χριστουγεννιάτικη διακόσμηση κουζίνας

Χριστουγεννιάτικη Διακόσμηση Κουζίνας: Ιδέες και Προτάσεις

Τα Χριστούγεννα όλους λίγο πολύ μας πιάνει να θέλουμε να στολίσουμε γιορτινά από άκρη σε άκρη το σπίτι μας. Και γιατί όχι; Μπαίνουμε αμέσως στο γιορτινό κλίμα και δίνουμε την απαραίτητη λάμψη στον χώρο μας. Από τη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση δεν πρέπει φυσικά να λείπει και η κουζίνα. Παρακάτω, λοιπόν, θα βρεις 6 ιδέες για χριστουγεννιάτικη διακόσμηση κουζίνας.

Στολισμός ντουλαπιών

Ακόμα και αν δεν σου αρέσουν οι φαντασμαγορικοί χριστουγεννιάτικοι στολισμοί δεν μπορείς να πεις όχι στην έστω απλή χριστουγεννιάτικη διακόσμηση των ντουλαπιών. Κρέμασε γιρλάντες, λαμπάκια και χριστουγεννιάτικα στολίδια. Εναλλακτικά κόλλησε χριστουγεννιάτικα αυτοκόλλητα ή μικρά στεφάνια.

Στολισμός ντουλαπιών

Centerpieces στον πάγκο ή στο τραπέζι

Για μια μοναδική χριστουγεννιάτικη διακόσμηση κουζίνας πρόσθεσε centerpieces στον πάγκο ή το τραπέζι σου. Μεγάλα μπολ με κουκουνάρια και χριστουγεννιάτικα κλαδιά, πιατέλες με κεριά, εταζέρες με κουκουνάρια και χριστουγεννιάτικες μπάλες είναι μόνο μερικές ιδέες που μπορείς να υλοποιήσεις.

Centerpieces στον πάγκο ή στο τραπέζι

Χριστουγεννιάτικα αυτοκόλλητα στο παράθυρο

Μπορεί να είναι μια μικρή λεπτομέρεια αλλά δίνει χαρακτήρα στη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση κουζίνας. Ο λόγος για τα χριστουγεννιάτικα αυτοκόλλητα στο παράθυρο. Διάλεξε αυτά που σου ταιριάζουν και στόλισε το παράθυρο της κουζίνας σου.

Χριστουγεννιάτικα αυτοκόλλητα στο παράθυρο

Χριστουγεννιάτικες κορδέλες στις καρέκλες

Αποτελεί μια επιλογή για φθηνή χριστουγεννιάτικη διακόσμηση. Οι χριστουγεννιάτικες κορδέλες στις καρέκλες της κουζίνας βάζουν και αυτόν τον χώρο του σπιτιού άμεσα στο γιορτινό κλίμα. Μπορείς να συμπληρώσεις στο δέσιμο σου κλαδί με berries ή κάποιο χριστουγεννιάτικο στολίδι.

Χριστουγεννιάτικες κορδέλες στις καρέκλες

Μικρό χριστουγεννιάτικο δέντρο

Στόλισε ένα ή περισσότερα μικρά χριστουγεννιάτικα δέντρα κοντά στον νεροχύτη σου ή στον πάγκο της κουζίνας. Δημιούργησε μια μοντέρνα χριστουγεννιάτικη διακόσμηση με τα χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά σου.

Μικρό χριστουγεννιάτικο δέντρο

Χριστουγεννιάτικα στολίδια στο φωτιστικό

Πρόκειται για μια φρέσκια επιλογή και δεν είναι άλλη από τον χριστουγεννιάτικο στολισμό του φωτιστικού της κουζίνας σου. Κρέμασε χριστουγεννιάτικες πλαστικές μπάλες και αστέρια κρεμαστά σε διάφορα μεγέθη  για ένα καταπληκτικό αποτέλεσμα.

Χριστουγεννιάτικα στολίδια στο φωτιστικό

Η κουζίνα αποτελεί βασικός χώρος του σπιτιού κατά τα Χριστούγεννα γιατί εκεί δημιουργούνται οι πιο νόστιμες λιχουδιές. Για αυτό στόλισε χριστουγεννιάτικα και την κουζίνα σου και άφησε το γιορτινό πνεύμα να σε ταξιδέψει!

[print_link]