Ιδέες διακόσμησης με χριστουγεννιάτικα σπιτάκια Lemax

Ιδέες διακόσμησης με χριστουγεννιάτικα σπιτάκια Lemax

Έχετε πάρει ήδη τα σπιτάκια σας και είστε έτοιμοι να τα στολίσετε; Γνωρίζετε πώς να φτιάξετε ένα χωριό Lemax; Αν σας αρέσουν τα σπιτάκια Lemax και είστε συλλέκτες τους, ξέρουμε ότι σχεδιάζετε το χωριό σας σαν πραγματικοί αρχιτέκτονες από πολύ νωρίς. Αν όμως τώρα ξεκινήσατε να ασχολείστε με αυτά, σας έχουμε ορισμένες πρωτότυπες ιδέες διακόσμησης με χριστουγεννιάτικα σπιτάκια Lemax.

Lemax πάνω στο τζάκι

Πολλά τζάκια έχουν αρκετό περιθώριο για να χωρέσουν τρία ή τέσσερα σπιτάκια δίπλα-δίπλα. Μιας και δεν μπορείτε να παίξετε με την προοπτική, επιλέξτε σπιτάκια σε διάφορα ύψη για να μην είναι η εικόνα βαρετή στο μάτι. Κρύψτε τα καλώδια με κορδέλα ή ψιλή γιρλάντα για να μην φαίνονται άσχημα.

Lemax πάνω στο τζάκι

Σπιτάκια μινιατούρες πάνω σε κονσόλα, μπουφέ ή έπιπλο εισόδου

Συνήθως στο χωλ έχουμε κάποιο από τα παραπάνω έπιπλα. Ή ακόμα στο σαλόνι μας υπάρχει μια γωνιά με ένα μπουφέ. Τα σημεία αυτά ενδείκνυνται για να στήσετε τα Lemax σας. Αν η επιφάνεια του επίπλου είναι αρκετά μεγάλη η διακόσμηση αυτή μπορεί να αντικαταστήσει και το χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Σπιτάκια μινιατούρες πάνω σε κονσόλα, μπουφέ ή έπιπλο εισόδου

Φωτιζόμενο χωριό απο σπιτάκια στο περβάζι

Φανταστείτε τα Lemax διακοσμημένα πάνω στο περβάζι του παραθύρου σας. Θα φαίνονται και από μέσα και από έξω. Τι πιο όμορφο καλωσόρισμα να τα βλέπει κανείς πριν καν ακόμα μπει μέσα στο σπίτι του;

Σπιτάκια Lemax πάνω σε μεγάλο δίσκο ή καθρέπτη

Διακοσμήστε δύο ή τρία Lemax πάνω σε μια μεγάλη επιφάνεια (όπως για παράδειγμα ένα μεγάλο τετράγωνο ή στρογγυλό δίσκο, ή έναν καθρέπτη. Τοποθετήστε τον πάνω στο τραπέζι της τραπεζαρίας. Όταν θα θέλετε να στρώσετε το τραπέζι, απλά τον σηκώνετε και τον μεταφέρετε στο τραπεζάκι του σαλονιού. Εύκολα και πρακτικά!

Μινιατούρες σπιτάκια πάνω σε χριστουγεννιάτικο δέντρο

Μια από τις πιο πρωτότυπες ιδέες διακόσμησης με χριστουγεννιάτικα σπιτάκια Lemax είναι πάνω στο χριστουγεννιάτικο δέντρο σας! Απαιτεί περισσότερη προσπάθεια και χρόνο, αλλά σίγουρα το αποτέλεσμα θα σας ανταμείψει. Θα χρειαστείτε σίγουρα μια ξύλινη κατασκευή στη μορφή εταζέρας, ώστε να μοιάζει με δέντρο, λαμπάκια και χριστουγεννιάτικες γιρλάντες για να τυλίξετε την κατασκευή σας. Η πιο εντυπωσιακή πρόταση, ειδικά για διακόσμηση βιτρίνας ή επαγγελματικού χώρου.

Μινιατούρες σπιτάκια πάνω σε χριστουγεννιάτικο δέντρο

Σπιτάκια και Φιγούρες Lemax σε γυάλινη καμπάνα

Αν ψάχνετε ένα πραγματικά πρωτότυπο τρόπο να διακοσμήσετε και να εκθέσετε το Lemax σας, βάλτε το μέσα σε γυάλινη καμπάνα ή σε κάποια γυάλα με καπάκι. Γίνεται αμέσως εντυπωσιακό και αναδεικνύεται. Βάζοντας το Lemax μέσα σε καμπάνα μπορείτε να δημιουργήσετε και ένα δώρο για τους αγαπημένους σας. Αποτελεί μια υπέροχη ιδέα για DIY χριστουγεννιάτικο δώρο, ιδιαίτερα ασυνήθιστο και προσωπικό.

Δοκιμάστε αυτές τις πρωτότυπες ιδέες διακόσμησης με χριστουγεννιάτικα σπιτάκια Lemax ή εμπνευστείτε για ακόμα πιο έξυπνες λύσεις και χαρείτε το χριστουγεννιάτικο χωριό σας την πιο όμορφη εποχή του χρόνου!

 

[print_link]