9 Ιδέες για Χειμωνιάτικες Μπομπονιέρες Γάμου

Χειμωνιάτικες Μπομπονιέρες Γάμου: 9 Εντυπωσιακές Ιδέες

Ο χειμώνας ανεβαίνει ολοένα και περισσότερο στις τάσεις γάμων και οι λόγοι είναι προφανείς. Πέρα από το ότι είναι πιο εύκολο να βρεις ημερομηνία γάμου με πιο οικονομικές μάλιστα τιμές, ο χειμώνας δίνει μια ευρεία γκάμα από χρώματα και θέματα γάμου. Ωστόσο, δεν σημαίνει πως οπωσδήποτε πρέπει να επιλέξεις χριστουγεννιάτικο γάμο και χριστουγεννιάτικη μπομπονιέρα.  Εμείς είμαστε εδώ για να σου παρουσιάσουμε μερικές φοβέρες ιδέες για χειμωνιάτικες μπομπονιέρες γάμου που θα τους ξετρελάνουν όλους.

Χειμωνιάτικη μπομπονιέρα γάμου τούλινος σωλήνας με φτερό

Μια από τις πρωτότυπες ιδέες για χειμωνιάτικες μπομπονιέρες γάμου είναι η τούλινη μπομπονιέρα σε σχήμα σωλήνα. Μήπως σε μπερδέψαμε; Είναι πολύ εύκολη στην κατασκευή. Βάλε κάθετα τα κουφέτα σε κομμένα υφάσματα και κάνε το δέσιμο με βελούδινη κορδέλα, φτερά και στρας. Αυτή η χειροποίητη κατασκευή γάμου ανήκει ήδη στις πιο πρωτότυπες μπομπονιέρες γάμου 2020!

Χειμωνιάτικη μπομπονιέρα γάμου τούλινος σωλήνας με φτερό

Χειμωνιάτικη μπομπονιέρα γάμου frozen

Ζήσε το δικό σου παραμυθένιο γάμο επιλέγοντας μπομπονιέρες εμπνευσμένες από το παραμύθι Frozen. Για ένα χιονισμένο γάμο επίλεξε χειμωνιάτικες μπομπονιέρες γάμου στα χρώματα του πάγου. Επίλεξε βεραμάν ύφασμα το οποίο θα στολίσεις με ασημί κορδόνια, φτερά και στρας. Θα ταιριάξει τέλεια με την υπόλοιπη «παγωμένη» διακόσμηση του χειμωνιάτικου γάμου σου! Αποτελεί ιδανική πρόταση αν κάποιος ψάχνει ιδέες για μπομπονιέρες βάπτισης.

Χειμωνιάτικη μπομπονιέρα γάμου frozen

Χειροποίητες μπομπονιέρες χειμωνιάτικου γάμου με τούλι και χρυσή δαντέλα

Μια από τις πιο κλασικές ιδέες για χειμωνιάτικες μπομπονιέρες γάμου είναι με τούλι και χρυσή δαντέλα. Θα χρειαστείς μόνο 3 υλικά! Κομμένα υφάσματα γάμου – τούλι, λευκά κορδόνια και χρυσή δαντέλα. Για πιο λαμπερό αποτέλεσμα πρόσθεσε και μερικά στρας.

Χειροποίητες μπομπονιέρες χειμωνιάτικου γάμου με τούλι και χρυσή δαντέλα

Χειμωνιάτικες μπομπονιέρες με γυάλινα βαζάκια ή κουτάκια

Μια ιδέα για μοντέρνες μπομπονιέρες γάμου το χειμώνα είναι με γυάλινα βαζάκια ή κουτάκια, μίνι φοντανιέρες ή μίνι τουρτιέρες. Γέμισε τα με κουφέτα της αρεσκείας σου. Έπειτα διακόσμησε τα εξωτερικά με κορδέλες, σύρματα, διακοσμητικά μπομπονιέρας και ό,τι άλλο έχεις φανταστεί και ταιριάζει στον υπόλοιπο χειμωνιάτικο στολισμό γάμου.  Είναι μια από τις νούμερο 1 επιλογές για μπομπονιέρες γάμου 2020 και όχι άδικα!

