Χριστουγεννιάτικη Διακόσμηση 2023 Τα Hot Trends τασεις της Χρονιάς

Χριστουγεννιάτικη Διακόσμηση 2023: Τα Hot Trends της Χρονιάς

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος οι τάσεις στη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση 2023 έχουν διαμορφωθεί σύμφωνα με τα στυλ και τα χρώματα που επικρατούν παγκοσμίως τον τρέχοντα χρόνο. Εμείς, όντας λάτρεις της διακόσμησης τρέξαμε να μάθουμε πρώτοι ποια είναι τα trends στους χριστουγεννιάτικους στολισμούς και είμαστε εδώ για σένα. Μάθε πρώτος / η ποια θα είναι η πιο hot χριστουγεννιάτικη διακόσμηση 2023 – 2024 και γιόρτασε τα Χριστούγεννα με στυλ.

Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση Disney  

Φέτος η Disney κλείνει 100 χρόνια και θα μπορούσε να μη βρίσκεται ψηλά στις τάσεις για χριστουγεννιάτικη διακόσμηση 2023. Τόλμησε τη πολυχρωμία και δώσε μια παιδικότητα στη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση σαλονιού. Συνδύασε αυθεντικά χριστουγεννιάτικα στολίδια Disney με χριστουγεννιάτικες μπάλες άθραυστες κόκκινες. Χρησιμοποίησε, επίσης, κλασσικές χριστουγεννιάτικες φιγούρες όπως καρυοθραύστες και gingerbread μπισκότα για να ενισχύσεις τη παραμυθένια ατμόσφαιρα. 

Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση Disney  

Ρουστίκ χριστουγεννιάτικη διακόσμηση 2023 λευκό – μπεζ

Αν από την άλλη είσαι λάτρης του ρουστίκ με ιδιαίτερη προτίμηση στο farmhouse στυλ φέτος είναι η χρονιά σου. Συνδύασε χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά σε λευκό και μπεζ. Φτιάξε ένα εντυπωσιακό χριστουγεννιάτικο δέντρο με γυάλινες μπάλες σε γήινους τόνους και χριστουγεννιάτικα στολίδια ξύλινα. Ιδιαίτερη πινελιά είναι οι μίνιμαλ καρυοθραύστες που θα δώσουν μια γιορτινή νότα στο χώρο τόσο όσο. Εμείς, μάλιστα, θα σου προτείναμε να δώσεις πνοή στη γιορτινή διακόσμηση σου με χριστουγεννιάτικα ζωάκια όπως είναι οι κουκουβάγιες και οι αλεπούδες.

"Ρουστίκ

Αριστοκρατική χριστουγεννιάτικη διακόσμηση 2023 σε γήινους τόνους

Όπως είπαμε και προηγουμένως οι γήινοι τόνοι έχουν τη τιμητική τους. Ωστόσο, δεν τους συναντάμε μόνο σε ρουστίκ στολισμούς αλλά και σε πιο glam αριστοκρατικές διακοσμήσεις. Είναι από εκείνες τις ιδέες για χριστουγεννιάτικη διακόσμηση που συνδυάζουν υπέροχα το φθινόπωρο με τα Χριστούγεννα. Κινήσου σε μια χρωματική παλέτα του καφέ, πράσινου, χρυσού και μουσταρδί. Για το χριστουγεννιάτικο δέντρο επίλεξε αριστοκρατικές πλαστικές μπάλες χριστουγεννιάτικες σε σκούρους χρωματισμούς και στολίδια στις ίδιες αποχρώσεις. Πλαισίωσε το με εντυπωσιακά χριστουγεννιάτικα κλαδιά στους ίδιους τόνους. Όσον αφορά τον υπόλοιπο στολισμό, χρησιμοποίησε βελούδινες κολοκύθες, χριστουγεννιάτικα ζώα μεταλλικά και υφασμάτινα με βάση το χρυσό. Έπειτα, πρόσθεσε πρωτότυπους καρυοθραύστες με καφέ χριστουγεννιάτικη ενδυμασία και διακοσμητικά με glitter για περισσότερη λάμψη. 

