Ιδέες για ένα ξεχωριστό φθινοπωρινό πάρτυ γενεθλίων

Ιδέες για ένα ξεχωριστό φθινοπωρινό πάρτυ γενεθλίων

Εάν τα γενέθλια σας πέφτουν την εποχή του φθινοπώρου γιατί να μη δώσετε στο πάρτυ σας μια φθινοπωρινή πινελιά; Δημιουργήστε μια μοναδική διακόσμηση εμπνευσμένη από τις αποχρώσεις της εποχής και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα καταπλήξετε τους καλεσμένους σας. Παρακάτω θα βρείτε ιδέες για ένα ξεχωριστό φθινοπωρινό πάρτυ γενεθλίων.

Βάσεις για κεράκια με αποξηραμένα φρούτα

Στολίστε το χώρο του φθινοπωρινού πάρτυ γενεθλίων σας με κεράκια για μια όμορφη και ρομαντική ατμόσφαιρα. Μη μείνετε όμως εκεί! Γεμίστε βάζα ή γυάλες με αποξηραμένα φρούτα και λουλούδια του φθινοπώρου, δέστε τριγύρω κορδέλα από λινάτσα και στο τέλος τοποθετήστε πάνω το κεράκι σας. Θα δημιουργήσετε ένα ζεστό και όμορφο κλίμα για ένα ξεχωριστό φθινοπωρινό πάρτυ γενεθλίων.

Ιδέες για ένα ξεχωριστό φθινοπωρινό πάρτυ γενεθλίων

Drink bar

Για ένα ξεχωριστό φθινοπωρινό πάρτυ γενεθλίων δημιουργήστε μια γωνίτσα που θα έχετε το drink bar σας. Χρησιμοποιήστε ένα ράνερ από λινάτσα και στολίστε με διάφορα φθινοπωρινά διακοσμητικά σε γήινες αποχρώσεις, κολοκύθες σε διάφορα μεγέθη και κλαριά. Πέρα από τα οινοπνευματώδη ποτά που μπορεί να προσφέρετε, γεμίστε και γυάλινα βάζα με βρυσάκι με εποχιακούς χυμούς όπως χυμό μήλου με κανέλα ή σπιτική λεμονάδα. Θα σας εντυπωσιάσει πόσο θα τα προτιμήσουν οι καλεσμένοι σας!

Χειροποίητα μπoλ από κολοκύθες

Αντί να σερβίρετε τα εδέσματα σας και τα ποτά σας σε κλασικά μπόλ, πρωτοτυπήστε χρησιμοποιώντας κολοκύθες. Βγάλτε το εσωτερικό από μικρές κολοκύθες και χρησιμοποιήστε τις σαν μπολ για τον μπουφέ σας, σερβίροντας τις πάνω σε ξύλινους κορμούς δέντρων. Δώστε μια αίσθηση φθινοπώρου στο πάρτυ γενεθλίων σας με έναν απλό τρόπο.

Ιδέες για ένα ξεχωριστό φθινοπωρινό πάρτυ γενεθλίων

Φθινοπωρινές γιρλάντες από αποξηραμένα φύλλα

Για το φθινοπωρινό πάρτυ γενεθλίων σας στολίστε τον χώρο σας με χειροποίητες φθινοπωρινές γιρλάντες. Κρεμάστε από σπάγγο αποξηραμένα φύλλα σε φθινοπωρινούς τόνους, βελανίδια ή οποιοδήποτε άλλο φθινοπωρινά αποξηραμένα λουλούδια. Ξεφύγετε με αυτόν τον τρόπο από τις συνηθισμένες διακοσμήσεις φθινοπώρου.

Ιδέες για ένα ξεχωριστό φθινοπωρινό πάρτυ γενεθλίων

Φθινοπωρινά καραμελωμένα μήλα

Τι πιο φθινοπωρινό από την επιλογή των καραμελωμένων μήλων για γλυκό; Φτιάξτε καραμελωμένα μήλα και τοποθετήστε ξυλάκια ή καλαμάκια σε γήινες ή μεταλλικές αποχρώσεις. Στη συνέχεια στολίστε τα σε εταζέρες και είναι έτοιμα για να γλυκάνετε τους καλεσμένους σας.

Ιδέες για ένα ξεχωριστό φθινοπωρινό πάρτυ γενεθλίων

Πάρτε έμπνευση από τα όμορφα φθινοπωρινά τοπία και παίξτε με τα χρώματα διοργανώνοντας ένα ξεχωριστό φθινοπωρινό πάρτυ γενεθλίων. Φέτος πρωτοτυπήστε και δημιουργήστε όμορφες αναμνήσεις μια μέρα σαν και αυτή!

 

 

[print_link]