ιδέες για ανοιξιάτικα στεφάνια

6 Ιδέες για Ανοιξιάτικα Στεφάνια

Κάθε χρόνο καλωσορίζουμε την Άνοιξη διακοσμώντας ένα ανοιξιάτικο στεφάνι στην εξώπορτα του σπιτιού μας. Είναι μια αρκετά διαδεδομένη συνήθεια σε πολλά μέρη της χώρας μας που δίνει μια ευχάριστη νότα σε όλη την ανοιξιάτικη διακόσμηση σπιτιού. Φέτος, λοιπόν, φτιάξε μόνη σου το ανοιξιάτικο στεφάνι για να υποδεχτείς τη νέα σεζόν! Ανακάλυψε τώρα εδώ μερικές ιδέες για ανοιξιάτικα στεφάνια που μπορείς να φτιάξεις εύκολα και οικονομικά!

Ανοιξιάτικο στεφάνι βέργινο

Μια από τις ιδέες για ανοιξιάτικα στεφάνια, είναι με βέργινο στεφάνι. Τα υλικά για διακοσμητικά στεφάνια σαν και αυτό είναι, ένα ξύλινο πλεκτό στεφάνι, λουλούδια και αποξηραμένα. Εναλλακτικά μπορείς να φτιάξεις και μόνη σου το στεφάνι από κλαδιά. Μια πρόταση είναι να στολίσεις το μισό μέρος του στεφανιού κάνοντας μια μοντέρνα ανοιξιάτικη κατασκευή.

Ανοιξιάτικο στεφάνι βέργινο - ιδέες για ανοιξιάτικα στεφάνια

Ανοιξιάτικο στεφάνι με τελάρο κεντήματος

Αν ψάχνεις μια πρωτότυπη για διακοσμητικά στεφάνια κατασκευή το τελάρο κεντήματος είναι ιδανικό. Για αυτά τα ανοιξιάτικα στεφάνια θα χρειαστείς τελάρο κεντήματος στο μέγεθος που θες, λουλούδια και ανοιξιάτικες κορδέλες. Μολονότι είναι εύκολα στη δημιουργία τους το αποτέλεσμα είναι συναρπαστικό!

ανοιξιατικο στεφανι τελαρο κεντηματος - ιδέες για ανοιξιάτικα στεφάνια

Ανοιξιάτικο στεφάνι με κασπώ

Εναλλακτικά σχέδια για στεφάνια είναι και με μεταλλικά κασπώ ή/και ποτιστήρια. Βαρέθηκες τα κλασικά ανοιξιάτικα στεφάνια; Πάρε ένα κασπώ, φύτεψε είτε αληθινά λουλούδια, είτε διακόσμησε το με τεχνητά λουλούδια και κλαδιά. Τόσο εύκολα θα φτιάξεις μια μοναδική ανοιξιάτικη διακόσμηση εξώπορτας.

ανοιξιατικα στεφάνια κασπω

Ανοιξιάτικο στεφάνι με κορδέλες

Μια εύκολη και κλασική ιδέα για διακοσμητικά στεφάνια εξώπορτας είναι με κορδέλες. Μια πρόταση είναι να δέσεις κόμπους μικρά κομμάτια από ανοιξιάτικες κορδέλες. Η άλλη πρόταση είναι να κάνεις περίτεχνα δεσίματα και να προσθέσεις ανοιξιάτικα διακοσμητικά. Αν πάλι είσαι fan της ρουστίκ διακόσμησης μπορείς να φτιάξεις χειροποίητα στεφάνια με λινάτσα και αποξηραμένες λεβάντες.

ανοιξιατικα στεφάνια με κορδέλες

Ανοιξιάτικο στεφάνι από ομπρέλα

Μια ακόμα εναλλακτική πρόταση για διακοσμητικά στεφάνια τοίχου και εξώπορτας είναι με ομπρέλες. Πάρε μια ομπρέλα από τις μεγάλες, όχι πτυσσόμενη. Έπειτα πρόσθεσε μέσα μια μικρή γλαστρούλα με κάποιο λουλούδι ή φτιάξε μια ανθοδέσμη από διακοσμητικά τεχνητά λουλούδια της Άνοιξης και κλαδιά. Θα δώσεις μια μοντέρνα νότα στο σπίτι σου που όλοι θα ζηλέψουν!

ανοιξιάτικο στεφάνι ομπρέλα

Ανοιξιάτικα στεφάνια με λουλούδια

Για το τέλος σου αφήσαμε μια από τις πιο κλασικές ιδέες για ανοιξιάτικα στεφάνια, που ωστόσο μπορεί να γίνει μοναδική με την προσωπική σου πινελιά. Φυσικά μιλάμε για τα λουλουδένια στεφάνια, με ανοιξιάτικα λουλούδια και ανοιξιάτικα διακοσμητικά. Μπορεί να είναι συνηθισμένη επιλογή αλλά με τη φαντασία σου μπορείς να έχεις ένα μοναδικό αποτέλεσμα.

ανοιξιατικα στεφάνια με λουλούδια

Δημιούργησε μια εντυπωσιακή ανοιξιάτικη διακόσμηση σπιτιού ξεκινώντας από την εξώπορτα σου. Φτιάξε μόνη σου μοναδικά DIY ανοιξιάτικα στεφάνια που θα τραβήξουν τα βλέμματα.

[print_link]