Πασχαλινή Διακόσμηση Με Γυάλινα Είδη

Πασχαλινή Διακόσμηση Με Γυάλινα Βάζα

Το Πάσχα είναι μια γιορτή που σηματοδοτεί την άνοιξη και γεμίζει με χρώμα και θετική διάθεση τις μέρες μας. Είναι μια ωραία ευκαιρία να φτιάξεις λοιπόν, οικονομικές DIY πασχαλινές κατασκευές με γυάλινα βάζα. Ως βάση θα πάρεις απλά φθηνά βαζάκια, βαζάκια γλυκού και ότι άλλο μπορείς να φανταστείς για τα πιο πρωτότυπα πασχαλινά διακοσμητικά. Μείνε μαζί μας και πάρε ιδέες για να δημιουργήσεις την πιο μοναδική Πασχαλινή διακόσμηση με γυάλινα είδη.

Πασχαλινά βαζάκια με σοκολατάκια-ζαχαρωτά

Αρχικά, μια πολύ ωραία και απολαυστική πρόταση για πασχαλινά διακοσμητικά χειροποίητα αποτελούν τα πασχαλινά βαζάκια με σοκολατάκια και ζαχαρωτά. Πάρε γυάλινα βαζάκια και γέμισε τα με λίγο μος ή χόρτο. Στην συνέχεια πρόσθεσε σοκολατένια αυγουλάκια, μαρσμάλοους και ό,τι άλλο επιθυμείς. Τέλος, μπορείς να τα διακοσμήσεις εξωτερικά με κορδέλες, κορδόνια αλλά και κομμένα υφάσματα σε ανοιξιάτικες αποχρώσεις. Αποτελεί μια εξαιρετική ιδέα τόσο για πασχαλινή διακόσμηση σπιτιού όσο και για δωράκι.

Πασχαλινά βαζάκια με σοκολατάκια-ζαχαρωτά-Πασχαλινή Διακόσμηση Με Γυάλινα Είδη

Βρες εδώ όλα τα πασχαλινά διακοσμητικά.

Πασχαλινά βαζάκια κουνελάκια

Ακόμα, μπορείς να φτιάξεις εύκολα και οικονομικά βαζάκια-κουνελάκια. Στόλισε το καπάκι με αυτιά κουνελιού από χαρτόνι, τσόχα ή ύφασμα. Έπειτα γέμισε τα πασχαλινά βαζάκια σου με ζαχαρωτά, πασχαλινά διακοσμητικά ή ό,τι άλλο θέλεις. Για μια έξτρα πινελιά δέσε εξωτερικά τα βαζάκια σου με πασχαλινές κορδέλες και πρόσθεσε προαιρετικά λουλούδια.

Πασχαλινά βαζάκια κουνελάκια-Πασχαλινή Διακόσμηση Με Γυάλινα Είδη

Πασχαλινά βαζάκια με νερό

Για πασχαλινή διακόσμηση με γυάλινα βάζα, αυτό είναι πανεύκολο! Επίλεξε γυάλινα βαζάκια σε διάφορα μεγέθη και σχήματα και γέμισε τα με νερό.
Στη συνέχεια μπορείς να ρίξεις χρώμα ζαχαροπλαστικής για μια ακόμα πιο πασχαλινή- ανοιξιάτικη διακόσμηση. Τελειοποίησε την DIY κατασκευή σου με λουλούδια και κορδέλες.

Πασχαλινά βαζάκια με νερό-Πασχαλινή Διακόσμηση Με Γυάλινα Είδη

Γυάλινα μπουκάλια με λουλούδια

Η συγκεκριμένη πρόταση μπορεί να παραμείνει στην διακόσμηση του σπιτιού και στο πέρας της περιόδου του Πάσχα. Στην συνέχεια χρησιμοποίησε γυάλινα μπουκάλια που έχεις ήδη, διάφανα πασχαλινά ή με χρώματα για την πιο ανοιξιάτικη διακόσμηση. Έπειτα γέμισε τα με νερό και στόλισε με ανοιξιάτικα λουλούδια και κλαδιά.