Χειμωνιάτικες μπομπονιέρες με γυάλινα βαζάκια ή κουτάκια1

DIY Μπομπονιέρα γάμου κλεψύδρα

Μια άλλη πρωτότυπη χειροποίητη μπομπονιέρα για χειμωνιάτικο γάμο είναι η κλεψύδρα. Κόλλησε πάνω σε πλακέ βότσαλο τη μίνι κλεψύδρα και μια ροζ-χρυσή καρδιά. Στερέωσε σε ένα σημείο ένα μικρό πουγκί με τα κουφέτα σου και είναι έτοιμη. Είναι μια πρωτότυπη και κομψή πρόταση για ρομαντικές μπομπονιέρες γάμου που θα μείνουν και σαν αναμνηστικό στους καλεσμένους σου.

DIY Μπομπονιέρα γάμου κλεψύδρα

Χειμωνιάτικη μπομπονιέρα με βελούδινες κορδέλες

Μπορείς να παίξεις και με αποχρώσεις του ροζ και του χρυσού στο στολισμό και τις μπομπονιέρες του χειμωνιάτικου γάμου σου. Αν, λοιπόν, αυτή είναι η πρώτη σου επιλογή θα σου προτείναμε να φτιάξεις τούλινες μπομπονιέρες με βελούδινες κορδέλες ροζ. Πρόσθεσε πάνω χρυσά διακοσμητικά μπομπονιέρας δέντρα της ζωής περασμένα σε χρυσό σύρμα. Θα προσδώσουν μια επιπλέον κομψότητα στο γάμο σου. Εναλλακτικά, επίλεξε βελούδινες κορδέλες πράσινες, τις οποίες θα στολίσεις με πέρλες.

Χειμωνιάτικη μπομπονιέρα με βελούδινες κορδέλες

Χειμωνιάτικες μπομπονιέρες γάμου γυάλινες

Αν πάλι θέλεις κάτι εντελώς διαφορετικό οι DIY γυάλινες μπομπονιέρες γάμου με δοκιμαστικό σωλήνα και φτερό υπόσχονται να καλύψουν κάθε προσδοκία. Κόλλησε πάνω στους γυάλινους σωλήνες φτερό και τύλιξε χαλαρά τριγύρω σύρμα στις ανάλογες αποχρώσεις.

Χειμωνιάτικες μπομπονιέρες γάμου με γυάλινο σωλήνα και φτερό

Μπομπονιέρα χειμωνιάτικου γάμου με τούλι και κρίκο

Επίσης μια άλλη ιδέα για χειμωνιάτικη μπομπονιέρα είναι με τούλι και κρίκο. Πρόκειται για μια εύκολη, οικονομική αλλά και πρωτότυπη μπομπονιέρα που κατασκευάζεται πολύ γρήγορα.

Μπομπονιέρα χειμωνιάτικου γάμου με τούλι και κρίκο

DIY χειμωνιάτικη μπομπονιέρα με σύρμα

Τέλος μια πολύ ξεχωριστή χειμωνιάτικη μπομπονιέρα είναι με τα φτερά και το σύρμα. Επίλεξε μπεζ ύφασμα με φτερά και χρησιμοποίησε σύρμα στις ίδιες αποχρώσεις για να δέσεις τα κουφέτα σου. Αφού τα στερεώσεις καλά ακολούθα ένα πιο χαλαρό τύλιγμα. Πρόσθεσε μεταλλικό διακοσμητικό ζευγάρι και χάντρες. Είναι μια όμορφη επιλογή για μπομπονιέρες για γάμο και βάπτιση μαζί.

DIY χειμωνιάτικη μπομπονιέρα με σύρμα

Ποιος είπε ότι τα παραμύθια υπάρχουν μόνο στα βιβλία; Ζήσε τον δικό σου παραμυθένιο γάμο σαν αληθινή πριγκίπισσα. Άντλησε έμπνευση από την αριστοκρατική και κομψή χρωματική παλέτα του χειμώνα και φτιάξε έναν ανεπανάληπτο DIY γάμο.

 

[print_link]