Όλα του γάμου εύκολα Μια σειρά για τον DIY γάμο και τη βάπτιση

Όλα του Γάμου Εύκολα: Η απόλυτη Σειρά για το DIY Γάμο και τη Βάπτιση

Η ομάδα της El Deco έφτιαξε μια υπέροχη σειρά από videos στο Youtube. Εκεί που «Όλα του γάμου εύκολα» γίνονται. Σε κάθε επεισόδιο και ένας expert μας λέει την εμπειρία του και μας γεμίζει ιδέες για γάμο, βάπτιση και πάρτυ. Κάθε επεισόδιο και ένα καινούργιο θέμα με έναν νέο καλεσμένο με μπόλικες ερωτήσεις, προτάσεις και φυσικά ένα DIY challenge. Παρακάτω θα βρεις μια μικρή περίληψη για το κάθε ένα. Συντονίσου και μάθε τα πάντα περί DIY γάμο και βάπτιση.

Επεισόδιο 1: Οργάνωση Γάμου DIY: Ιδέες και Συμβουλές

Η σειρά «Όλα του γάμου εύκολα» ξεκινάει με πρώτη καλεσμένη, τη Μαρίλλια από το MarilliasChoice! Σε αυτό το βίντεο μαθαίνουμε τα πάντα για το DIY γάμο της και μας δίνει συμβουλές και ιδέες για Boho γάμο στην επαρχία. Το ερώτημα πώς να οργανώσω γάμο μόνη μου βρίσκει μια εμπεριστατωμένη απάντηση εδώ. Ποιες είναι, όμως, οι συμβουλές της; Μας μιλάει για το πλάνο γάμου: τη λίστα καλεσμένων, πως να επιλέξεις το στυλ γάμου σου, το budget αλλά και για υπέροχες DIY μπομπονιέρες γάμου που συνδυάστηκαν με τα προσκλητήρια γάμου. Σειρά έχει ο στολισμός σπιτιού για γάμο. Πάρε έμπνευση από το σπίτι της Μαρίλλιας για το “πώς να στολίσω το σπίτι της νύφης”: το μπαλκόνι, την εξώπορτα και ξεκίνα να δημιουργείς. Φυσικά στο τέλος έπρεπε να πάρει το βάπτισμα του πυρός στην DIY πρόκληση που της κάναμε. Μάθε τη συνέχεια!

Επεισόδιο 2: Συμβουλές Κουμπάρας και τι αναλαμβάνει

Στο δεύτερο επεισόδιο του “Όλα του γάμου… εύκολα” καλεσμένη μας είναι η Φωτεινή από το κανάλι Fosbloque. Εδώ θα μάθεις τα πάντα για τις υποχρεώσεις της κουμπάρας. Με αφορμή την εμπειρία της ως κουμπάρα στο γάμο της κολλητής της μας μιλάει για το πως μπορείς να πετύχεις μια οργάνωση γάμου μέσω ίντερνετ πάντα σε συνεννόηση με τη νύφη. Επίσης, μάθε τι συγκαταλέγεται στις υποχρεώσεις κουμπάρας. Δες τι περιλαμβάνει το σετ κουμπάρου. Και φυσικά το πρακτικό κομμάτι που δεν είναι άλλο από το πως αλλάζουν τα στέφανα γάμου στην εκκλησία. Μέσα σε όλα αναφερόμαστε και στην οργάνωση του το Bachelorette παρτυ. Δες πώς οργάνωσαν ένα καλοκαιρινό bachelor νύφης και που! Το DIY challenge έχει ξεκινήσει και η Φωτεινή καλείται να το βγάλει εις πέρας.

