Χριστουγεννιάτικο Δέντρο Disney

Χριστουγεννιάτικο Δέντρο Disney

Με αφορμή τα 100 χρόνια Disney, θα δώσουμε μια παραμυθένια πινελιά στα Χριστούγεννα με ένα εντυπωσιακό χριστουγεννιάτικο δέντρο Disney. Όλοι οι ήρωες της Disney θα χαρίσουν μια μαγική νότα στο χώρο σου. Μπες σε έναν κόσμο γοητείας και μαγείας με χριστουγεννιάτικα στολίδια Disney εκεί όπου το όνειρο γίνεται πραγματικότητα. Άφησε τα λαμπερά φώτα και τα αστραφτερά διακοσμητικά να πουν τις διαχρονικές ιστορίες της Disney, δημιουργώντας μια εορταστική ατμόσφαιρα γεμάτη χαρά και νοσταλγία. Είτε είσαι νέος είτε κρύβεις ένα παιδί μέσα σου ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο με θέμα τη Disney είναι βέβαιο ότι θα κάνει τις γιορτές σου πραγματικά αξέχαστες, δημιουργώντας το πνεύμα της ευτυχίας και της συντροφικότητας που αγαπούσε ο ίδιος ο Walt Disney. Έτσι, το θεματικό χριστουγεννιάτικο δέντρο σου θα μεταμορφώσει το σπίτι σου σε ένα μέρος όπου η μαγεία της Disney και η χαρά των Χριστουγέννων συμπλέκονται, γεμίζοντας την καρδιά σου με αγάπη, παιδικότητα και ζεστασιά.

Λαμπάκια για χριστουγεννιάτικο δέντρο Disney

Αφού επιλέξεις ένα αστόλιστο δέντρο αρκετά ψηλό ώστε να δώσεις το εντυπωσιακό αποτέλεσμα που αρμόζει στο θέμα, σειρά έχουν τα λαμπάκια. Το χριστουγεννιάτικο δέντρο Disney ζωντανεύει χάρη στα πολύχρωμα χριστουγεννιάτικα λαμπάκια που κοσμούν κάθε κλαδί του. Επιλέγοντας τα πολύχρωμα λαμπάκια θα δώσεις την αίσθηση ενός καλειδοσκόπιου αποχρώσεων που χορεύουν και λάμπουν σε τέλεια αρμονία, σκορπίζοντας ένα μαγευτικό ξόρκι της καλής νεράιδας. Μπορείς να επιλέξεις είτε τα κλασικά πολύχρωμα φωτάκια ή την μοντέρνα επιλογή όπου κάθε χρώμα είναι και μια ξεχωριστή σειρά από λαμπάκια (ΛΑΜΠΑΚΙΑ 800LED CLUSTER ΠΟΛΥΧΡΩΜΟ). Τα ζωηρά χρώματα θα αναδείξουν κάθε χριστουγεννιάτικο διακοσμητικό δημιουργώντας ένα μαγευτικό θέαμα χρώματος και λάμψης.

disney dentro lampakia

DIY Disney στολίδια

Ανακάλυψε το καλλιτέχνη – DIYer που κρύβεις μέσα σου και δημιούργησε με τα χεράκια σου μερικά DIY στολίδια της Disney. Με αυτό το τρόπο θα εμφυσήσεις την προσωπικότητα και τη δημιουργικότητά σου στο χριστουγεννιάτικο δέντρο σου, φτιάχνοντας κάθε στολίδι σαν μια μοναδική έκφραση της αγάπης σου για τον μαγικό κόσμο της Disney.

Για όλη τη συλλογή Disney πάτα εδώ

DIY χριστουγεννιάτικες μπάλες Mickey και Minnie

Δεν θα μπορούσαμε να μη ξεκινήσουμε με τις εντυπωσιακές και συνάμα εύκολες DIY χριστουγεννιάτικες μπάλες Μίκυ και Μίνι Μάους. Οι εμβληματικοί χαρακτήρες της Disney θα φέρουν μια επιπλέον γοητεία στο δέντρο σου. Για να τις φτιάξεις θα χρειαστείς γυάλινες μπάλες σε δύο διαφορετικά μεγέθη μερικές χριστουγεννιάτικες κορδέλες. Κόλλησε πάνω στη μεγαλύτερη μπάλα με λίγη σιλικόνη τις δυο μικρότερες ώστε να δημιουργηθούν τα χαρακτηριστικά αυτάκια. Έπειτα διακόσμησε με κορδέλες, στρας και ό,τι άλλο έχεις φανταστεί. Παίξε με διάφορα χρώματα για ένα παιχνιδιάρικο αποτέλεσμα.

diy bala xristougenniatiki minnie-min

diy bala xristougenniatiki mickey

DIY χριστουγεννιάτικες μπάλες με φιγούρες Disney

Μια άλλη, εξίσου, εντυπωσιακή DIY ιδέα για κρεμαστά χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά Disney είναι οι μπάλες με τρύπα με φιγούρες Disney. Επίλεξε γυάλινες μπάλες με τρύπα είτε σε μορφή μπάλας είτε σε μορφή σταγόνας. Έπειτα διακόσμησε εσωτερικά και εξωτερικά με υλικά κατασκευών όπως χρυσόσκονες, μος, πέρλες κ.α. Στο τέλος κόλλησε τις αυθεντικές φιγούρες Disney από τα αγαπημένα σου παραμύθια και οι DIY μπάλες είναι έτοιμες να στολίσουν το δέντρο σου. Είναι ιδανική επιλογή και για χριστουγεννιάτικα δώρα αλλά και για DIY χριστουγεννιάτικα γούρια με θέμα Disney.

