6 Ιδέες για αποκριάτικα πάρτυ με θέμα

6 Ιδέες για αποκριάτικο πάρτυ με θέμα

Οι Απόκριες έφτασαν πριν το καταλάβουμε και μικροί και μεγάλοι ψάχνουμε την ευκαιρία να βάλουμε τις αποκριάτικες στολές μας και να διασκεδάσουμε με τη ψυχή μας. Στις ιδέες για αποκριάτικο πάρτυ έχουν αρχίσει και ξεχωρίζουν τα θεματικά πάρτυ, καθώς μας δίνουν την ευκαιρία να επιστρατεύσουμε όλη μας τη φαντασία και να δημιουργήσουμε. Πρόκειται για ένα must της εποχής που ήρθε για να μείνει, για αυτό και εμείς σου έχουμε μερικές ιδέες για μασκέ πάρτυ με θέμα.

Καουμπόηδες και Ινδιάνοι

Ναι, μπορεί να σου φαίνεται ότι σου προτείνουμε ιδέες για αποκριάτικο παιδικό πάρτυ. Πίστεψε μας, όμως ένα πάρτυ με θέμα την Άγρια Δύση και τους ινδιάνους κινεί το ενδιαφέρον ανεξαρτήτου ηλικίας. Μετέτρεψε το χώρο σου σε σκηνή από γουέστερν, στολίζοντας κάκτους, ινδιάνικες σκηνές και DIY ονειροπαγίδες αν δεν θες να τις πάρεις έτοιμες. Στη συνέχεια διαμόρφωσε το φαγητό σου ανάλογα με τη θεματολογία. Το μόνο που μένει είναι να ορίσεις για τους καλεσμένους σου την ανάλογη αποκριάτικη ενδυμασία.

Καουμπόηδες και Ινδιάνοι

Αποκριάτικο πάρτυ με θέμα το βυθό

Μια πρόταση για θεματικά αποκριάτικα πάρτυ είναι και ο βυθός. Είναι μια από τις ιδέες για πάρτυ που σου δίνει την άνεση να δημιουργήσεις. Μετέτρεψε τον χώρο σου σε μια μικρογραφία του βυθού με κομμένα υφάσματα σε μπλε αποχρώσεις, γυάλινα είδη με χρωματισμένη άμμο και γυάλες με βρυσάκι γεμάτες με ροφήματα σε έντονα χρώματα. Φυσικά μην ξεχάσεις τα καλοκαιρινά διακοσμητικά όπως τους αστερίες και τα κοχύλια. Πέρα από τις ιδέες για αποκριάτικο στολισμό, έχεις φυσικά και πολλές επιλογές για τις αποκριάτικες στολές, τις οποίες μπορείς να φτιάξεις και μόνη σου!

Αποκριάτικο πάρτυ με θέμα το βυθό

Ιδέες για αποκριάτικο πάρτυ Πειρατές

Στις ιδέες για αποκριάτικο πάρτυ για αγόρια δε θα μπορούσαν να λείπουν και οι πειρατές. Δημιούργησε μια μικρή απομίμηση ενός πειρατικού καραβιού, παίζοντας με υφάσματα, κορδέλες και μερικά καφάσια. Στη συνέχεια κρέμασε θαλασσινά διακοσμητικά όπως άγκυρες και γοργόνες. Σημαντικό ρόλο στη διακόσμηση και σε αυτά τα θεματικά αποκριάτικα πάρτυ είναι και η μορφή που θα δώσεις στο φαγητό του μπουφέ. Μπορεί να είναι λεπτομέρεια αλλά σίγουρα θα κάνει τη διαφορά.

Πειρατές αποκριατικο παρτ

Πάρτυ με θέμα μονόκερο

Στις ιδέες για αποκριάτικο παιδικό πάρτυ για κορίτσια σου προτείνουμε το θέμα μονόκερο. Για αυτόν τον αποκριάτικο στολισμό κινήσου σε αποχρώσεις του ροζ, μωβ, γαλάζιου και πράσινου. Γέμισε ζαχαρωτά σε γυάλες με καπάκι και λευκές εταζέρες με θεματικά cupcakes. Στόλισε το χώρο σου με διακοσμητικούς μονόκερους. Βάλε γιρλάντες και πινιάτα στο ίδιο θέμα. Το μόνο που μένει είναι οι μικρές καλεσμένες να ντυθούν νεράιδες και πριγκίπισσες!

παρτυ με θέμα μονοκερο

Αποκριάτικο πάρτυ με θέμα Disco

Το αποκριάτικο θέμα Disco ανήκει στις ιδέες για πάρτυ εφήβων αλλά πάνω από όλα ενηλίκων. Μετέτρεψε τον χώρο σου σε μια μικρή ντισκοτέκ, κρέμασε μπόες, μάσκες και μια DIY ντισκόμπαλα από φελιζόλ και κομμένα cd. Σε αυτή τη περίπτωση δεν χρειάζεται να ξοδέψεις μια περιουσία για την αποκριάτικη διακόσμηση του πάρτυ σου. Δώσε την ευκαιρία στους καλεσμένους σου να δημιουργήσουν με την αποκριάτικη στολή τους εμπνευσμένη από τα 60s και τα 70s.

Αποκριάτικο πάρτυ με θέμα “Disco”

Πάρτυ με θέμα Halloween

Για το τέλος σου αφήσαμε μια από τις αγαπημένες μας ιδέες για αποκριάτικα πάρτυ, το Halloween. Ανήκει στις ιδέες για πάρτυ ενηλίκων και περιλαμβάνει ό,τι φυσικά περιλαμβάνει και το αμερικάνικο Halloween. Φυσικά μιλάμε για τις μάγισσες, τους μάγους και τα τέρατα. Στόλισε το χώρο σου με σκούρα υφάσματα και διάλεξε αντίστοιχα είδη σερβιρίσματος. Πρόσθεσε σκούπες, νυχτερίδες, ψεύτικους ιστούς αράχνης και καζάνια. Το αποκριάτικο πάρτυ σου θα μείνει αξέχαστο!

Πάρτυ με θέμα Μάγισσες

Αυτές ήταν μόνο μερικές από τις ιδέες για αποκριάτικο στολισμό. Υπάρχουν τόσα άλλα θέματα που μπορείς να πάρεις έμπνευση τις Απόκριες. Σημασία έχει να υπάρχει διάθεση και μπόλικη φαντασία!

 

[print_link]