάτικες κορδέλες.

Χριστουγεννιάτικα κεριά με χρυσόσκονες

Χριστουγεννιάτικο κερί με λινάτσα και κλαδί πεύκου

Αυτή είναι μια λύση που είναι κατάλληλη για διακόσμηση κεριών για όλο τον χρόνο, όχι μόνο τα Χριστούγεννα. Βρείτε κεριά σε διάφορα μεγέθη και ντύστε τα με κομμάτι λινάτσας και δέστε την με κορδόνι από λινάτσα σε συνδυασμό με μικρο κλαδί πεύκου. Είναι μια όμορφη και εύκολη λύση.

Χριστουγεννιάτικο κερί με λινάτσα και κλαδί πεύκου

Χριστουγεννιάτικα κεριά σε μπουκάλια

Γεμίστε γυάλινα μπουκάλια με αποξηραμένα φρούτα και cranberries και έπειτα στερεώστε στο στόμιο τους κεριά κηροπηγίου. Εναλλακτικά μπορείτε να ζωγραφίσετε τα μπουκάλια δίνοντας του χριστουγεννιάτικη μορφή. Σχεδιάστε τον Άγιο Βασίλη, έναν χιονάνθρωπο ή έναν τάρανδο και καταπλήξτε τους πάντες!

diy χριστουγεννιατικα κερια

 

Διακοσμήστε το σπίτι σας χριστουγεννιάτικα με πανέμορφα χειροποίητα κεριά από τα χεράκια σας. Δώστε την απαραίτητη γιορτινή ζεστασιά στον χώρο σας και απολαύστε τις χριστουγεννιάτικες διακοπές.

[print_link]