stolidia bales disney

 

DIY κορυφή δέντρου Disney από γλειφιτζούρια

Μια εξίσου, πρωτότυπη DIY ιδέα Disney είναι η κορυφή δέντρου από γλειφιτζούρια. Τι σημαίνει αυτό; Αυτή η ευφάνταστη κατασκευή είναι μια παιχνιδιάρικη αναφορά στα εμβληματικά αυτιά του Mickey Mouse. Φτιάξε τη πρωτότυπη Disney κορυφή δέντρου από διακοσμητικά γλειφιτζούρια κολλώντας τα μεταξύ τους. Θα είναι μια γλυκιά απόλαυση για τα μάτια αλλά και μια χριστουγεννιάτικα διασκεδαστική προσθήκη στο δέντρο σου. 

Έτοιμα στολίδια και χριστουγεννιάτικες μπάλες Disney

Αναβάθμισε το το χριστουγεννιάτικο δέντρο σου συνδυάζοντας αυθεντικά στολίδια Disney με φιγούρες από τα αγαπημένα μας παραμύθια και χριστουγεννιάτικες μπάλες Disney. Αυτά τα στολίδια δεν είναι άλλο ένα χριστουγεννιάτικο διακοσμητικό. Κάθε ένα από αυτά διαθέτει μια δόση από τον μαγικό κόσμο της Disney. Κάθε φιγούρα ξεχωριστά με την παραμυθένια λεπτομέρεια ζωντανεύει τους αγαπημένους χαρακτήρες της Disney καθώς κρέμονται από τα κλαδιά των δέντρων. Το ίδιο ισχύει και για τις χριστουγεννιάτικες μπάλες της Disney. Διακοσμημένες με εμβληματικά σκηνικά  και μαγευτικά σχέδια, προσθέτουν μια νότα κομψότητας και νοσταλγίας. Κάθε στολίδι λέει μια ιστορία.. Είτε είσαι λάτρης της Disney είτε απλά θέλεις να πασπαλίσεις τα Χριστούγεννα σου με λίγη επιπλέον μαγεία, τα χριστουγεννιάτικα στολίδια Disney είναι βέβαιο ότι θα κάνουν το χριστουγεννιάτικο δέντρο σου παραμυθένιο.

Έτοιμα στολίδια και χριστουγεννιάτικες μπάλες Disney

Χριστουγεννιάτικες άθραυστες μπάλες

Πλαισίωσε το Disney χριστουγεννιάτικο δέντρο σου μερικές άθραυστες χριστουγεννιάτικες μπάλες με ζωηρά χρώματα και σχέδια. Γέμισε τα κλαδιά σου με πλαστικές μπάλες γεμάτες glitter και παιχνιδιάρικα σχέδια που ταιριάζουν στο θέμα. Θα σου προτείναμε, μάλιστα, να κινηθείς σε ιριδίζοντες αποχρώσεις που θα αναδειχθούν τέλεια με τον πολύχρωμο χριστουγεννιάτικο στολισμό που έχεις επιλέξει για το δέντρο σου.

Χριστουγεννιάτικες άθραυστες μπάλες

Χριστουγεννιάτικα στολίδια για Disney δέντρο

Έπειτα, ενίσχυσε το παραμυθένιο σκηνικό σου με έξτρα χριστουγεννιάτικα στολίδια. Χρησιμοποίησε κορώνες, μήλα, μπαλαρίνες, χιονονιφάδες και μονόκερους για να δώσουν μια έξτρα μαγική πινελιά. Επίλεξε κάθε τι παραμυθένιο που θα αναδείξει ακόμα περισσότερο το θέμα σου. 

Χριστουγεννιάτικα στολίδια για Disney δέντρο

Χριστουγεννιάτικα κλαδιά και λουλούδια

Τέλος, μπορείς, προαιρετικά, να προσθέσεις και μερικά χριστουγεννιάτικα κλαδιά και λουλούδια στο δέντρο σου για μια τρισδιάστατη εμφάνιση. Θα σου προτείναμε να κινηθείς σε λαμπερά διακοσμητικά κλαδιά με glitter ανάλογα με τη χρωματική παλέτα που επικρατεί στη διακόσμηση σου. Στερέωσε τα με τέτοιο τρόπο στα κλαδιά του δέντρου σου ώστε να δημιουργούν μια υπέροχη σύνθεση.

Χριστουγεννιάτικα κλαδιά και λουλούδια

Καθώς μαζεύεστε με τα αγαπημένα σου πρόσωπα γύρω από το στολισμένο  Disney χριστουγεννιάτικο δέντρο σου, δεν είναι μόνο τα στολίδια που ζωντανεύουν, αλλά το πνεύμα της οικογένειας και η μαγεία της εποχής.  Από τις φιγούρες του Μίκυ και της Μίνι μέχρι τις αστραφτερές χριστουγεννιάτικες μπάλες της Disney, κάθε διακόσμηση χρησιμεύει ως υπενθύμιση των αγαπημένων αναμνήσεων και της διαχρονικής χαράς που έχει φέρει η Disney στη ζωή μας. Το Disney δέντρο σου, γίνεται μια γλυκιά αφορμή για τις ιστορίες, τους χαρακτήρες και τα όνειρα που αγαπάμε από μικρά παιδιά. Άφησε το να σταθεί ως σύμβολο της χαράς που πηγάζει τόσο από το σύμπαν της Disney όσο και από τη ζεστασιά των Χριστουγέννων.

Τα Αγαπημένα σας:

[print_link]