χριστουγεννιάτικα δώρα

6 πρωτότυπες DIY ιδέες για χριστουγεννιάτικα δώρα

Έρχονται οι χριστουγεννιάτικες γιορτές και ο Άγιος Βασίλης έχει μπόλικη δουλειά να κάνει και πολλά δώρα να μοιράσει. Το τραπέζι είναι σύσσωμο από συγγενείς και φίλους και εσείς θέλετε να τους δώσετε ένα μικρό αναμνηστικό δωράκι πάντα στο κλίμα των εορτών. Εδώ σας προτείνουμε 6 πρωτότυπες ιδέες για χριστουγεννιάτικα δώρα.

Μπουκάλι με λικέρ/ βαζάκι με μαρμελάδα

Μια παραδοσιακή χριστουγεννιάτικη επιλογή που θυμίζει κάτι από τα παιδικά μας χρόνια είναι ένα μικρό μπουκάλι με λικέρ ή ένα βαζάκι με μαρμελάδα. Είναι μια εύκολη λύση της τελευταίας στιγμής. Για την κατασκευή τους θα σας χρειαστούν μερικά μπουκάλια ή βαζάκια, κομμένα χριστουγεννιάτικα υφάσματα, κορδέλες ίσως και κάποιο γούρι. Μετά είναι έτοιμα να τα γεμίσετε!

Χριστουγεννιάτικο μπρελόκ με φωτογραφία

Μια από τις πρωτότυπες ιδέες για χριστουγεννιάτικα δώρα είναι και το μπρελόκ με μια φωτογραφία. Αποθανατίστε μια ωραία ίσως και αστεία στιγμή που είστε όλοι μαζί και φτιάξτε ένα μπρελόκ για τα κλειδιά έτσι ώστε όλο τον χρόνο να υπενθυμίζει σε εσάς και στους οικείους σας όμορφες αναμνήσεις με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Χειροποίητες χιονόμπαλες

Σε αυτή τη περίπτωση θα επιστρατεύσετε όλη σας την φαντασία και την δημιουργικότητα. Τι άλλο θα μπορούσε να ανήκει στις πρωτότυπες ιδέες για χριστουγεννιάτικα δώρα από μια χιονόμπαλα φτιαγμένη αποκλειστικά από εσάς; Βαζάκια, χρυσόσκονες, μικρά χριστουγεννιάτικα στολίδια, μινιατούρες φιγούρες Lemax, κόλλα και μπόλικο νερό είναι τα υλικά που θα χρειαστείτε. Το αποτέλεσμα να είστε σίγουροι ότι θα σας βγάλει ασπροπρόσωπους.

Χριστουγεννιάτικα κηροπήγια

Μια ακόμα δημιουργική επιλογή για χριστουγεννιάτικο δώρο είναι τα χειροποίητα χριστουγεννιάτικα κηροπήγια που θα δημιουργήσετε από απλά υλικά. Εορταστικές ιδέες που σας προτείνουμε είναι μικρές γυάλες με χρυσόσκονη και αποξηραμένα λουλούδια, κομμάτια κορμών και κλαδιών, μικρά στολισμένα με χρωματιστά σύρματα ή κορδέλες.

Χριστουγεννιάτικες λιχουδιές

Αν αγαπάτε την ζαχαροπλαστική η λύση για εσάς είναι οι χριστουγεννιάτικες λιχουδιές της αρεσκείας σας. Μπορείτε να πάρετε έτοιμα πουγκιά ή κουτάκια και να τα γεμίσετε με γλυκά δένοντας τα με κορδέλες και γούρια, κερδίζοντας τις εντυπώσεις με έναν εύκολο τρόπο.

Χριστουγεννιάτικο κολάζ φωτογραφιών σε κάδρο

Όλοι μαζί σε ένα κάδρο! Βρείτε διάφορες φωτογραφίες και πράγματα που αγαπούν τα αγαπημένα σας πρόσωπα και δημιουργήστε ένα κολάζ γεμάτο στιγμές, ύστερα βάλτε το σε ένα κάδρο. Αυτό το χριστουγεννιάτικο δώρο θα είναι μοναδικό και σίγουρα θα στολίσει πολλά σπίτια.

 

Οι χριστουγεννιάτικες γιορτές είναι συνυφασμένες με τα δώρα που θέλουμε να κάνουμε στα άτομα που αγαπάμε για αυτό και εμείς είμαστε δίπλα σας σε κάθε σας επιλογή.

https://www.youtube.com/watch?v=HhVYvxA3SNY&t=188s

 

[print_link]