5+1 ιδέες για χριστουγεννιάτικη διακόσμηση τζακιού

Το τζάκι είναι ένα πολύ σημαντικό σημείο του σπιτιού κατά τα Χριστούγεννα. Συνήθως εκεί μαζεύεται η οικογένεια, η παρέα και ανταλλάσσουμε όμορφες γιορτινές στιγμές με τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Αν, λοιπόν, έχεις ένα τζάκι στο σπίτι το καλύτερο πράγμα που θα μπορούσες να κάνεις τα Χριστούγεννα είναι να το διακοσμήσεις. Με αυτόν τον τρόπο, το τζάκι θα σου προσφέρει περισσότερη ζεστασιά κατά την κρύα χειμερινή περίοδο. Παρακάτω θα βρεις μοντέρνες ιδέες για χριστουγεννιάτικη διακόσμηση τζακιού.

Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση τζακιού με λευκά και ξύλινα διακοσμητικά

Μια χριστουγεννιάτικη διακόσμηση τζακιού 2018 είναι με λευκά και ξύλινα χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά. Πρόκειται μια πολύ ζεστή επιλογή εφόσον και η υπόλοιπη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση σαλονιού είναι στις ίδιες αποχρώσεις. Επέλεξε τα αντίστοιχα διακοσμητικά χριστουγεννιάτικα δέντρα και χριστουγεννιάτικες φιγούρες! Στο τέλος σου προτείνουμε να προσθέσεις και τεχνητό χιόνι.

Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση τζακιού με λευκά και ξύλινα διακοσμητικά

Με κουκουνάρια και κλαδιά

Ένας ρουστίκ στολισμός τζακιού για Χριστούγεννα είναι με κουκουνάρια και κλαδιά. Χρησιμοποίησε κουκουνάρια σε διάφορα μεγέθη ή ακόμα φτιάξε και ένα χριστουγεννιάτικο στεφάνι από αυτά και ολοκλήρωσε την διακόσμησή σου με κλασικά χριστουγεννιάτικα κλαδιά.

Με κουκουνάρια και κλαδιά

Με χριστουγεννιάτικα γλειφιτζούρια και πολύχρωμες μπάλες

Μια πιο παιδική ιδέα για τζάκια στολισμένα χριστουγεννιάτικα είναι με χριστουγεννιάτικα γλειφιτζούρια και χριστουγεννιάτικες μπάλες. Δώσε μια γλυκιά πινελιά στην χριστουγεννιάτικη διακόσμηση σου. Απογείωσε την με παιδικές χριστουγεννιάτικες φιγούρες και χριστουγεννιάτικες κάλτσες.

Με χριστουγεννιάτικα γλειφιτζούρια και πολύχρωμες μπάλες

Με στεφάνια και χριστουγεννιάτικες μπάλες

Μια κλασική επιλογή για χριστουγεννιάτικη διακόσμηση τζακιού είναι με χριστουγεννιάτικα στεφάνια για τζάκι και χριστουγεννιάτικες πλαστικές μπάλες και αστέρια κρεμαστά στις ίδιες αποχρώσεις. Μπορείς να προσθέσεις και χριστουγεννιάτικη γιρλάντα καθώς και λαμπάκια για πιο γεμάτο και ολοκληρωμένο αποτέλεσμα.

Με κόκκινα στεφάνια και κόκκινες μπάλες

Με παγώνια και χάλκινα βάζα

Για μια διαφορετική χριστουγεννιάτικη διακόσμηση τζακιού σου έχουμε λύση. Στόλισε το τζάκι σου με ένα πανέμορφο στεφάνι με φτερά παγωνιού και με vintage χάλκινα φανάρια σε διάφορα μεγέθη. Πρόσθεσε χριστουγεννιάτικες μπάλες σε χρώμα βεραμάν. Θα ξετρελαθείς με το αποτέλεσμα!

Με στεφάνι παγόνι και χάλκινα βάζα

Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση τζακιού από στολίδια με παγέτες και glitter

Αν ψάχνεις κάτι ιδιαίτερα φαντασμαγορικό και λαμπερό η επιλογή για την χριστουγεννιάτικη διακόσμηση 2018 είναι οι παγιέτες και το glitter. Στόλισε το τζάκι σου με χριστουγεννιάτικες μπάλες με παγιέτες και glitter. Σου προτείνουμε να βάλεις και τα αντίστοιχα χριστουγεννιάτικα ζώα για το απόλυτο σαγηνευτικό αποτέλεσμα!

Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση τζακιού από στολίδια με παγέτες και glitter

Κάνε το τζάκι του σπιτιού σου το κέντρο των Χριστουγέννων για το 2018. Γίνε δημιουργικός και στόλισε το με τον πιο όμορφο και γιορτινό τρόπο. Να είσαι σίγουρος ότι η χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα θα είναι ακόμα πιο ζεστή και γιορτινή!

[print_link]