5 πρωτότυπες ιδέες για χριστουγεννιάτικο πάρτυ

5 πρωτότυπες ιδέες για χριστουγεννιάτικο πάρτυ

Τα Χριστούγεννα είναι συναρπαστικά για ένα σωρό λόγους – τα φώτα, το γιορτινό κλίμα , το φαγητό, τα δώρα κ.α. Ωστόσο τα πάρτυ εκείνες τις μέρες είναι κάτι που όλοι περιμένουμε με παραπάνω ανυπομονησία. Διοργανώστε ένα πρωτότυπο πάρτυ με κλίμα γιορτινό που θα μείνει αξέχαστο σε έσας και τους καλεσμένους σας. Παρακάτω σας έχουμε βρει τα αγαπημένα μας «must – haves», μερικές ξεχωριστές ιδέες για χριστουγεννιάτικο πάρτυ!

  1. Αστείο χριστουγεννιάτικο dresscode

Αφήστε στην ντουλάπα σας όλα εκείνα τα λαμπερά και γιορτινά ρούχα και θέστε ένα χαλαρό, αστείο dresscode στο χριστουγεννιάτικο πάρτυ σας. Ζητήστε από τους καλεσμένους σας να φορέσουν τα πιο κακόγουστα χριστουγεννιάτικα πουλόβερ που έχουν ή ακόμα φτιάξτε τα δικά σας πουλόβερ κολλώντας ή ράβοντας πάνω απλά χριστουγεννιάτικα υλικά. Την ημέρα του πάρτυ κάντε διαγωνισμό για την πιο αστεία ενδυμασία. Αποτελεί μια από τις πιο ωραίες ιδέες για χριστουγεννιάτικο πάρτυ που θα προσφέρει μπόλικο γέλιο!

Αστείο χριστουγεννιάτικο dresscode

  1. DIY κατασκευές με φίλους

Είναι διασκεδαστικό να περνάτε χρόνο δημιουργώντας χειροποίητες κατασκευές πάντα με λίγο κρασί και μουσική. Προμηθευτείτε πλαστικές χριστουγεννιάτικες μπάλες και άλλα υλικά όπως:  χρυσόσκονες, πέρλες, μικρά στολίδια, γούρια και κορδέλες και δημιουργήστε μαζι με τους καλεσμένους σας πρωτότυπα χριστουγεννιάτικα στολίδια και άλλες χριστουγεννιάτικες κατασκευές. Στη συνέχεια μπορείτε να ανταλλάξετε με τους φίλους σας τις δημιουργίες και ο καθένας να πάρει ένα χειροποίητο αναμνηστικό χριστουγεννιάτικο δώρο για να θυμάται το πάρτυ σας!

DIY κατασκευές με φίλους

  1. Μπουφέ ζεστής σοκολάτας

Αυτή η γλυκιά εναλλακτική αποτελεί μια από τις πιο πρωτότυπες ιδέες για χριστουγεννιάτικο πάρτυ. Τίποτα δεν μπορεί να πάει στραβά όταν υπάρχει σοκολάτα! Αντί λοιπόν να έχετε ένα κλασικό χριστουγεννιάτικο μπουφέ, φτιάξτε ένα πρωτότυπο μπαρ – μπουφέ ζεστής σοκολάτας. Θα χρειαστείτε θερμός με ζεστό γάλα, κακάο σε διάφορες γεύσεις, μάρσμαλοους, γλειφιτζούρια, σαντιγί, σιρόπι. Τοποθετήστε τα όλα πάνω στο μπουφέ και αφήστε τους καλεσμένους σας να δημιουργήσουν το δικό τους ρόφημα. Διακοσμήστε το τραπέζι με εταζέρες, πιατέλες και άλλα υπέροχα διακοσμητικά για χριστουγεννιάτικο στολισμό τραπεζιού αλλά και είδη πάρτυ. Συνοδεύστε με μπισκότα, κέικ και άλλες χριστουγεννιάτικες λιχουδιές. Tip: Μπορείτε να έχετε και κάποια μπουκάλια με λικέρ ή κονιάκ για αυτούς που πίνουν τη ζεστή σοκολάτας τους λίγο πιο «βαριά»!

Μπουφέ ζεστής σοκολάτας

  1. Photobooth

Μια από τις πιο αγαπημένες μας ιδέες για χριστουγεννιάτικο πάρτυ είναι το photobooth. Είναι απροσδόκητα εύκολο να δημιουργήστε ένα χριστουγεννιάτικο DIY photobooth. Κατασκευάστε ένα αστείο και γιορτινό background γεμάτο κορδέλες και λαμπάκια. Στη συνέχεια φτιάξτε diy αστείες μάσκες με χριστουγεννιάτικα στολίδια και χαρτόνι και αφήστε τον εαυτό σας ελεύθερο να εκφραστεί! Απολαύστε τις στιγμές με τους καλεσμένους σας.

χριστουγεννιατικο photobooth

  1. Διασκεδαστικά χριστουγεννιάτικα παιχνίδια για πάρτυ

Ξεκινήστε την περίοδο των χριστουγεννιάτικων διακοπών με ένα ξεχωριστό χριστουγεννιάτικο πάρτυ. Γεμίστε την βραδιά με μια σειρά από διασκεδαστικά παιχνίδια όπως Wineapoly ή Celebrity Hunt ή πιο κλασικά παιχνίδια όπως επιτραπέζια και χαρτιά. Ο νικητής μπορεί να κερδίσει από ένα καλάθι με χριστουγεννιάτικα καλούδια μέχρι εισιτήρια για το θέατρο!

Διασκεδαστικά χριστουγεννιάτικα παιχνίδια για πάρτυ

Τα Χριστούγεννα είναι για να τα περνάμε όμορφα με τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Διοργανώστε ένα μοναδικό χριστουγεννιάτικο πάρτυ που θα σηματοδοτήσει το τέλος μιας χρονιάς και την αρχή μιας νέας με μπόλικες αστείες στιγμές.

[print_link]