5 ιδέες για χριστουγεννιάτικη διακόσμηση με γυάλινα βάζα

5 ιδέες για χριστουγεννιάτικη διακόσμηση με γυάλινα βάζα

Έρχονται Χριστούγεννα και θέλετε να προσθέσετε κάτι στη γιορτινή διακόσμηση σας αλλά το budget είναι περιορισμένο; Μην ανησυχείτε σας έχουμε τη λύση και βρίσκεται ήδη μέσα στο σπίτι σας! Δημιουργήστε χριστουγεννιάτικες κατασκευές ανέξοδα με γυάλινα βάζα που ήδη έχετε στα ντουλάπια σας. Σας παρουσιάζουμε 5 ιδέες για χριστουγεννιάτικη διακόσμηση με γυάλινα βάζα.

  1. Γυάλινα βάζα με χιόνι και μπάλες

Μια ιδέα που σας προτείνουμε για τη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση τραπεζιού είναι τα γυάλινα βάζα με χιόνι και μπάλες. Γεμίστε τις γυάλες με χριστουγεννιάτικα στολίδια σε διαφορετικά μεγέθη και χρώματα. Τελειοποιήστε το δημιούργημα σας με μπόλικο τεχνητό χιόνι.

Γυάλινα βάζα με χιόνι και μπάλες

  1. Γυάλινα βάζα με φιγούρες μινιατούρες Lemax

Μια πολύ δημιουργική ιδέα για χριστουγεννιάτικη διακόσμηση με γυάλινα βάζα  είναι με φιγούρες Lemax. Θα χρειαστείτε εκτός από τα βάζα, μπόλικο τεχνητό χιόνι και χριστουγεννιάτικες φιγούρες Lemax. Η κατασκευή είναι απλή! Γεμίστε το βάζο με χιόνι έως τη μέση. Έπειτα τοποθετήστε πάνω στο χιόνι μικρές φιγούρες Lemax, δεντράκια και πιθανά κάποια φωτάκια μπαταρίας για περισσότερο φως. Κάντε τη δημιουργία σας centrepiece στο τραπέζι του σαλονιού. Τα αποτέλεσμα θα σας αφήσει άφωνους!

Γυάλινα βάζα με φιγούρες μινιατούρες Lemax

  1. Γυάλινα βάζα με λαμπάκια και αποξηραμένα

Μια άλλη επιλογή για χριστουγεννιάτικη διακόσμηση με γυάλινα βάζα είναι με λαμπάκια και διάφορα αποξηραμένα. Θα χρειαστείτε γυάλινα βάζα ή αν έχετε γυάλες τις οποίες θα γεμίσετε με ο,τι λαμπάκια σας περισσέψουν απ’το χριστουγεννιάτικο δέντρο σας και διάφορα αποξηραμένα όπως κανέλες, πορτοκάλια, κουκουνάρια κ.ο.κ. Με αυτή τη κατασκευή θα δώσετε μια γιορτινή και φωτεινή νότα στο σπίτι σας!

Γυάλινα βάζα με λαμπάκια και αποξηραμένα φρούτα

  1. Γυάλινες καμπάνες με κεριά

Μια πιο μοντέρνα ιδέα είναι οι γυάλινες καμπάνες με κεριά. Αν πιάνει το χέρι σας ζωγραφίστε εξωτερικά τη γυάλινη καμπάνα με χριστουγεννιάτικα σχέδια και έπειτα βάλτε μέσα το κεράκι σας. Χρησιμοποιήστε κερί μπαταρίας για να μη μαυρίσει το γυαλί. Άλλη λύση είναι να τη στολίσετε με κορδέλες, κουδουνάκια και να βάλετε στο σαλόνι σας χριστουγεννιάτικα centerpieces με γυάλες. Όπως και να τα φτιάξετε το αποτέλεσμα θα είναι ξεχωριστό! Εναλλακτικά, αν δεν έχετε γυάλινες καμπάνες χρησιμοποιήστε απλά βάζα με νερό, κλαδιά και επιπλέοντα κεριά λευκά ή κόκκινα.

Γυάλινες καμπάνες με κεριά

  1. Γυάλινα βάζα με γλειφιτζούρια και σοκολατάκια

Για το τέλος σας αφήσαμε την πιο οικονομική και εύκολη χριστουγεννιάτικη ιδέα. Για τη σύνθεση σας χρησιμοποιήστε διαφορετικά βάζα όπως γυάλινα βάζα με καπάκι, κυλίνδρους ή κύβους. Θα χρειαστείτε ακόμα χριστουγεννιάτικα γλειφιτζούρια, σοκολατάκια, κορδέλες, γιρλάντες, μικρά διακοσμητικά. Δώστε στα γυάλινα βάζα σας προσωπικότητα, δημιουργήστε με τα παραπάνω υλικά υπέροχα χριστουγεννιάτικα centerpieces. Έπειτα γεμίστε τα με τις γλυκές επιλογές σας και κάντε την διαφορά!

Γυάλινα βάζα με καραμέλες και σοκολατάκια

Φτιάξτε μοναδικές χριστουγεννιάτικες κατασκευές με γυάλινα βάζα μετατρέποντας τις απλές γυάλες σας σε μοναδικά χριστουγεννιάτικα στολίδια. Δημιουργήστε οικονομικά μια μοναδική χριστουγεννιάτικη διακόσμηση στο σπίτι σας!

 

[print_link]