Οικονομικά χριστουγεννιάτικα δώρα της τελευταίας στιγμής

Οικονομικά χριστουγεννιάτικα δώρα τελευταίας στιγμής

Χριστούγεννα έρχονται και οι επισκέψεις σε σπίτια φίλων και συγγενών πάνε και έρχονται. Τι γίνεται όμως με εκείνες τις απρόοπτες επισκέψεις που ψάχνεσαι τι εορταστικό δώρο να πας την τελευταία στιγμή που αποφασίστηκε; Εμείς σου κάναμε μια λίστα με όλα τα δώρα που μπορείς να φτιάξεις με τα χεράκια σου χωρίς πολλά έξοδα. Ιδού λοιπόν μερικά οικονομικά χριστουγεννιάτικα δώρα της τελευταίας στιγμής.

Χριστουγεννιάτικα σουβέρ

Ένα από τα πιο εύκολα οικονομικά χριστουγεννιάτικα δώρα τελευταίας στιγμής είναι τα σουβέρ. Θα χρειαστείς μικρές φέτες κορμού. Διακόσμησε τις με χριστουγεννιάτικες κορδέλες και μερικά στολίδια και είναι έτοιμα τα σουβέρ σου. Πολύ εύκολα και οικονομικά θα έχεις ένα εύχρηστο χριστουγεννιάτικο δώρο που σίγουρα θα εκτιμήσουν οι αγαπημένοι σου.

Χριστουγεννιάτικα σουβέρ - Οικονομικά χριστουγεννιάτικα δώρα της τελευταίας στιγμής

Χριστουγεννιάτικη κούπα

Ένα από τα οικονομικά χριστουγεννιάτικα δώρα τελευταίας στιγμής είναι και οι εορταστικές κούπες. Πάρε μια απλή κούπα και διακόσμησε την με χριστουγεννιάτικες κορδέλες και κορδόνια, χριστουγεννιάτικα κουδούνια και διακοσμητικά. Ο παραλήπτης σου σίγουρα θα απολαύσει ένα ζεστό ρόφημα στην χριστουγεννιάτικη κούπα που θα έχεις φτιάξει με τα χεράκια σου.

Χριστουγεννιάτικη κούπα για Οικονομικά χριστουγεννιάτικα δώρα της τελευταίας στιγμής

Χειροποίητο έλκηθρο από γλυκά

Μια ιδέα για οικονομικά χριστουγεννιάτικα δώρα ειναι το έλκηθρο από γλυκά. Απευθύνεται περισσότερο σε παιδιά και είναι ιδανικό για δωράκι σε bazaar. Δημιούργησε ένα χειροποίητο έλκηθρο από ένα μικρό κομμάτι ξύλο, γλειφιτζούρια, σοκολάτες, marshmallow, σοκολάτακια και κουφέτα. Τα παιδιά θα ενθουσιαστούν!

Χειροποίητο έλκηθρο από γλυκά

Χειροποίητη χριστουγεννιάτικη μπάλα και στολίδια

Μια ακόμη οικονομική ιδέα για χριστουγεννιάτικο δώρο της τελευταίας στιγμής είναι η χειροποίητη χριστουγεννιάτικη μπάλα και τα στολίδια. Πάρε διάφανες πλαστικές μπάλες και διακόσμησε τις με χιόνι, διακοσμητικά, χρυσόσκονες και ό,τι άλλο επιθυμείς. Το αποτέλεσμα θα είναι αδιαμφισβήτητα φαντασμαγορικό!

Χειροποίητη χριστουγεννιάτικη μπάλα και στολίδια

Χειροποίητα γούρια για χριστουγεννιάτικο δώρο

Η πιο κλασική, ίσως ιδέα για χριστουγεννιάτικο δώρο είναι τα γούρια. Φτιάξε με τα χεράκια σου πρωτότυπα γούρια. Χρησιμοποίησε διακοσμητικά, γυάλινους σωλήνες, κορδέλες, μπρελόκ και πολλά άλλα. Συνδύασε τα μάλιστα με κάποια χριστουγεννιάτικη κάρτα που θα φτιάξεις και θα γεμίσεις με ευχές. Οι επιλογές είναι άπειρες και η φαντασία σου ατέρμονη!

Χειροποίητα γούρια για χριστουγεννιάτικο δώρο

Χριστουγεννιάτικα βαζάκια με γλυκά

Όλοι στο σπίτι μας έχουμε ξεχασμένα γυάλινα βαζάκια, γιατί λοιπόν να μην τα αξιοποιήσεις για να φτιάξεις ένα εύγευστο χριστουγεννιάτικο δώρο της τελευταίας στιγμής; Γέμισε τα βαζάκια σου με κάποιο παραδοσιακό γλυκό, μπαχαρικά ή καφέ και διακόσμησε το εξωτερικά με χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά. Το ίδιο μπορείς να κάνεις με γυάλινα μπουκάλια γεμίζοντας τα με κάποιο λικέρ. Πρόκειται για μια εύκολη λύση από ιδέες για χριστουγεννιάτικα δώρα.

Χριστουγεννιάτικα βαζάκια με γλυκά

Δείξε στους αγαπημένους σου ότι τους σκέφτεσαι φτιάχνοντας με τα χεράκια σου μερικά έξυπνα δώρα της τελευταίας στιγμής. Δεν χρειάζεται να βάλεις βαθιά το χέρι στη τσέπη αλλά να επιστρατεύσεις όλη σου τη φαντασία και το γιορτινό πνεύμα!

[print_link]