φθινοπωρινές κατασκευές για τη διακόσμηση σπιτιού

6 φθινοπωρινές κατασκευές για τη διακόσμηση σπιτιού

Τα φύλλα πέφτουν και ο καιρός δροσίζει. Έχει μπει το φθινόπωρο και για αυτό είναι ώρα για μια οικονομική ανανέωση σπιτιού με διακοσμητικά φθινοπώρου. Ψάξαμε, λοιπόν και βρήκαμε μερικές ιδέες για φθινοπωρινές κατασκευές για να σας βγάλουμε από την πολλή σκέψη και τον κόπο.

  1. Φθινοπωρινό καφάσι

Στα οικονομικά φθινοπωρινά διακοσμητικά ανήκει το φθινοπωρινό καφάσι. Προμηθευτείτε αν δεν έχετε ένα ξύλινο καφάσι ή τελάρο και γεμίστε το με αποξηραμένα λουλούδια φθινοπώρου και φθινοπωρινά κλαδιά. Συμπληρώστε με φθινοπωρινά διακοσμητικά της αρεσκείας σας όπως κανέλες, μανιτάρια, μήλα κ.α. Αποτελεί μια εύκολη φθινοπωρινή σύνθεση τραπεζιού που θα αναδείξει τη φθινοπωρινή διακόσμηση σπιτιού σας!

Φθινοπωρινές κατασκευές για τη διακόσμηση σπιτιού φθινοπωρινό καφάσι

  1. Φθινοπωρινό στεφάνι

Μια από τις φθινοπωρινές κατασκευές είναι και τα φθινοπωρινά στεφάνια. Η δημιουργία του είναι εύκολη και απαιτεί λίγα υλικά. Θα χρειαστείτε διακοσμητικά φθινοπωρινά φύλλα και ψεύτικα φρούτα εποχής. Έπειτα θα τα κολλήσετε σε ένα στεφάνι φελιζόλ ή βέργινο και το φθινοπωρινό στεφάνι σας είναι έτοιμο!

Φθινοπωρινές κατασκευές για τη διακόσμηση σπιτιού φθινοπωρινό στεφάνι με φύλλα

  1. Φθινοπωρινό βαζάκι με φύλλα

Το φθινοπωρινό κηροπήγιο – βαζάκι ανήκει στις κατασκευές με ξερά φύλλα και είναι άκρως φθινοπωρινό διακοσμητικό σαλονιού! Μπορείτε είτε να κολλήσετε εξωτερικά στο γυάλινο βάζο ξερά φύλλα είτε να το γεμίσετε με διακοσμητικά φύλλα στις αποχρώσεις του φθινοπώρου και στο τέλος να τοποθετήσετε πάνω ένα αρωματικό κεράκι. Θα δημιουργήσετε έτσι μια ζεστή ατμόσφαιρα στο σπίτι σας.

φθινοπωρινο βαζακι με φυλλα

  1. Φθινοπωρινές συνθέσεις λουλουδιών

Αν θέλετε να κάνετε ξεχωριστές φθινοπωρινές συνθέσεις λουλουδιών δημιουργήστε χρησιμοποιήστε κολοκύθες. Γεμίστε κούφιες κολοκύθες όλων των μεγεθών με λουλούδια του φθινοπώρου και φτιάξτε τα δικά σας αυτοσχέδια βάζα σε φθινοπωρινούς τόνους! Μην ξεχάσετε να χρησιμοποιήσετε μοσσ με νερό, στο εσωτερικό της κολοκύθας, για να καρφώσετε τα λουλούδια σας. Έτσι τα λουλούδια σας θα διατηρηθούν για αρκετό καιρό. Το centerpiece κολοκύθα θα εντυπωσιάσει καθώς αποτελεί ένα από τα πιο πρωτότυπα διακοσμητικά για σύνθεση σαλονιού.

φθινοπωρινες συνθεσεις λουλουδιων κολοκυθα

  1. Φανάρια με φθινοπωρινά διακοσμητικά

Για ένα σπίτι με οικονομικά φθινοπωρινά αντικείμενα και κατασκευές, σας προτείνουμε τα diy φανάρια. Γεμίστε φανάρια ή αν θέλετε και διακοσμητικά κλουβιά με φθινοπωρινά διακοσμητικά, αποξηραμένα φρούτα φθινοπώρου και μικρές κολοκύθες. Θα δώσει στο σπίτι σας την απαραίτητη εποχιακή πινελιά!

φθινοπωρινα φαναρια

  1. Φθινοπωρινές πινακίδες

Αυτή η ιδέα μπορεί να διακοσμήσει όλα τα  μέρη του σπιτιού, ανάλογα με το που θέλετε εσείς. Μιλάμε φυσικά για τις φθινοπωρινές πινακίδες. Κατασκευάστε τις από φέτες κορμών δέντρων και γράψτε πάνω έναν χαιρετισμό για τους επισκέπτες σας ή οτιδήποτε άλλο φθινοπωρινό μήνυμα όπως «Happy Harvest». Έπειτα διακοσμήστε την πινακίδα σας με φθινοπωρινά φύλλα και μούρα και είναι έτοιμη να την κρεμάσετε!

Φθινοπωρινές πινακίδες

Καλωσορίστε το φθινόπωρο με όμορφο και ζεστό τρόπο. Δημιουργήστε αξιολάτρευτες φθινοπωρινές κατασκευές και απολαύστε την άνετη και ευχάριστη ατμόσφαιρα του σπιτιού σας με τους αγαπημένους σας!

[print_link]