6 Ιδέες για κατασκευές με χριστουγεννιάτικες διάφανες μπάλες

Εάν σ ’αρέσουν οι DIY κατασκευές τα Χριστούγεννα είναι η τέλεια εποχή για να ξεδιπλώσεις το ταλέντο σου και να φτιάξεις πανέμορφες χριστουγεννιάτικες δημιουργίες. Εάν, λοιπόν, ψάχνεις φρέσκες ιδέες για χριστουγεννιάτικες κατασκευές, εμείς δουλεύουμε για σένα. Το βασικό υλικό που θα χρειαστείς θα είναι γυάλινες μπάλες για κατασκευές. Σου παρουσιάζουμε παρακάτω 6 ιδέες για κατασκευές με χριστουγεννιάτικες διάφανες μπάλες.

Διάφανη μπάλα με κόκκους καφέ

Αν είσαι λάτρης του καφέ αυτή την ξεχωρίσαμε από τις κατασκευές με χριστουγεννιάτικες διάφανες μπάλες για σένα. Γέμισε τις χριστουγεννιάτικες διάφανες μπάλες σου με κόκκους καφέ και κρέμασε τις στο δέντρο σου. Θα δώσεις μια μοντέρνα πινελιά στη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση σου.

Διάφανη μπάλα με κόκκους καφέ

Διάφανη μπάλα μονόκερος

Στις πανέμορφες DIY χριστουγεννιάτικες κατασκευές συγκαταλέγεται και η μπάλα μονόκερος, μια υπέροχη παιδική κατασκευή. Πρόκειται για εύκολες χριστουγεννιάτικες μπάλες DIY που μπορείς να φτιάξεις με λίγα υλικά. Θα χρειαστείς μερικά ροζ πομ-πομ, κομφετί, χρυσό κορδόνι και ροζ διακοσμητικά λουλούδια. Θα δημιουργήσεις παραμυθένια χειροποίητα χριστουγεννιάτικα στολίδια.

Διάφανη μπάλα μονόκερος

Διάφανη μπάλα με κουκουνάρια και χιόνι

Μια άκρως εορταστική επιλογή από τις κατασκευές με χριστουγεννιάτικες διάφανες μπάλες είναι με κουκουνάρια και χιόνι. Αν ψάχνεις χριστουγεννιάτικες κατασκευές με κουκουνάρια γέμισε τις διάφανες χριστουγεννιάτικες μπάλες με κουκουνάρια, μος και χιόνι. Το αποτέλεσμα θα εντείνει το χριστουγεννιάτικο πνεύμα στο σπίτι σου!

Διάφανη μπάλα με κουκουνάρια και χιόνι

Διάφανη μπάλα με χρυσόσκονη

Μάθε πως να φτιάχνεις εύκολα και φθηνά χριστουγεννιάτικα στολίδια χειροποίητα κατασκευές. Το μόνο που θα χρειαστείς είναι διάφανες μπάλες, κόλλα, χρυσόσκονες και είναι έτοιμες! Ενδείκνυται και για χριστουγεννιάτικες κατασκευές για παιδιά.

Διάφανη μπάλα με τρούφα και πολύχρωμα καραμελάκια

Μια ακόμα ιδανική πρόταση για χριστουγεννιάτικες κατασκευές για παιδιά είναι οι διάφανες μπάλες με χρωματιστά μικρά κουφέτα. Μιλάμε για πολύχρωμες και γλυκές χριστουγεννιάτικες κατασκευές για το σπίτι που θα συναρπάσουν μικρούς και μεγάλους!

Διάφανη μπάλα με τρούφα και πολύχρωμα καραμελάκια

Διάφανη μπάλα με πέρλες

Μια πολύ κομψή και ξεχωριστή ιδέα είναι η διάφανη μπάλα με πέρλες. Γέμισε τις χριστουγεννιάτικες μπάλες με τις κλασσικές πέρλες ή με χρωματιστές. Δώσε μια αριστοκρατική νότα στη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση σου!

Διάφανη μπάλα με πέρλες

Αυτές ήταν μερικές μόνο ιδέες για το πως μπορείς να μετατρέψεις τις διάφανες χριστουγεννιάτικες μπάλες σε μοναδικά στολίδια. Συνδύασε τη φαντασία, τη δημιουργικότητα και το χριστουγεννιάτικο πνεύμα και φτιάξε πανέμορφες κατασκευές!

[print_link]