"Αριστοκρατική

Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση gingerbread παστέλ

Μια διαχρονική διακόσμηση Χριστουγέννων είναι σε παστέλ χρωματισμούς. Φέτος, επανέρχονται τα gingerbread μπισκότα σαν θέμα διακόσμησης. Η χρωματική παλέτα κινείται μεταξύ του baby blue, του baby pink, του πράσινου τσαγαλί και του λευκού. Φτιάξε πρωτότυπη παιδική χριστουγεννιάτικη διακόσμηση, μια ζαχαρούπολη με διακοσμητικά ζαχαρωτά και χριστουγεννιάτικες φιγούρες με ανάλογη γιορτινή εμφάνιση. Ενίσχυσε το στολισμό σου με λαμπάκια ψυχρού φωτισμού που φέτος αποτελούν μια από τις πιο hot τάσεις και δίνουν μια υπέροχη γιορτινή ατμόσφαιρα.

Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση gingerbread παστέλ

Προσφορά!

Μοντέρνα χριστουγεννιάτικη διακόσμηση μωβ – πράσινη – φούξια

Μια τάση που θα δούμε πολύ και στη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση 2023 είναι τα έντονα χρώματα. Παίξε με αποχρώσεις του μωβ, του πράσινου, του φούξια και του μπλε. Διάλεξε για το δέντρο σου πρωτότυπες χριστουγεννιάτικες μπάλες σε σκούρους τόνους της συγκεκριμένης παλέτας και πλαισίωσε με τα ανάλογα στολίδια. Στόλισε επίσης χρωματιστά βάζα με αποξηραμένα σε έντονους χρωματισμούς και φτιάξε μια εντυπωσιακή χριστουγεννιάτικη διακόσμηση τραπεζιού με πρωτότυπα χριστουγεννιάτικα δέντρα

Μοντέρνα χριστουγεννιάτικη διακόσμηση μωβ - πράσινη - φούξια

Για όλα τα χριστουγεννιάτικα εδώ

Ασημί – χρυσός χριστουγεννιάτικος στολισμός

Τα τελευταία χρόνια το χρυσό – ασημί έχει γίνει το απόλυτο trend σε γάμους, διακοσμήσεις και μόδα. Φέτος γίνεται και στο χριστουγεννιάτικο στολισμό. Συνδύασε glam διακοσμητικά σπιτιού όπως πομπώδη βάζα και κηροπήγια με στολίδια και μπάλες χρυσά – ασημένια – περλέ. Επίλεξε, ακόμη, τις ανάλογες φιγούρες με παγιέτες και glitter για να δώσεις λάμψη στο χώρο. 

Ασημί - χρυσός χριστουγεννιάτικος στολισμός

Minimal μαύρο – λευκό

Τέλος, ένα πολύ μοντέρνο και ανερχόμενο στυλ χριστουγεννιάτικης διακόσμησης είναι το μίνιμαλ μαύρο – λευκό. Τα ασπρόμαυρα minimal χριστουγεννιάτικα στολίδια προσφέρουν μια μοντέρνα απόκλιση από τα παραδοσιακά χρώματα των γιορτών. Αυτή η κομψή και διακριτική προσέγγιση αγκαλιάζει την απλότητα με μια μονοχρωματική παλέτα, που χαρακτηρίζεται κυρίως από ασπρόμαυρα στολίδια, μπάλες γυάλινες και λαμπάκια και τόνους. Αυτές οι κομψές διακοσμήσεις δημιουργούν μια γαλήνια και εκλεπτυσμένη ατμόσφαιρα, επιτρέποντας στην ουσία της σεζόν να λάμψει χωρίς να κατακλύζεται από υπερβολές. Το αποτέλεσμα είναι μια κομψή και μοντέρνα εμφάνιση στη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση, όπου το λιγότερο είναι πράγματι περισσότερο και η αντίθεση ανάμεσα στο φως και το σκοτάδι προκαλεί μια αίσθηση διαχρονικής κομψότητας.

Minimal μαύρο - λευκό

Η χριστουγεννιάτικη διακόσμηση 2023 έχει να κάνει με το συνδυασμό των διαχρονικών παραδόσεων των γιορτών με τη μοντέρνα αισθητική και την προσωπική έκφραση. Είτε επιλέξεις το κλασικό κόκκινο – πράσινο, είτε δώσεις στη διακόσμησή σου μια πινελιά από glam και γήινα χρώματα, η πραγματική μαγεία των Χριστουγέννων βρίσκεται στη χαρά και τη ζεστασιά που υπάρχει στα σπίτια μας. Έτσι, καθώς ξεκινάς το ταξίδι για τη διακόσμηση των Χριστουγέννων, να θυμάσαι ότι το πιο σημαντικό στολίδι είναι η αγάπη και η ευτυχία που μοιράζεσαι με τους αγαπημένους σου.

Τα Αγαπημένα σας:

[print_link]