Γυάλινα μπουκάλια με λουλούδια-Πασχαλινή Διακόσμηση Με Γυάλινα Είδη

Πασχαλινή διακόσμηση με φανάρια

Επιπρόσθετα, τα φανάρια μπορούν να προστεθούν στην διακόσμηση κάθε εποχής. Χρησιμοποίησε φανάρια που ήδη διαθέτεις σπίτι σου και κάνε μερικές αλλαγές. Φτιάξε την πιο πασχαλινή ατμόσφαιρα με ξύλινα, γεωμετρικά terrarium ή ό,τι άλλο διαθέτεις και διακόσμησε τα εσωτερικά και εξωτερικά. Επιπλέον, πρόσθεσε πασχαλινά διακοσμητικά, λουλούδια και κορδέλες και φτιάξε την δική σου πασχαλινή διακόσμηση με γυάλινα είδη.

Πασχαλινή διακόσμηση με φανάρια-Πασχαλινή Διακόσμηση Με Γυάλινα Είδη

 

Πασχαλινά βαζάκια με χρυσόσκονη

Ακόμα, μια ακόμα εναλλακτική είναι να μετατρέψεις τα γυάλινα βαζάκια σε υπέρλαμπρα πασχαλινά διακοσμητικά. Το μόνο που θα χρειαστείς είναι χρυσόσκονη και κόλλα. Μια εξαιρετικά οικονομική DIY κατασκευή που θα ομορφύνει τον χώρο σου. Ακόμα μπορείς να προσθέσεις μερικά λουλούδια για ένα ακόμα πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Πασχαλινά βαζάκια με χρυσόσκονη-Πασχαλινή Διακόσμηση Με Γυάλινα Είδη

Ποτήρια κρασιού-Πασχαλινή διακόσμηση με γυάλινα είδη

Θέλεις να κάνεις κάτι τελείως εναλλακτικό που θα εντυπωσιάσει τους καλεσμένους σου; Τότε πάρε ποτήρια του κρασιού, αναποδογύρισε τα και γέμισε τα με πολύχρωμα αυγά. Τοποθέτησε τα ανάποδα και στον πάτο βάλε ένα ρεσό ή πασχαλινά διακοσμητικά. Εναλλακτικά, αντί για αυγά τοποθέτησε λουλουδάκι ή πασχαλινά λαγουδάκια.

Ποτήρια κρασιού

Γυάλινα κηροπήγια

Επιπλέον, επίλεξε γυάλινα κηροπήγια κατά προτίμηση διάφανα πασχαλινά σε διάφορα ύψη και μεγέθη. Στη συνέχεια τοποθέτησε βαμμένα αυγά ή ακόμα καλύτερα κεριά σε σχήμα αυγού. Για έξτρα λάμψη πρόσθεσε κορδέλες και στρας περιμετρικά.

Γυάλινα κηροπήγια

Μπουκάλια κρασιού-Πασχαλινή διακόσμηση με γυάλινα είδη

Επιπλέον, η πιο πρωτότυπη και εύκολη ιδέα είναι να πάρεις μπουκάλια κρασιού, τα οποία θα χρησιμοποιήσεις και στο πασχαλινό τραπέζι, και να τα διακοσμήσεις πασχαλινά. Μπορείς να εκτυπώσεις και να κολλήσεις εικόνες με λαγουδάκια ή άλλα πασχαλινά θέματα. Ακόμα πρόσθεσε φούντες και πον-πον για έξτρα παιχνιδιάρικη ατμόσφαιρα και εντυπωσίασε του καλεσμένους σου.

Μπουκάλια κρασιού με πασχαλινή διακόσμηση

 

Γυάλινες καμπάνες με πασχαλινά διακοσμητικά

Τέλος, για πασχαλινές συνθέσεις με γυάλινα είδη πάρε γυάλινες καμπάνες και διακόσμησε τις εσωτερικά. Τοποθέτησε μος , χόρτο και πρόσθεσε πασχαλινά διακοσμητικά όπως αυγά, λουλούδια και άλλα ανοιξιάτικα διακοσμητικά. Γρήγορα και οικονομικά θα έχεις την πιο εντυπωσιακή πασχαλινή-ανοιξιάτικη διακόσμηση.

Γυάλινες καμπάνες με πασχαλινά διακοσμητικά

 

Δημιούργησε την πιο πασχαλινή ατμόσφαιρα με τα πιο εύκολα DIY πασχαλινά διακοσμητικά χειροποίητα. Πάρε έμπνευση και ξεκίνα να δημιουργείς. Το αποτέλεσμα θα εντυπωσιάσει εσένα αλλά και τους καλεσμένους σου.

Τα Αγαπημένα σας:

[print_link]