Hot χριστουγεννιάτικες μπομπονιέρες γάμου 2018

6 Ιδέες για χριστουγεννιάτικες μπομπονιέρες γάμου 2018

Αποφάσισες να συνδυάσεις τα Χριστούγεννα με μια από τις πιο σημαντικές στιγμές της ζωής σου, το γάμο; Αν η απάντηση είναι ναι είσαι στο κατάλληλο σημείο και αυτό γιατί σου προτείνουμε τις πιο hot ιδέες για χριστουγεννιάτικες μπομπονιέρες γάμου 2018. Τι; Ακόμα να βρεις τις δικές σου μπομπονιέρες; Ανακάλυψε τα νέα trends παρακάτω και δείξε στους καλεσμένους σου πόση σημασία έχουν για σας!

Χριστουγεννιάτικη μπομπονιέρα διάφανη μπάλα

Στις πιο hot ιδέες για χριστουγεννιάτικες μπομπονιέρες γάμου 2018 δεν θα μπορούσε να λείπει η μπομπονιέρα χριστουγεννιάτικη μπάλα. Είναι άκρως χριστουγεννιάτικη και τα υλικά που θα χρειαστείς απλά. Στόλισε μια χριστουγεννιάτικη πλαστική μπάλα με τούλι, στρας και κομφετί νιφάδες στο χρώμα που θέλεις. Όμορφη πρόταση είναι οι αποχρώσεις να συνδυαστούν και με τα χριστουγεννιάτικα προσκλητήρια γάμου. Φτιάξε πρωτότυπες μπομπονιέρες γάμου 2018 εύκολα και κλέψε τις εντυπώσεις!

Χριστουγεννιάτικη μπομπονιέρα ανοιγόμενη μπάλα

Χριστουγεννιάτικη μπομπονιέρα γάμου τουρτιέρα

Σίγουρα αυτή η πρόταση θα σε ενθουσιάσει με τη μοναδικότητα της. Δημιούργησε μπομπονιέρες σε μινι τουρτιέρες για χριστουγεννιάτικο γάμο και διακόσμησε τις με χρυσό γούρι «υγεία». Ανήκει αναμφίβολα στις πιο hot ιδέες για χριστουγεννιάτικες μπομπονιέρες γάμου 2018!

Χριστουγεννιάτικη μπομπονιέρα γάμου τουρτιέρα

Χριστουγεννιάτικη μπομπονιέρα γάμου πουά τούλι

Στις χριστουγεννιάτικες μπομπονιέρες γάμου χειροποίητες συγκαταλέγεται και αυτή η κομψή μπομπονιέρα με πουά τούλι. Τοποθέτησε τα κουφέτα σου κάθετα μέσα σε λευκό πουά τούλι και δέσε το με μια πανέμορφη μπορντώ σατέν κορδέλα. Ολοκλήρωσε την με ένα στρας για περισσότερη λάμψη! Ανήκει εκτός των άλλων και στις ιδέες για οικονομικές μπομπονιέρες γάμου.

Χριστουγεννιάτικη μπομπονιέρα γάμου πουά μπορντό

Χριστουγεννιάτικη μπομπονιέρα γάμου σωλήνας με φούντα

Δεν θα μπορούσε να λείπει από τις μπομπονιέρες γάμου 2018 αυτή η μπομπονιέρα με το σωλήνα και την φουντίτσα. Γέμισε γυάλινους σωλήνες με κουφέτα και στόλισε τους με μικρό διαμάντι και λευκό φτερό. Τελειοποίησε τις με βελούδινη κορδέλα και φουντίτσα.

Χριστουγεννιάτικη μπομπονιέρα γάμου σωλήνας με φούντα

Χριστουγεννιάτικη μπομπονιέρα γάμου κουτάκι με δαντέλα

Μια φρέσκια ιδέα για χριστουγεννιάτικη μπομπονιέρα γάμου είναι σε κουτάκι πλεξιγλας. Συνδύασε το με βελούδινη κορδέλα, δαντέλα και μικρό διαμαντάκι. Ανήκουν στις ιδέες για πρωτότυπες μπομπονιέρες γάμου, παρ’όλο που τα υλικά είναι πολύ απλά. Το αποτέλεσμα είναι πολύ ρομαντικό!

Χριστουγεννιάτικη μπομπονιέρα γάμου κουτάκι με δαντέλα

Χριστουγεννιάτικη μπομπονιέρα γάμου mini φοντανιέρα

Αν είσαι vintage τύπος, τότε θα τρελαθείς με τις μπομπονιέρες σε βαζάκι. Γέμισε mini vintage βαζάκια – φοντανιέρες με κουφέτα και στόλισε τα με κόκκινη κορδέλα και στρας. Πρόκειται για ένα μοναδικό δημιούργημα!

Χριστουγεννιάτικη μπομπονιέρα γάμου mini φοντανιέρα

Τίποτα δεν μπορεί να πάει στραβά με ένα χριστουγεννιάτικος γάμο! Φτιάξε, λοιπόν, τις δικές σου μπομπονιέρες γάμου και δώσε στους καλεσμένους σου λίγη από την μαγεία της βραδιάς. Να είσαι σίγουρη ότι όλοι θα ενθουσιαστούν!

[print_link]