Επεισόδιο 3: Νυφική Περιποίηση Προσώπου & Μακιγιάζ

Τρίτο θέμα η νυφική περιποίηση προσώπου και μακιγιάζ από τη μοναδική Γιούλη JulBeautyleaks. Μέσα από μια εκτενής συνέντευξη μας λέει για τις θεραπείες προσώπου πριν το γάμο. Μάθε για το απόλυτο bridal skincare combo: Καθαρισμός, ενυδάτωση και αντηλιακή κρέμα. Το μυστικό είναι το καθαρό πρόσωπο, μια καθαρή επιδερμίδα για ένα εντυπωσιακό νυφικό μακιγιάζ με διάρκεια.  Αυτές οι ολοκληρωμένες συμβουλές για περιποίηση προσώπου αφορούν το γάμο και όχι μόνο! Αν είσαι και εσύ skincare addicted τότε αυτό το μέρος της κουβέντας θα το λατρέψεις. Μάθε όλες τις αλήθειες και τους  μύθους για τη περιποίηση προσώπου με υλικά που έχουμε στο σπίτι. Τι εστί “φυσικά” προϊόντα;  Τέλος η Γιούλη δε θα ξέφευγε από το DIY Challenge μας!

Επεισόδιο 4: DIY Βάπτιση Οργάνωση

Στο τέταρτο επεισόδιο του “Όλα του γάμου… εύκολα” θα μιλήσουμε για τη DIY βάπτιση και πως την έζησε η Μαριαλένα από το κανάλι ALittleBitOfMarlen. Μάθε ποια βήματα ακολούθησε για να οργανώσει τη DIY βάπτιση κοριτσιού για το παιδάκι της. Τι θέμα βάπτισης διάλεξε και με ποια υλικά βάπτισης έστησε τη διακόσμηση. Από το πώς να στολίσω μόνη μου την εκκλησία για βάπτιση, το candybar, το στολισμό της κολυμπήθρας μέχρι τα χειροποίητα μαρτυρικά και το σετ βάπτισης, η Μαριαλένα μας μιλάει για την εμπειρία της. Δεν μείναμε μόνο σε αυτά αφού μιλήσαμε και για το τραπέζι ευχών, το στολισμό τραπεζιού βάπτισης και φυσικά τις DIY μπομπονιέρες βάπτισης κοριτσιού. Τέλος δες τι θα έκανε αν είχε βάπτιση στολισμό σε αγόρι. Που; Στο DIY challenge.

Επεισόδιο 5: Λουλούδια Γάμου & Στυλ

Ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα σε έναν DIY γάμο είναι ο ανθοστολισμός και αυτό το ξέρει καλά η αγαπημένη μας Σέβη Μαυρέλου, florist και wedding expert. Στο 5ο επεισόδιο μάθε τα πάντα για τις ανθοσυνθέσεις γάμου. Μάθε ποια στυλ γάμου ήρθαν για να μείνουν και στα θέματα γάμου 2023. Έπειτα δες ποιες χρωματικές παλέτες επικρατούν στις γαμήλιες διακοσμήσεις του καλοκαιριού με βάσει τα λουλούδια. Η τερακότα, το ροδακινί, το μπλε είναι οι πιο hot αποχρώσεις μαζί με τα έντονα, τολμηρά χρώματα. Μάθε, επίσης για την εποχικότητα των λουλουδιών και για την απόλυτη τάση που είναι τα αποξηραμένα. Ο στολισμός λαμπάδας γάμου ήταν η πρόκληση της μοναδικής Σέβης. Δες τι δημιούργησε!

Επεισόδιο 6: Στολισμός Candybar Γάμου

Από μια σειρά όπως το  «Όλα του γάμου… εύκολα»  δεν θα μπορούσε να λείπει η Άννα Μαρία Barouh. Ο στολισμός candybar γάμου, βάπτισης ή ακόμα και πάρτυ θα γίνει σήμερα εύκολη υπόθεση! Πάρε έμπνευση και φτιάξε το δικό σου φαντασμαγορικό DIY dessert table με μοναδικά υλικά για candybar. Στα του γάμου λέμε τα πάντα γύρω από την νέα τάση μπουφε και φαγητών γάμου του εξωτερικού που είναι το wedding brunch. Συνδύασε το ένα υπέροχο candy bar με παραδοσιακά κεράσματα βάπτισης ή γάμου. Η Αννα – Μαρία μας λέει επίσης για το τρόπο σερβιρίσματος μέχρι ποια γλυκά για candy bar γάμου και βάπτισης είναι τα κατάλληλα. Συν τις άλλοις, ήξερες ότι η παρουσίαση και το σερβίρισμα του φαγητού μπορεί να ικανοποιήσει πέρα από τον ουρανίσκο και το μάτι; Μας απαντάει μέσα από τη νέα της δουλειά που είναι τα εντυπωσιακά πρωινά και οι μπουφέδες σε ξενοδοχεία. Μέσα από το DIY Challenge της Άννας Μαρίας, που είναι το στήσιμο candybar φυσικά, ανακάλυψε ιδέες για να μοιάζει το candybar σαν από «pinterest γάμου εικόνα».

