χρώματα σε γάμο

3 μοναδικές ιδέες για χρώματα σε Γάμο

Μας αρέσει όταν βλέπουμε νύφες που θέλουν να ξεφύγουν από τα κλασικά χρώματα γάμου όπως το λευκό και το εκρού και επιλέγουν να συνδυάσουν και να παίξουν με τουλάχιστον ένα διαφορετικό χρώμα. Αυτό ισχύει και στην επιλογή νυφικού αλλά και στο στολισμό γάμου. Το αποτέλεσμα είναι απλά ονειρεμένο! Υπάρχουν διάφορες επιλογές για χρώματα σε γάμο, αλλά σήμερα θα σου δείξουμε τις 3 αγαπημένες μας: Μέντα, φυσικό και γκρι.

Χρώμα γάμου μέντα

Το χρώμα της μέντας και το βεραμάν είναι πολύ αγαπημένα χρώματα σε γάμο ανοιξιάτικο και καλοκαιρινό. Αρχικά τα είδαμε σε vintage βαπτίσεις, αλλά αποτελούν πλέον από τα πιο hot χρώματα για στολισμό γάμου. Μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις μόνα τους για ένα πιο έντονα χρωματικό αποτέλεσμα ή μπορείς να τα συνδυάσεις με λευκό και εκρού για να δημιουργήσεις μια πιο παλ χρωματική παλέτα. Για μπομπονιέρες διάλεξε πουγκιά σε βεραμάν απόχρωση ή φτιάξε μια κλασική μπομπονιέρα συνδυάζοντας υφάσματα σε βεραμάν και λευκό. Όσον αφορά τη διακόσμηση γάμου, χρησιμοποίησε κορδέλες σε αποχρώσεις της μέντας για να στολίσεις τα φανάρια και τις γυάλες με απλούς φιόγκους. Έτσι θα δώσεις μια μοναδική πινελιά χρώματος στο στολισμό.

Χρώματα σε γάμο Χρώμα γάμου μέντα

Χρώμα γάμου φυσικό

Όταν μιλάμε για «φυσικό» χρώμα εννοούμε τους γήινους τόνους του καφέ όπως το μπεζ, το χρώμα της λινάτσας, της μόκας και το εκρού. Ένας στολισμός γάμου σε φυσικό χρώμα είναι ιδανικός για όλες τις εποχές του χρόνου, από φθινόπωρο μέχρι και καλοκαίρι. Οι επιλογές για χειροποίητες μπομπονιέρες σε φυσικό χρώμα είναι πολλές. Μπορείς να φτιάξεις μπομπονιέρες από πουγκιά λινάτσας και κορδόνι σπάγγο ή ακόμα και μια κλασική μπομπονιέρα γάμου από ύφασμα λονέτας. Ιδανική επιλογή για τη διακόσμηση τραπεζιού αποτελούν τα ξύλινα τελάρα και καφάσια διακοσμημένα με αποξηραμένα λουλούδια όπως λεβάντα και στάχυ.

Χρώματα σε γάμο Χρώμα γάμου φυσικό

Χρώμα γάμου γκρι

Επιλέγοντας το γκρι χρώμα σε στολισμό γάμου, σου δίνεται η ευκαιρία για μια σειρά από διαφορετικούς συνδυασμούς ανάλογα με το στυλ γάμου. Για ένα μοντέρνο γάμο διάλεξε το γκρι σε συνδυασμό με ένα δεύτερο χρώμα, όπως το κίτρινο ή το ροζ καθώς και υλικά για τη διακόσμηση γάμου σε ματ αποχρώσεις. Για μια πιο διαχρονική, κλασική επιλογή συνδύασε το γκρι με το λευκό και διακόσμησε με ασημένια κηροπήγια και ψηλές εταζέρες.

Χρώματα σε γάμο Χρώμα γάμου γκρι

Όπως βλέπεις υπάρχουν πολλές και πρωτότυπες επιλογές για χρώματα σε Γάμο. Διάλεξε το στυλ και το ύφος γάμου που θες να δημιουργήσεις και μην περιοριστείς στο λευκό. Σκέψου πώς θα μπορούσες να συνδυάσεις αρμονικά τα χρώματα για το DIY στολισμό του γάμου σου και δημιούργησε μια απίστευτη διακόσμηση! 

 

[print_link]