χριστουγεννιατικη διακοσμηση σαλονιού

Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση σαλονιού: Ιδέες και Χρώματα

Χριστουγεννιάτικα δέντρα και λαμπάκια, τι υπέροχο θέαμα! Ναι, ίσως η πιο όμορφη εποχή του χρόνου είναι γεγονός, έχουμε Χριστούγεννα και είναι έτοιμα να μας ταξιδέψουν στη γιορτινή μαγεία τους! Βγάλε έξω τα χριστουγεννιάτικα στολίδια και διακοσμητικά και δημιούργησε μια μοναδική χριστουγεννιάτικη διακόσμηση 2018. Εμείς σου προτείνουμε φρέσκες ιδέες και χρώματα για χριστουγεννιάτικη διακόσμηση σαλονιού!

Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση με βελούδο και χρυσό

Μια πολύ κομψή πρόταση από τις ιδέες και χρώματα για χριστουγεννιάτικη διακόσμηση σαλονιού είναι με βελούδινα χριστουγεννιάτικα στολίδια και χρυσές λεπτομέρειες. Στόλισε χριστουγεννιάτικες γυάλινες μπάλες σε γήινους τόνους και προτίμησε χρυσά βάζα και πιατέλες. Πρόσθεσε στον χριστουγεννιάτικο στολισμό σου βελούδινα χριστουγεννιάτικα στολίδια και χριστουγεννιάτικες φιγούρες στις ίδιες αποχρώσεις. Κάνε την διαφορά στολίζοντας έναν τάρανδο με παγέτες και δώσε παραπάνω λάμψη στο σπίτι σου!

Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση με βελούδο και χρυσό

Τροπική χριστουγεννιάτικη διακόσμηση

Αν το καλοκαίρι δεν λέει να φύγει από μέσα σου και είσαι τολμηρός σου έχουμε ιδέες και χρώματα για τροπική χριστουγεννιάτικη διακόσμηση σαλονιού! Στόλισε τον χώρο σου με χρυσούς ανανάδες και φλαμίνγκο με παγέτες. Συνδύασε τα με ένα εναλλακτικό στεφάνι από παγώνι που μπορείς να το βάλεις και στη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση της πόρτας και χριστουγεννιάτικες γυάλινες μπάλες παγώνι. Χρησιμοποίησε για την χριστουγεννιάτικη διακόσμηση τραπεζιού σαλονιού χρυσά μπολ και φανάρια. Μη ξεχάσεις το ράνερ με παγέτες για περισσότερη λαμπρότητα!

Τροπική χριστουγεννιάτικη διακόσμηση

Ρουστίκ χριστουγεννιάτικη διακόσμηση

Φτιάξε τη δικιά σου ρουστίκ χριστουγεννιάτικη διακόσμηση με βάση το ξύλο και το λευκό. Δημιούργησε ένα χιονισμένο χωριό από ξύλινα φωτιζόμενα σπιτάκια. Πρόσθεσε ξύλινα χριστουγεννιάτικα στολίδια και μπεζ μεγάλα χριστουγεννιάτικα κουδούνια. Χρησιμοποίησε ξύλινα χριστουγεννιάτικα δέντρα και διάφορα χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά στο ίδιο μοτίβο. Αν έχεις και τζάκι αυτή η ιδέα είναι ιδανική και για χριστουγεννιάτικη διακόσμηση τζακιού!

Ρουστίκ χριστουγεννιάτικη διακόσμηση

Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση με καρυοθραύστες και ξωτικά

Μια διαχρονική ιδέα για χριστουγεννιάτικη διακόσμηση σαλονιού δεν είναι άλλη από τους καρυοθραύστες και ξωτικά. Συνδύασε τα με χριστουγεννιάτικες φιγούρες, μοναδικές πολύχρωμες γυάλινες μπάλες και πανέμορφα χριστουγεννιάτικα στολίδια. Αν και κλασική επιλογή θα σου δώσει ένα απόλυτα χριστουγεννιάτικο αποτέλεσμα!

Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση με καρυοθραύστες και ξωτικά

Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση με μαύρο και χρυσό

Κάνε μια μοντέρνα χριστουγεννιάτικη διακόσμηση χρησιμοποιώντας το μαύρο και χρυσό χρώμα. Στόλισε χριστουγεννιάτικα ζώα με παγέτες, χρυσές και μαύρες χριστουγεννιάτικες μπάλες καθώς και μοντέρνα χριστουγεννιάτικα στολίδια με πούπουλα. Χρησιμοποίησε μπούστο με παγέτες σε συνδυασμό με διακοσμητικά χριστουγεννιάτικα δέντρα σε διάφορα μεγέθη και σχέδια. Δώσε μια ροκ νότα στην χριστουγεννιάτικη διακόσμηση του σπιτιού σου με μπόλικη λάμψη!

Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση με μαύρο και χρυσό

Μη σταματήσεις στον χριστουγεννιάτικο στολισμό του δέντρου σου! Επιστράτευσε την φαντασία σου όχι μόνο για την χριστουγεννιάτικη διακόσμηση σαλονιού. Ξεκίνα από την χριστουγεννιάτικη διακόσμηση εξωτερικού χώρου μέχρι την χριστουγεννιάτικη διακόσμηση κουζίνας και των υπόλοιπων χώρων του σπιτιού σου. Σίγουρα η χριστουγεννιάτικη διακόσμηση 2018 θα σε βάλει για τα καλά στο γιορτινό πνεύμα!

[print_link]