4 diy ιδέες για χριστουγεννιάτικη διακόσμηση με φέτες κορμού2

5 DIY ιδέες για χριστουγεννιάτικη διακόσμηση με φέτες κορμού

Είσαι κατά βάθος μια ρουστίκ ψυχή και δεν μπορείς να το κρύψεις ούτε τα Χριστούγεννα; Ψάχνεις φρέσκες επιλογές για να δώσεις στη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση σπιτιού σου ένα πιο φυσικό αποτέλεσμα; Εδώ είμαστε εμείς για να σου παρουσιάσουμε 5 DIY ιδέες για χριστουγεννιάτικη διακόσμηση με φέτες κορμού.

Χριστουγεννιάτικο στεφάνι από κορμούς δέντρων

Στις ιδέες για χριστουγεννιάτικη διακόσμηση με φέτες κορμού συγκαταλέγεται και η χριστουγεννιάτικη διακόσμηση της πόρτας. Μια φρέσκια επιλογή είναι να φτιάξεις ένα στεφάνι από φέτες ξύλου σε διάφορα μεγέθη και να το στολίσεις με κορδέλα και χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά. Μπορείς να προσθέσεις και κλαδιά για πιο γεμάτο αποτέλεσμα.

Χριστουγεννιάτικο στεφάνι

Χριστουγεννιάτικα σουβέρ

Οι κορμοί δέντρων σε ροδέλες είναι ιδανικές για να φτιάξεις τα δικά σου χριστουγεννιάτικα σουβέρ και να εμπλουτίσεις την χριστουγεννιάτικη διακόσμηση σαλονιού σου. Πρόκειται για μια από τις πιο εύκολες και φθηνές ιδέες για χριστουγεννιάτικη διακόσμηση με φέτες κορμού. Θα κάνει την διαφορά!

Χριστουγεννιάτικα σουβέρ

Χριστουγεννιάτικα στολίδια από κορμούς δέντρων

Στην χριστουγεννιάτικη διακόσμηση 2018 δεν θα μπορούσε να λείπει η πρόταση μας με τα χριστουγεννιάτικα στολίδια από φέτες ξύλου. Άφησε ελεύθερη την δημιουργικότητα σου με λίγα και απλά υλικά. Χρησιμοποίησε ανεξίτηλους μαρκαδόρους, νερομπογιές, κορδέλες, χρυσόσκονες και δώσε μορφή στις φέτες κορμού σου. Το χριστουγεννιάτικο δέντρο σου θα είναι μοναδικό!

Χριστουγεννιάτικα στολίδια

Χριστουγεννιάτικα μαγνητάκια από φέτες ξύλου

Στόλισε το ψυγείο σου χριστουγεννιάτικα με diy μαγνητάκια από ξύλινες φέτες. Δημιούργησε το σχέδιο που θες με απλά υλικά όπως μικρά κλαδιά, μικρά χριστουγεννιάτικα στολίδια, κουδούνια και ό,τι άλλο επιθυμείς. Στη συνέχεια κόλλα από πίσω έναν μικρό μαγνήτη και η χριστουγεννιάτικη κατασκευή σου είναι έτοιμη!

Χριστουγεννιάτικα μαγνητάκια

Χριστουγεννιάτικο centerpiece

Άλλη μια ιδέα με φέτες κορμού που σου προτείνουμε είναι το χριστουγεννιάτικο centerpiece. Κάνε τον κορμό σου βάση και κόλλησε πάνω έναν καρυοθραύστη, χριστουγεννιάτικα στολίδια και μπόλικο χιόνι. Δώσε μια μοναδική πινελιά στον χριστουγεννιάτικο στολισμό τραπεζιού σου.

Χριστουγεννιάτικο centerpiece

Φέτος τα Χριστούγεννα δώσε στο σπίτι σου μια πιο φυσική όψη. Μπες στο γιορτινό πνεύμα δημιουργώντας τις δικές σου ξύλινες κατασκευές εύκολα και πάντα on budget!

[print_link]