χριστουγεννιάτικη διακόσμηση μπαλκονιού

5 Ιδέες για χριστουγεννιάτικη διακόσμηση μπαλκονιού

Πολλοί από εμάς ζουν σε διαμερίσματα σε μεγάλες πόλεις και όχι σε σπίτια με κήπο. Επομένως δεν έχουμε βεράντα ή κήπο για να τα στολίσουμε όπως θέλουμε τα Χριστούγεννα. Υπάρχει, όμως, τρόπος να κάνουμε το χριστουγεννιάτικο μπαλκόνι μας να φαίνεται τόσο όμορφο ώστε όλοι θα ζήλευαν! Ψάξαμε και σου παραθέτουμε μερικές φρέσκες ιδέες για χριστουγεννιάτικη διακόσμηση μπαλκονιού.

Χριστουγεννιάτικες γιρλάντες και στεφάνια

Μια διαχρονική ιδέα για χριστουγεννιάτικη διακόσμηση μπαλκονιού είναι οι χριστουγεννιάτικες γιρλάντες. Η χριστουγεννιάτικη διακόσμηση 2018 όμως προτείνει να προσθέσεις και χριστουγεννιάτικα στεφάνια σε διάφορα μεγέθη καθώς και κλαδιά με berries για πιο γιορτινό αποτέλεσμα. Συνδύασε το με την αντίστοιχη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση πόρτας και φτιάξε κάτι μοναδικό!

Χριστουγεννιάτικες γιρλάντες και στεφάνια

Χριστουγεννιάτικες μπάλες

Δοκίμασε επίσης στη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση μπαλκονιού σου να στολίσεις με πλαστικές χριστουγεννιάτικες μπάλες. Διάλεξε τις αποχρώσεις που επιθυμείς και ταιριάζουν με την υπόλοιπη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση σπιτιού σου. Πρόσθεσε μερικά χριστουγεννιάτικα κλαδιά, χριστουγεννιάτικες κορδέλες και λαμπάκια εξωτερικού χώρου. Το αποτέλεσμα θα είναι αξιοζήλευτο.

Χριστουγεννιάτικες μπάλες

Κουκουνάρια και χριστουγεννιάτικα κουδούνια

Μια άλλη επιλογή είναι να χρησιμοποιήσεις κουκουνάρια και χριστουγεννιάτικα κουδούνια για να στολίσεις το μπαλκόνι σου. Συγκαταλέγεται στις έξυπνες ιδέες για τα Χριστούγεννα εφόσον πρόκειται για αρκετά φθηνό χριστουγεννιάτικο στολισμό που θα διαφέρει από τα συνηθισμένα.

Κουκουνάρια και χριστουγεννιάτικα κουδούνια

Χριστουγεννιάτικα λαμπάκια

Η πιο λαμπερή χριστουγεννιάτικη διακόσμηση μπαλκονιού στα κάγκελα, επιτυγχάνεται με τα κλασικά χριστουγεννιάτικα λαμπάκια! Υπάρχει μεγάλη ποικιλία σε λαμπάκια για τη διακόσμηση εξωτερικού χώρου όπως λαμπάκια βροχή, φωτιζόμενα διακοσμητικά, φωτοσωλήνες κ.α.

Χριστουγεννιάτικα λαμπάκια

Χριστουγεννιάτικα δέντρα

Αν πάλι έχεις λίγο περισσότερο χώρο μπορείς να μεταφέρεις λίγη από την χριστουγεννιάτικη διακόσμηση σαλονιού στο μπαλκόνι σου. Στόλισε διακοσμητικά χριστουγεννιάτικα δέντρα σε διάφορα μεγέθη. Αν ακόμα έχεις μια προστατευμένη, από τον καιρό, γωνία στο μπαλκόνι σου μπορείς να στολίσεις ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο και να προσθέσεις χριστουγεννιάτικες πινακίδες.

Χριστουγεννιάτικα δέντρα

Γιόρτασε φέτος τα Χριστούγεννα στολίζοντας χριστουγεννιάτικα από άκρη σε άκρη το σπίτι σου και το μπαλκόνι σου. Βάλε την φαντασία σου σε λειτουργία και φτιάξε μια χριστουγεννιάτικη διακόσμηση μπαλκονιού που θα καταπλήξει γείτονες και περαστικούς!

[print_link]