Ιδέες για DIY φθινοπωρινά στεφάνια

Μοναδικές Ιδέες για DIY φθινοπωρινά στεφάνια

Γιορτάστε την έναρξη του φθινοπώρου στολίζοντας το σπίτι σας. Ένα στεφάνι πόρτας είναι ο απλούστερος τρόπος για μια φθινοπωρινή διακόσμηση. Δημιουργήστε το δικό σας φθινοπωρινό στεφάνι και κρεμάστε το στην εξώπορτά σας καλωσορίζοντας με τον πιο όμορφο και ζεστό τρόπο μια νέα εποχή. Αν όμως αναρωτιέστε πώς να φτιάξω φθινοπωρινό στεφάνι σας βρήκαμε και σας παρουσιάζουμε ιδέες για DIY φθινοπωρινά στεφάνια.

  1. Φθινοπωρινό στεφάνι με φύλλα

Τι πιο κοντά στο φθινόπωρο από diy φθινοπωρινά στεφάνια με φύλλα σε χρωματισμούς της εποχής; Η κατασκευή τους είναι εύκολη και απαιτεί λίγα φθινοπωρινά υλικά. Θα χρειαστείτε ψεύτικα φύλλα φθινοπωρινά και μερικούς καρπούς. Έπειτα θα τα κολλήσετε σε ένα στεφάνι βέργινο και το φθινοπωρινό στεφάνι σας είναι έτοιμο!

DIY φθινοπωρινά στεφάνια φθινοπωρινό στεφάνι με φύλλα

  1. Στεφάνι από κουκουνάρια

Μια όμορφη ιδέα είναι να φτιάξετε χειροποίητα στεφάνια για φθινόπωρο από κουκουνάρια, κλαδιά και φθινοπωρινά διακοσμητικά. Σε έναν κυλινδρικό φελιζόλ κολλήστε κουκουνάρια σε όλα τα μεγέθη και συμπληρώστε με μερικά αποξηραμένα φρούτα – λουλούδια του φθινοπώρου και κατά τόπους φθινοπωρινά κλαδιά.

DIY φθινοπωρινά στεφάνια στεφάνι από κουκουνάρια

  1. Στεφάνι με κανέλες και αποξηραμένα

Ένα στεφάνι με κανέλες και αποξηραμένα είναι ιδανική επιλογή στη διακόσμηση σπιτιού για φθινόπωρο. Χρησιμοποιήστε για τις φθινοπωρινές κατασκευές σας αποξηραμένα φρούτα και κανέλες και δημιουργήστε τα απολύτως μοντέρνα και μυρωδάτα diy φθινοπωρινά στεφάνια. Έπειτα κρεμάστε τα από ένα κομμάτι λινάτσα ή κορδέλες σε φθινοπωρινούς τόνους.

Στεφάνι με κανέλες και αποξηραμένα

  1. Στεφάνι από αποξηραμένο στάχυ και λεβάντα

Φτιάχνοντας ένα στεφάνι από αποξηραμένο στάχυ και λεβάντα είναι ένας καλός τρόπος για να καλωσορίσετε το φθινόπωρο.  Στολίστε την εξώπορτά σας με ένα εκπληκτικό και μυρωδάτο φθινοπωρινό στεφάνι κολλώντας σε μια στρογγυλή βάση τα κλαράκια από το βότανο σας και τα αποξηραμένα στάχυα.

  1. Φθινοπωρινό στεφάνι με κολοκύθες

Οι κολοκύθες είναι πλήρως αντιπροσωπευτικές για μια φθινοπωρινή διακόσμηση σπιτιού.  Στολίστε το στεφάνι σας με τεχνητές κολοκύθες, συμπληρώστε ψεύτικα φύλλα, φρούτα του φθινοπώρου και τα αγαπημένα σας φθινοπωρινά διακοσμητικά για ένα πιο όμορφο και γεμάτο αποτέλεσμα. Σίγουρα η δημιουργία σας θα είναι ξεχωριστή και εντελώς διαφορετική από τα συνηθισμένα.

Φθινοπωρινό στεφάνι με κολοκύθες

  1. Φθινοπωρινό στεφάνι με λινάτσα

Κατασκευάστε για το φθινόπωρο ένα στεφάνι από λινάτσα. Σε ένα κυλινδρικό φελιζόλ τυλίξτε περίτεχνα κομμάτια λινάτσας και στολίστε το με ψεύτικα φθινοπωρινά φύλλα, φθινοπωρινά διακοσμητικά και κορδέλες σε ανάλογες αποχρώσεις. Πρόκειται για μια εντελώς ιδιαίτερη επιλογή!

Φθινοπωρινό στεφάνι με λινάτσα

Γιορτάστε το φθινόπωρο με αυτά τα φτηνά και εύκολα DIY φθινοπωρινά στεφάνια ή με όποια άλλη ιδέα σας έρθει στο μυαλό. Να θυμάστε πως δεν χρειάζονται πάντα πολλά χρήματα και χρόνος για να δημιουργήσετε κάτι μοναδικό!

[print_link]