Ιδέες για Στολισμό Τραπεζιού Βάπτισης και Centerpieces

6 Ιδέες για Στολισμό Τραπεζιού Βάπτισης

Στη βάπτιση του παιδιού μας θέλουμε όλα να είναι μοναδικά και παιχνιδιάρικα. Αυτό αφορά κάθε πτυχή της τελετής. Από τη diy μπομπονιέρα βάπτισης μέχρι τα centerpieces στο τραπέζι της δεξίωσης. Αν σκέφτεσαι πώς να κάνω μόνη μου στολισμό βάπτισης και ψάχνεις οικονομικές αλλά συνάμα και έξυπνες ιδέες για στολισμό τραπεζιού βάπτισης είσαι στο σωστό μέρος. Παρακάτω σου παραθέτουμε μερικές μοντέρνες προτάσεις.

Centerpiece με μαυροπίνακα

Για μια diy βάπτιση αγοριού μια μοντέρνα επιλογή είναι ο μαυροπίνακας με βαζάκια του γλυκού. Αναλυτικότερα, για αυτό το centerpiece βάπτισης τα diy είδη που θα χρειαστείς είναι δίσκος, αυτοκόλλητο μαυροπίνακα, βαζάκια του γλυκού, κορδέλες και ξύλινα παιχνίδια. Κόλλησε στο δίσκο σου το αυτοκόλλητο μαυροπίνακα. Έπειτα στόλισε τα βαζάκια σου με τις κορδέλες και γέμισε τα με πολύχρωμα κουφέτα και λουλούδια. Στο τέλος τοποθέτησε περίτεχνα ξύλινα παιχνίδια. Εναλλακτικά μπορείς να προσθέσεις ξύλινες φιγούρες για βάπτιση.

Centerpiece με μαυροπίνακα

Ρομαντικό centerpiece με μπαούλο

Μια vintage και συνάμα ρομαντική ιδέα για στολισμό τραπεζιού βάπτισης είναι αυτή με το μπαούλο. Είναι κατάλληλο για μια diy βάπτιση κοριτσιού βγαλμένη από μια άλλη εποχή. Συνδύασε δαντέλες και πέρλες σε μικρά ξύλινα μπαούλα ή καφάσια. Κόλλησε πάνω τους και άλλες κορδέλες δαντέλες και λουλούδια. Έπειτα είτε πρόσθεσε μια κορνίζα με την αρίθμηση τραπεζιών ή μονογράμματα για βάπτιση.

Ρομαντικό centerpiece με μπαούλο

Τροπικό centerpiece

Ο καλοκαιρινός diy στολισμός βάπτισης θα ολοκληρωθεί με ένα τροπικό centerpiece. Τα υλικά για βάπτιση που θα χρειαστείς για αυτή τη κατασκευή είναι γυάλινα βαζάκια και μπουκάλια. Επίσης θα χρειαστείς κορδέλες με καλοκαιρινά σχέδια, άμμο και καλοκαιρινά διακοσμητικά. Πάνω σε τροπικά φύλλο τοποθέτησε τα βαζάκια σου εφόσον τα έχεις διακοσμήσει με τις κορδέλες και τα διακοσμητικά. Έπειτα γέμισε κάποια με άμμο, άλλα με κουφέτα και άλλα με λουλούδια. Είναι από εκείνες τις κατασκευές που θα χρησιμοποιήσεις λίγα και οικονομικά αξεσουάρ για βάπτιση.

Τροπικό centerpiece

Στολισμός τραπεζιού βάπτισης με κουτιά

Μπορείς, επιπλέον, να χρησιμοποιήσεις και κουτιά σύνθεσης για να φτιάξεις ένα καταπληκτικό centerpiece βάπτισης. Αν αναρωτιέσαι τι χρειάζομαι για στολισμό βάπτισης, θα σε βγάλουμε από τη δύσκολη θέση. Στόλισε τα πολύχρωμα κουτιά σου με κορδέλες και έπειτα γέμισε τα με λουλούδια, αληθινά ή διακοσμητικά. Σαν πρόσθετη πινελιά βάλε και μικρά είδη διακόσμησης βάπτισης.

Centerpiece με κουτιά

Καλοκαιρινό centerpiece

Αν η διακόσμηση τραπεζιού βάπτισης έχει θαλασσινό θέμα, σου έχουμε μια πρόταση που θα κλέψει την παράσταση. Στόλισε πάνω σε ένα δίσκο διάφορα καλοκαιρινά διακοσμητικά όπως καράβια, φάρους και κοχύλια και είναι έτοιμο! Χρησιμοποίησε ξύλινους μικρούς μαυροπίνακες με ονομασίες νησιών για την αρίθμηση του τραπεζιού. Εναλλακτικά μπορείς να προσθέσεις ξύλινα ονόματα για βάπτιση.

Καλοκαιρινό centerpiece

Centerpiece μουστάκι/ κορώνα

Για το τέλος σου αφήσαμε μια μοντέρνα και γλυκιά πρόταση για διακόσμηση τραπεζιού βάπτισης. Αν η βάπτιση είναι για το μικρό σου αγοράκι κόλλησε μουστάκια, παπιγιόν και βαζάκια γλυκού με γαλάζια αρκουδάκια πάνω σε μια ξύλινη φέτα κορμού δέντρου. Αντίστοιχα για θεματική βάπτιση κοριτσιού κόλλησε κορώνες, πεταλούδες ή ό,τι άλλο θέλεις.

Centerpiece μουστάκι κορώνα

Φτιάξε με τα χεράκια σου μοναδικές κατασκευές που θα αποθεώσουν τη διακόσμηση τραπεζιού βάπτισης αλλά και όλο το στολισμό της βάπτισης. Δημιούργησε κάτι ανεπανάληπτο και συνάμα οικονομικό που θα κλέψει την παράσταση.

[print_link]