Επεισόδιο 7: Ρούχα Γάμου & Βάπτισης

Το αιώνιο άγχος σε έναν γάμο ή σε μια βάπτιση είναι τι φορέματα για κουμπάρες, νονές, καλεσμένες, μαμάδες/ πεθερές κλπ να διαλέξει κάποιος. Στο έβδομο και προ – τελευταίο επεισόδιο η Χάρις από το Opera F House μας μυεί στο κόσμο των γυναικείων ρούχων για γάμο. Ανακάλυψε τις παγκόσμιες τάσεις και μάθε ποιά χρώματα και σχέδια επικρατούν στα κοκτέιλ φορέματα για βάπτιση, ολόσωμες βραδινές φόρμες κ.ο.κ. Βρες εδώ την απάντηση στο τι να φορέσεις αν γίνεσαι κουμπάρα ή αν ψάχνεις ρούχο ως καλεσμένη γάμου. Μάθε και εσύ συμβουλές όπως πόσο καιρό πριν πρέπει να διαλέξουμε τα φορέματα για κουμπάρα ή τα ρούχα για γάμο μαμά ή αδερφής ή για το τι θα φορεθεί στα βραδινά φορέματα για φθινοπωρινό γάμο. Φυσικά, δεν αφήσαμε και την Bride to be παραπονεμένη αφού απολαύσαμε και τα υπέροχα νυφικά τους που ξεχειλίζουν φινέτσα και απαράμιλλο στυλ. Έπειτα απόλαυσε το ταίριασμα σε ρούχα και φορέματα για γάμο ή βάπτιση με μπομπονιέρες και θέματα.

Επεισόδιο 8: Φθινοπωρινός Γάμος Ιδέες – Στολισμός, Μπομπονιέρες, Χρώματα

Στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς καλωσορίζουμε το φθινόπωρο και μιλάμε για την απόλυτη τάση στους γάμους που είναι οι φθινοπωρινοί γάμοι. Το team της El Deco κλείνει αυτή την υπέροχη γαμήλια σειρά με ιδέες και συμβουλές για ένα γάμο το Φθινόπωρο που θα αφήσει εποχή. Μάθε τα πιο εντυπωσιακά φθινοπωρινά θέματα γάμου που επικρατούν στις παγκόσμιες τάσεις και δες όλες τις χρωματικές παλέτες που παίρνουν έμπνευση από το φθινοπωρινό τοπίο. Ανακάλυψε τι στέφανα γάμου μπορείς να επιλέξεις για ένα γάμο το φθινόπωρο και ιδέες για μπομπονιέρες φθινοπωρινού γάμου. Έπειτα τσέκαρε DIY προτάσεις για στολισμό και τι φθινοπωρινό ανθοστολισμό μπορείς να χρησιμοποιήσεις. Κάνε τη διαφορά με ένα θεματικό φθινοπωρινό candybar γάμου εμπνευσμένο από τις γεύσεις του φθινοπώρου. Τέλος, δεν θα μπορούσαμε να κλείσουμε τη σεζόν χωρίς ένα DIY Challenge. Τι κάναμε; Φτιάξαμε φθινοπωρινά centerpieces για στολισμό τραπεζιού γάμου.

Ο γάμος γίνεται εύκολη υπόθεση και σου δίνεται η δυνατότητα να συνδυάσεις το προσωπικό σου στυλ με εκλεκτά υλικά και διακοσμητικά για γάμο. Με αυτή τη πρωτότυπη σειρά από βίντεο λύσε οποιαδήποτε, τυχόν, απορία έχεις και πάρε έμπνευση για να οργανώσεις το δικό σου μοναδικό event.

[print_link]